![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| dany |
18-04-2007, 09:34 AM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.739 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Neata , Pisik !
Se pare ca , intr-adevar , te-ai facut cumintica -------------------- ![]() |
| buretel |
18-04-2007, 09:35 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.833 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
si eu ar trebui sa iau exemplu de la Anca spor la treaba Pisik! -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| anca veselie |
18-04-2007, 09:38 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.274 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
neatza pisik. vad ca esti cumintica, bravo Neatza Ancuta! Am luat exemplu de la tine ma faci sa rosesc si eu ar trebui sa iau exemplu de la Anca sa nu ma deochiati buretel, tre sa faca click si la tine, sunt convinsa -------------------- |
| buretel |
18-04-2007, 09:40 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.833 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
sa nu ma deochiati buretel, tre sa faca click si la tine, sunt convinsa sa nu calci stramb, ca in fiecare dimineata te pandesc sa ma motivez -------------------- |
| Pisik |
18-04-2007, 09:42 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.380 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Neata , Pisik ! Se pare ca , intr-adevar , te-ai facut cumintica Neatza Dany! Si eu sper sa nu o mai dau in bara. Cu atatea fete care ma sustin, parca ma apuca rusinea cand ma gandesc la ceva ingrasacios si...imi trece si eu ar trebui sa iau exemplu de la Anca spor la treaba Pisik! Multumesc mult Buretel Te mai astept pe la tine si te astept sa te pui pe treaba! sa nu ma deochiati buretel, tre sa faca click si la tine, sunt convinsa sa nu calci stramb, ca in fiecare dimineata te pandesc sa ma motivez si pe mine! si pe mine sa ma pandesti ca imi prieste! -------------------- |
| buretel |
18-04-2007, 09:44 AM
|
Multumesc mult Buretel Te mai astept pe la tine si te astept sa te pui pe treaba! Acest mesaj a fost editat de buretel: 18-04-2007, 09:45 AM -------------------- |
| anca veselie |
18-04-2007, 09:45 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.274 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
eh, in cazul asta o sa ma gandesc la artificii sa nu calc stramb
si pe mine ma motiveaza sprijinul, si parca mi-e rusina sa pap ceva ingrasacios -------------------- |
| bubbles |
18-04-2007, 09:55 AM
|
![]() Crocodil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 7.463 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Si eu sunt aici sa va urmaresc si sa actionez cu
-------------------- |
| honey79 |
18-04-2007, 10:07 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.087 Inscris: 1-08-2006 Din: SUA Membrul Nr.: 84 Sex: Feminin |
Pup Pisik mic.
Ma bucur ca e cumintel si ca face doar ce trebuie. Uite-asa devii din nou o sursa de inspiratie si vointa pentru noi toate. O zi minunata iti doresc, fara abateri si cu multa voie buna. -------------------- POZE ANDREW - http://community.webshots.com/user/wojval
FILMULETE ANDREW - http://s45.photobucket.com/albums/f61/honey79/?sc=5 |
| Pisik |
18-04-2007, 10:57 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.380 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Pup Pisik mic. Ma bucur ca e cumintel si ca face doar ce trebuie. Uite-asa devii din nou o sursa de inspiratie si vointa pentru noi toate. O zi minunata iti doresc, fara abateri si cu multa voie buna. Multumesc mult! Sper sa reusesc sa redevin. Acum foamea imi cam da tarcoale dar incerc sa o ignor -------------------- |
| himere2005 |
18-04-2007, 11:51 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.839 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
pisik, sa te tii tare ....oricum, cand iti va fi tare foame tot la legume sa te repezi.mie imi calma aciditatea din stomac cate o banana si parca imi alunga foamea un ceai cald
