left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Insuficienta parcarilor
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

102 Pagini V « < 41 42 43 44 45 > »   
Reply to this topicStart new topic
left > Jurnalul unei pisici alintate seperator Optiuni V right
danyhoney
mesaj 09-07-2007, 11:45 AM
Mesaj #631

Panda

Grup: Membri
Raspunsuri: 8.679
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 87
Sex: Feminin

Ne luam de mana , Pisi smile.gif .Te asteptam inapoi cand iti revii

hug.gif

--------------------
Imagine
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
bubbles
mesaj 09-07-2007, 12:07 PM
Mesaj #632

Crocodil

Raspunsuri: 7.394
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 92
Dispozitie: fatty :D

Pisik hug.gif pupic.gif

--------------------
Am plecat de la 76 kg ... :) si astept pragul psihologic 59kg
Imagine
Imagine
Start calorii 28.07.2008
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

nusarich
mesaj 09-07-2007, 12:34 PM
Mesaj #633

Iepuras

Raspunsuri: 1.836
Membrul Nr.: 80

pisik, nu vreau sa te cert, ca nu-mi sta in obicei. uite la ce ma gandeam cand citeam ce ziceai tu despre tine, ca nu te simti demna de forum si alte alea... zau ca ma recunosc acum ceva vreme pupic.gif .

asa ca: eu zic sa incerci sa le iei pe rand, ca toate odata te doboara ele pe tine. acum ai o mica "problema" de rezolvat - nunta. lasa dieta mai deoparte, ca nu te poti concentra la ea. cel putin nu atat cat ti-ai dori. incearca sa mananci sanatos, moderat si lasa cantarul deoparte. ascunde-l, daca asta te ajuta. sau du-l la serviciu, ca alice.
apoi, ai interviuri, la astea trebuie sa fii brici, si nu comentez, vrei-nu vrei trebuie sa te prezinti profi! si asta inseamna sa nu te mai gandesti DELOC la dieta. pentru ca acolo trebuie sa dai tot ce ai mai bun.
apoi, lasa un pic natura sa-si urmeze cursul in privinta bb-lui, cand va trebui sa vina, va veni, fara indoiala. evident, trebuie sa "munciti", dar trebuie si sa faceti asta cu placere si dragoste, nu numai cu ideea la bb.

sper sa nu te fi suparat cu cele ce ti-am scris, eu ti le-am spus din inima si pentru binele tau in primul rand. ia-le ca de la cineva care nu si-a organizat prea mult viata si care s-a lovit de multe din cele de care te-ai lovit si tu. spor la toate si multa rabdare! si bafta la interviuri!

--------------------
+Quote Post
Pisik
mesaj 09-07-2007, 12:49 PM
Mesaj #634

Taz

Raspunsuri: 3.357
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 74
Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine

CITAT(nusarich @ 09-07-2007, 01:34 PM) *

pisik, nu vreau sa te cert, ca nu-mi sta in obicei. uite la ce ma gandeam cand citeam ce ziceai tu despre tine, ca nu te simti demna de forum si alte alea... zau ca ma recunosc acum ceva vreme pupic.gif .

asa ca: eu zic sa incerci sa le iei pe rand, ca toate odata te doboara ele pe tine. acum ai o mica "problema" de rezolvat - nunta. lasa dieta mai deoparte, ca nu te poti concentra la ea. cel putin nu atat cat ti-ai dori. incearca sa mananci sanatos, moderat si lasa cantarul deoparte. ascunde-l, daca asta te ajuta. sau du-l la serviciu, ca alice.
apoi, ai interviuri, la astea trebuie sa fii brici, si nu comentez, vrei-nu vrei trebuie sa te prezinti profi! si asta inseamna sa nu te mai gandesti DELOC la dieta. pentru ca acolo trebuie sa dai tot ce ai mai bun.
apoi, lasa un pic natura sa-si urmeze cursul in privinta bb-lui, cand va trebui sa vina, va veni, fara indoiala. evident, trebuie sa "munciti", dar trebuie si sa faceti asta cu placere si dragoste, nu numai cu ideea la bb.

sper sa nu te fi suparat cu cele ce ti-am scris, eu ti le-am spus din inima si pentru binele tau in primul rand. ia-le ca de la cineva care nu si-a organizat prea mult viata si care s-a lovit de multe din cele de care te-ai lovit si tu. spor la toate si multa rabdare! si bafta la interviuri!

