![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| anca veselie |
03-07-2007, 10:48 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.277 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
pisi
-------------------- |
| Pisik |
03-07-2007, 10:49 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.381 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Succes la acel interviu. Cand il ai? Multumesc. Trebuia sa fie asta seara dar s-a amanat, probabil sapt viitoare. Si pt celalat interviu in faza avansata am o tema de facut si nu am timp Fetelor, sa imi tineti pumnii sa nu fac varsat de vant -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Anna |
03-07-2007, 10:50 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.704 Inscris: 30-10-2006 Membrul Nr.: 151 Sex: Feminin |
Succes la acel interviu. Cand il ai? Multumesc. Trebuia sa fie asta seara dar s-a amanat, probabil sapt viitoare. Si pt celalat interviu in faza avansata am o tema de facut si nu am timp Fetelor, sa imi tineti pumnii sa nu fac varsat de vant ti-am scris si la neuroni, prin aceeasi sit am trecut si eu. fii optimista eu una cred ca nu o sa faci -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
==POze== =POzele de la OMu= |
| honey79 |
03-07-2007, 11:58 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.089 Inscris: 1-08-2006 Din: SUA Membrul Nr.: 84 Sex: Feminin |
Pup Pisik-mic si-i doresc bafta cu interviurile.
In alta ordine de idei... iti tin pumnii ca varsatul de vant sa stea cat mai departe de tine si mai ales de finuta.... ea fiind in situatia in care este. Pupicei si-mbratoseli calde. -------------------- POZE ANDREW - http://community.webshots.com/user/wojval
FILMULETE ANDREW - http://s45.photobucket.com/albums/f61/honey79/?sc=5 |
| Pisik |
03-07-2007, 12:50 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.381 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Pup Pisik-mic si-i doresc bafta cu interviurile. In alta ordine de idei... iti tin pumnii ca varsatul de vant sa stea cat mai departe de tine si mai ales de finuta.... ea fiind in situatia in care este. Pupicei si-mbratoseli calde. Multumesc mult Honey, sa speram ca va fi bine. Tu esti ok cu bb din burtica? -------------------- |
| honey79 |
03-07-2007, 12:59 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.089 Inscris: 1-08-2006 Din: SUA Membrul Nr.: 84 Sex: Feminin |
Suntem ok...cel putin eu asa ma simt. Refuz sa ma comport ca si cum as fi bolnava....sunt doar graviduta.
Asteptam acum ziua de Luni, cand vom merge la doctor sa cerem sfaturi si sa punem intrebari....asta pe langa analizele ce trebuiesc efectuate. Te pupic dulce. -------------------- POZE ANDREW - http://community.webshots.com/user/wojval
| Pisik |
03-07-2007, 01:13 PM
|
|
Suntem ok...cel putin eu asa ma simt. Refuz sa ma comport ca si cum as fi bolnava....sunt doar graviduta. Asteptam acum ziua de Luni, cand vom merge la doctor sa cerem sfaturi si sa punem intrebari....asta pe langa analizele ce trebuiesc efectuate. Te pupic dulce. Pai asa si esti: o graviduta fericita! Nu ai nici o problema si nicidecum nu esti bolnava, urasc doctorii paranoici din ziua de azi care insista sa faca femeile gravide sa se simta ca niste invalide. Trebuie sa iti faci toate analizele necesare, dar sa nu cazi in extrema exagerarii, ca nu e cazul Pup mami si bebe -------------------- |
| honey79 |
03-07-2007, 01:24 PM
|
Ei.... normal ca devin paranoica si isterica si .... cred ca tot ce se poate intampla se va intampla bebelului meu. Apoi ma linistesc si ma umplu de optimism si-mi spun ca bebe al meu o sa fie ok ..si ca Doamne -Doamne are grija de noi. Deh...prima sarcina.... prima experienta de genul. Sunt dusa rau. Daca si bebe va fi ca mine, apoi tati cred ca ne va lua la bataie pe-amandoi.
Cat despre analize, ne lasam pe mana doctoritei, caci merge la ea cu recomandare... se pare ca e foarte atenta si buna. Pupi. -------------------- POZE ANDREW - http://community.webshots.com/user/wojval
| ina_ceva |
03-07-2007, 08:15 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Bafta la interviu!
Cu varsatul de vant stiu ca a fost o epidemie acum doua saptamani, prin Bucuresti, asa ca ai mare grija! -------------------- |
| honey79 |
04-07-2007, 11:46 AM
|
Calatorie placuta,Pisikut. Ai grija de tine si incearca sa te odihnesti.... asa, printre picaturi.
Pupicei. -------------------- POZE ANDREW - http://community.webshots.com/user/wojval
| Anna |
04-07-2007, 11:57 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.704 Inscris: 30-10-2006 Membrul Nr.: 151 Sex: Feminin |
ai grija de papi in delegatii -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
==POze== =POzele de la OMu= |
| bubbles |
05-07-2007, 09:57 AM
|
![]() Crocodil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 7.463 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Neata
Acest mesaj a fost editat de bubbles: 05-07-2007, 09:58 AM -------------------- |
| bubbles |
07-07-2007, 05:56 PM
|
![]() Crocodil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 7.463 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Hello
-------------------- |
| bubbles |
09-07-2007, 08:32 AM
|
Pisik vad ca esti on dar nu zici nimic.De ce? Esti suparata?
-------------------- |
| Pisik |
09-07-2007, 11:07 AM
|
|
Pisik vad ca esti on dar nu zici nimic.De ce? Esti suparata? Nu Bubbles, nu sunt suparata, dar nu am dispozitia necesara sa scriu. Am si f multa treaba. A fost cam nasol, adica am plecat cu intarziere din cauza unor probl tehnice la avion, am zburat la joasa intaltime si ne-a cam zguduit, mi-au pierdut bagajul si l-am recuperat abia a doua zi cand nu mai aveam nevoie de el, etc. Nu ma laud, am mancat ca vaca, am luat deja un kg, sunt ocupata cu nunta finilor si sunt cam intoarsa. Dar va urmaresc din umbra si sper sa imi revin. Deja simt ca v-am intoxicat cu vaicarerile mele si probabil va intrebati ce naiba o fi asa de complicat sa ma tin de regim si va dau dreptate. Citeam la Luchi in jurnal ca mai are putin si isi atinge tinta si ea a inceput dupa mine si eu acum sunt la 70,5. daca ma tineam, eram deja la tinta demult. Dar e numai vina mea si mi- asum. Pur si simplu ma declar mai slaba decat inghetata si ciocolata, cred ca sunt bolnava la cap....whatever...nu vreau sa para ca am o criza din aia gen "nu mai intru pe forum, imi pare bine ca v-am cunoscut" pentru ca nu suport genul asta de comportament. Va iubesc, nu pot sta fara voi si de asta intru si va citesc, dar pur si simplu simt ca sunt nedemna in momentul asta sa mai spun ceva, ma simt de-a dreptul cretina si lipsita de orice vointa si e mai bine sa tac. Dar stati linisttite, nu scapati voi de mine asa usor -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 8-09-2008 - 01:38 PM |