aseara a venit un prieten de-a lui dan si atre eram curioasa ce mai zice, din pacate bia s-a culcat pe la 22.00 si i-am lasat pe baieti singurei pana atunci sa depaneze amintiri. dan i-a "gatit" el cate ceva ca omul venea de la drum si bineinteles nelipsita bere la frigider. imi face placere de cate ori ajunge pe la noi ca ne povesteste cum isi construieste casa in Pipera impreuna cu prietena lui, are o mie si una de visuri si pur si simplu iti face placere sa-l asculti...ma gandeam ca si eu eram candva o visatoare, oare unde m-am pierdut pe drum azi ne-am intalnit cu un baietel de-a unei cunostinte, cu 4 luni mai mare ca bia, istet foc copilasul, insa cam timid ca se ascundea de noi. pana la urma i-a dat o papusa de la pufuleti biei si fata mea era tare incantata tu cand ziceai ca iti iei concediu? ti-ai facut planuri, ceva? -------------------- ![]() |
| Pisik |
18-04-2007, 12:00 PM
|
|
pisik, sa te tii tare ....oricum, cand iti va fi tare foame tot la legume sa te repezi.mie imi calma aciditatea din stomac cate o banana si parca imi alunga foamea un ceai cald aseara a venit un prieten de-a lui dan si atre eram curioasa ce mai zice, din pacate bia s-a culcat pe la 22.00 si i-am lasat pe baieti singurei pana atunci sa depaneze amintiri. dan i-a "gatit" el cate ceva ca omul venea de la drum si bineinteles nelipsita bere la frigider. imi face placere de cate ori ajunge pe la noi ca ne povesteste cum isi construieste casa in Pipera impreuna cu prietena lui, are o mie si una de visuri si pur si simplu iti face placere sa-l asculti...ma gandeam ca si eu eram candva o visatoare, oare unde m-am pierdut pe drum azi ne-am intalnit cu un baietel de-a unei cunostinte, cu 4 luni mai mare ca bia, istet foc copilasul, insa cam timid ca se ascundea de noi. pana la urma i-a dat o papusa de la pufuleti biei si fata mea era tare incantata tu cand ziceai ca iti iei concediu? ti-ai facut planuri, ceva? Multumesc de sfaturi Himere! Cat despre vise si eu eram mai visatoare inainte, cred ca viata ne schimba, oricum, eu zic ca macar un pic de tot trebuie sa visam intotdeauna. Planuri de concediu am si nu am. Problema este ca nasitul ne va manca multi bani, dar nu vreau nici sa renunt la concediu, asa ca am hotarat ca pt concediu imi voi face descoperire pe salariu, adica iau practic un imprumut de 3 salarii. Cu toate acestea trebuie sa ne incadram in acesti bani, asa ca pica vacante exotice gen Santorini, Tenerife la care visam eu. Desi nu ma incanta sa ma duc din nou in Turcia (am fost la Kusadasi acum trei ani) cea mai profitabila oferta ramane in Antalya, unde la hotel cu 5 stele cu all inclusive si transport avion e cam 700 de euro, in medie. Si nici nu cheltui bani suplimentar acolo prea multi ca nu ai pe ce (decat cadouri). Nu stiu, mai vedem. Probabil vom merge in august. Ne-am dori sa mergem si cu naii nostri si ei sunt chititi pe Antalya dar noi nu suntem f incantati -------------------- |
| himere2005 |
18-04-2007, 12:07 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.839 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
pai cred ca ar fi pacat sa pierzi concediul din cauza banilor, eu sunt in general pentru imprumuturi...la kusadasi ti-a placut? sau ai auzit lucruri mai bune de antalya?
-------------------- ![]() |
| Pisik |
18-04-2007, 12:35 PM
|
|
pai cred ca ar fi pacat sa pierzi concediul din cauza banilor, eu sunt in general pentru imprumuturi...la kusadasi ti-a placut? sau ai auzit lucruri mai bune de antalya? Este altceva, Kusadasi este f frumos, dar am inteles ca e mai rafinat in Antalya, mai luxos. Pt pretentiile noastre de acum trei ani Kusadasi a fost manusa, mai ales ca era prima excursie afara, in afara de Italia unde am stat la socrii, nu la hotel si a fost destul pt noi atunci -------------------- |
| Tzutzi80 |
18-04-2007, 06:14 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.801 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 224 Dispozitie: superba :D Sex: Feminin |
Prietena mea a fost in Kusadasi in luna de miere! A venit super incantata, si cu poze frumoase si povesti superbe. Asa ca .... si eu o sa ajung acolo la un moment dat
-------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 7-09-2008 - 01:07 PM |