Multumesc mult Nusa. Ma ajuta foarte mult sfaturile tale pupic.gif
Incet-incet sper sa imi revin

Pupici dulci

--------------------
Imagine
+Quote Post
May
mesaj 09-07-2007, 03:44 PM
Mesaj #635

Hiena

Raspunsuri: 4.804
Din: Madrid
Membrul Nr.: 83
Dispozitie: just fine :)

hug.gif

--------------------
Imagine

Nothing tastes as good as thin feels!

Imagine
+Quote Post
Nessie
mesaj 09-07-2007, 05:11 PM
Mesaj #636

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.829
Inscris: 25-05-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 9
Dispozitie: under construction

Pisik, ai o perioada grea acum si intelegem ca toate am trecut prin ea. Numai gandeste-te ce fata de pe forum nu a avut o asemenea perioada in care simtea ca nu poate sa scie nimic, ca nu se poate tine de dieta. pupic.gif
Rezolva-ti problemele din viata reala sa zic asa, cu interviurile, nunta etc., daca simti ca ti se face dor de noi arunca-ti ochii pe aici, spune-ne ceva, orice, daca simti si lasa totul sa fie natural.

Si eu am o perioada de asta foarte agitata in viata reala incat nu mai am timp fizic sa scriu pe forum cum scriam inainte, dar va citesc mereu si situ ca o sa revin la scris cand ma linistesc. hug.gif Sunt sigura ca si la tine e la fel. Iar cu dieta...ce sa zic..Eu am greutatea asta de 2 ani aproape si tot timpul am tinut dieta, iar in ultima vrema ma duc la sala, dar tot nu slabesc. doh.gif Am zis ca nici nu ma mai gandesc la asta! nana.gif Ce-o fi o fi si ma bucur ca am aici prietene care ma sustin, indiferent de dieta/nedieta.

pupic.gif Pupici!

--------------------
+Quote Post
Andreea-Rodica
mesaj 09-07-2007, 06:55 PM
Mesaj #637

Iepuras

Raspunsuri: 1.799
Inscris: 7-07-2006
Membrul Nr.: 59

hug.gif Mai mult nu stiu ce sa scriu, ca ma simt ca si tine. Stresata, obosita, si de dieta, si de examene, si de invatat. Si nici in afara de astea toate, situatia nu e prea roz. Mi s-a acrit de toate. Dar iesim noi si din asta! floare.gif

--------------------
Mai mult decat propria mea varsta,
mai mult decat propria mea numaratoare,
mai mult decat calatoria mea in oglinda,
ma tulbura si ma doare
batranetea prietenilor mei,
pe care nu-i vazusem si-i vad brusc.
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
Pisik
mesaj 10-07-2007, 07:15 AM
Mesaj #638

Taz

CITAT(Nessie @ 09-07-2007, 06:11 PM) *

Pisik, ai o perioada grea acum si intelegem ca toate am trecut prin ea. Numai gandeste-te ce fata de pe forum nu a avut o asemenea perioada in care simtea ca nu poate sa scie nimic, ca nu se poate tine de dieta. pupic.gif
Rezolva-ti problemele din viata reala sa zic asa, cu interviurile, nunta etc., daca simti ca ti se face dor de noi arunca-ti ochii pe aici, spune-ne ceva, orice, daca simti si lasa totul sa fie natural.

Si eu am o perioada de asta foarte agitata in viata reala incat nu mai am timp fizic sa scriu pe forum cum scriam inainte, dar va citesc mereu si situ ca o sa revin la scris cand ma linistesc. hug.gif Sunt sigura ca si la tine e la fel. Iar cu dieta...ce sa zic..Eu am greutatea asta de 2 ani aproape si tot timpul am tinut dieta, iar in ultima vrema ma duc la sala, dar tot nu slabesc. doh.gif Am zis ca nici nu ma mai gandesc la asta! nana.gif Ce-o fi o fi si ma bucur ca am aici prietene care ma sustin, indiferent de dieta/nedieta.

pupic.gif Pupici!

Stiu Ness, ca ai dreptate, multumesc pt sprijin pupic.gif

CITAT(Andreea-Rodica @ 09-07-2007, 07:55 PM) *

hug.gif Mai mult nu stiu ce sa scriu, ca ma simt ca si tine. Stresata, obosita, si de dieta, si de examene, si de invatat. Si nici in afara de astea toate, situatia nu e prea roz. Mi s-a acrit de toate. Dar iesim noi si din asta! floare.gif

Eu ma simt obosita, exploatata la serviciu si neremunerata cum trebuie, satula de dieta (bine i-am zis ieri unei colege ca eu sunt toata viata la regim, cu mici pauze), speriata de problemele medicale pe care le avem...dar, vorba ta, trecem noi peste toate, bun e Dumnezeu cu noi
Hai, capul sus hug.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
ina_ceva
mesaj 15-07-2007, 07:53 PM
Mesaj #639

Hiena

Raspunsuri: 4.737
Inscris: 9-06-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 23
Dispozitie: ...pufoasa..

pupic.gif pisikule, viatza e frumoasa hug.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Sexymom
mesaj 16-07-2007, 04:41 PM
Mesaj #640

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.584
Inscris: 3-08-2006
Membrul Nr.: 101
Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita..

Mai fetelor, noi suntem femei puternice si facem fata la toate provocarile, nu ne lasam noi asa de usor prinse de stres, oboseala, nervozitate.Toate avem perioade din astea dar ne revenim si devenim mai puternice.E normal sa luam o pauza, ca se strang multe intr-un an.
Nusarich are mare dreptate cand scrie ca trebuie sa lasi si natura sa isi urmeze cursul,nu te mai gandi la bebe, e mai bine , si cand vrea Dumnezeu ti-l trimite.Important este sa nu iti pierzi increderea.
Depasim momentul impreuna. pupic.gif

--------------------
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
Imagine
+Quote Post
axe10
mesaj 18-07-2007, 08:02 AM
Mesaj #641

Taz

Raspunsuri: 3.764
Inscris: 7-12-2006
Din: Bucharest
Membrul Nr.: 190
Dispozitie: acra

Pisi, te pup...si te imbratisez...hai sa uitam de necazuri azi!

--------------------
Imagine
+Quote Post
Pisik
mesaj 18-07-2007, 08:13 AM
Mesaj #642

Taz

CITAT(axe10 @ 18-07-2007, 09:02 AM) *

Multumesc mult Lavi pupic.gif
Incerc, dar parca toate sunt pe dos: chestia cu catelusa m-a terminat, la asta se adauga cele 71 kg aratate de prospatul meu cantar smecher primit de la finuti (alaturi de o masina de paine pe care abia astept sa o folosesc), oboseala acumulata, lipsa rusilor de 3 luni deja cred, certuri cu babuinul pe motive tampe, intrebari legate de schimbarea serviciului, etc.
Dar bun e Dumnezeu si oi reusi eu sa ma pun pe linie inapoi

--------------------
Imagine
+Quote Post
axe10
mesaj 18-07-2007, 10:22 AM
Mesaj #643

Taz

Raspunsuri: 3.764
Inscris: 7-12-2006
Din: Bucharest
Membrul Nr.: 190
Dispozitie: acra

CITAT(Pisik @ 18-07-2007, 09:13 AM) *

CITAT(axe10 @ 18-07-2007, 09:02 AM) *

Multumesc mult Lavi pupic.gif
Incerc, dar parca toate sunt pe dos: chestia cu catelusa m-a terminat, la asta se adauga cele 71 kg aratate de prospatul meu cantar smecher primit de la finuti (alaturi de o masina de paine pe care abia astept sa o folosesc), oboseala acumulata, lipsa rusilor de 3 luni deja cred, certuri cu babuinul pe motive tampe, intrebari legate de schimbarea serviciului, etc.
Dar bun e Dumnezeu si oi reusi eu sa ma pun pe linie inapoi

Dar cum se explica lipsa rusilor?...ai intrebat ginecologul?...ai inceput vreun tratament?

--------------------
Imagine
+Quote Post
Pisik
mesaj 18-07-2007, 10:29 AM
Mesaj #644

Taz

mi-a dat niste pastile, utrogestan, care trebuiau sa imi provoace rusii, dar nu s-a intamplat nimic....acum 2 sapt cand am fost la control mi-a facut echo si endometru era in pozitie de rusi dar nu s-a intamplat nimic...o sa ma duc din nou la doctor...

--------------------
Imagine
+Quote Post
julyalina
mesaj 18-07-2007, 10:41 AM
Mesaj #645

Taz

Raspunsuri: 3.224
Inscris: 3-08-2006
Membrul Nr.: 100
Dispozitie: cam adormita

hug.gif
pisik, stai linistita ca se mai intampla chestia asta cu intarziatul. si prietena mea a trecut prin asa ceva ...
i-a spus medicul ca pe fond de stras, exces de nu stiu ce hormoni, + alte chestii

--------------------
"Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu
"Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare."

24.04.2007 - 60kg
01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta
+Quote Post

102 Pagini V « < 41 42 43 44 45 > » 
Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 29-08-2008 - 08:09 PM