![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| danyhoney |
09-07-2007, 11:45 AM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.679 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Ne luam de mana , Pisi
-------------------- ![]() |
| bubbles |
09-07-2007, 12:07 PM
|
![]() Crocodil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 7.394 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Pisik
-------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| nusarich |
09-07-2007, 12:34 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.836 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
pisik, nu vreau sa te cert, ca nu-mi sta in obicei. uite la ce ma gandeam cand citeam ce ziceai tu despre tine, ca nu te simti demna de forum si alte alea... zau ca ma recunosc acum ceva vreme
asa ca: eu zic sa incerci sa le iei pe rand, ca toate odata te doboara ele pe tine. acum ai o mica "problema" de rezolvat - nunta. lasa dieta mai deoparte, ca nu te poti concentra la ea. cel putin nu atat cat ti-ai dori. incearca sa mananci sanatos, moderat si lasa cantarul deoparte. ascunde-l, daca asta te ajuta. sau du-l la serviciu, ca alice. apoi, ai interviuri, la astea trebuie sa fii brici, si nu comentez, vrei-nu vrei trebuie sa te prezinti profi! si asta inseamna sa nu te mai gandesti DELOC la dieta. pentru ca acolo trebuie sa dai tot ce ai mai bun. apoi, lasa un pic natura sa-si urmeze cursul in privinta bb-lui, cand va trebui sa vina, va veni, fara indoiala. evident, trebuie sa "munciti", dar trebuie si sa faceti asta cu placere si dragoste, nu numai cu ideea la bb. sper sa nu te fi suparat cu cele ce ti-am scris, eu ti le-am spus din inima si pentru binele tau in primul rand. ia-le ca de la cineva care nu si-a organizat prea mult viata si care s-a lovit de multe din cele de care te-ai lovit si tu. spor la toate si multa rabdare! si bafta la interviuri! -------------------- |
| Pisik |
09-07-2007, 12:49 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.357 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
pisik, nu vreau sa te cert, ca nu-mi sta in obicei. uite la ce ma gandeam cand citeam ce ziceai tu despre tine, ca nu te simti demna de forum si alte alea... zau ca ma recunosc acum ceva vreme asa ca: eu zic sa incerci sa le iei pe rand, ca toate odata te doboara ele pe tine. acum ai o mica "problema" de rezolvat - nunta. lasa dieta mai deoparte, ca nu te poti concentra la ea. cel putin nu atat cat ti-ai dori. incearca sa mananci sanatos, moderat si lasa cantarul deoparte. ascunde-l, daca asta te ajuta. sau du-l la serviciu, ca alice. apoi, ai interviuri, la astea trebuie sa fii brici, si nu comentez, vrei-nu vrei trebuie sa te prezinti profi! si asta inseamna sa nu te mai gandesti DELOC la dieta. pentru ca acolo trebuie sa dai tot ce ai mai bun. apoi, lasa un pic natura sa-si urmeze cursul in privinta bb-lui, cand va trebui sa vina, va veni, fara indoiala. evident, trebuie sa "munciti", dar trebuie si sa faceti asta cu placere si dragoste, nu numai cu ideea la bb. sper sa nu te fi suparat cu cele ce ti-am scris, eu ti le-am spus din inima si pentru binele tau in primul rand. ia-le ca de la cineva care nu si-a organizat prea mult viata si care s-a lovit de multe din cele de care te-ai lovit si tu. spor la toate si multa rabdare! si bafta la interviuri! Multumesc mult Nusa. Ma ajuta foarte mult sfaturile tale Incet-incet sper sa imi revin Pupici dulci -------------------- |
| May |
09-07-2007, 03:44 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.804 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
-------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| Nessie |
09-07-2007, 05:11 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.829 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Pisik, ai o perioada grea acum si intelegem ca toate am trecut prin ea. Numai gandeste-te ce fata de pe forum nu a avut o asemenea perioada in care simtea ca nu poate sa scie nimic, ca nu se poate tine de dieta.
Rezolva-ti problemele din viata reala sa zic asa, cu interviurile, nunta etc., daca simti ca ti se face dor de noi arunca-ti ochii pe aici, spune-ne ceva, orice, daca simti si lasa totul sa fie natural. Si eu am o perioada de asta foarte agitata in viata reala incat nu mai am timp fizic sa scriu pe forum cum scriam inainte, dar va citesc mereu si situ ca o sa revin la scris cand ma linistesc. -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| Andreea-Rodica |
09-07-2007, 06:55 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.799 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
-------------------- Mai mult decat propria mea varsta,
mai mult decat propria mea numaratoare, mai mult decat calatoria mea in oglinda, ma tulbura si ma doare batranetea prietenilor mei, pe care nu-i vazusem si-i vad brusc. |
| Pisik |
10-07-2007, 07:15 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.357 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Pisik, ai o perioada grea acum si intelegem ca toate am trecut prin ea. Numai gandeste-te ce fata de pe forum nu a avut o asemenea perioada in care simtea ca nu poate sa scie nimic, ca nu se poate tine de dieta. Rezolva-ti problemele din viata reala sa zic asa, cu interviurile, nunta etc., daca simti ca ti se face dor de noi arunca-ti ochii pe aici, spune-ne ceva, orice, daca simti si lasa totul sa fie natural. Si eu am o perioada de asta foarte agitata in viata reala incat nu mai am timp fizic sa scriu pe forum cum scriam inainte, dar va citesc mereu si situ ca o sa revin la scris cand ma linistesc. Stiu Ness, ca ai dreptate, multumesc pt sprijin Eu ma simt obosita, exploatata la serviciu si neremunerata cum trebuie, satula de dieta (bine i-am zis ieri unei colege ca eu sunt toata viata la regim, cu mici pauze), speriata de problemele medicale pe care le avem...dar, vorba ta, trecem noi peste toate, bun e Dumnezeu cu noi Hai, capul sus -------------------- |
| ina_ceva |
15-07-2007, 07:53 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
-------------------- |
| Sexymom |
16-07-2007, 04:41 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.584 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Mai fetelor, noi suntem femei puternice si facem fata la toate provocarile, nu ne lasam noi asa de usor prinse de stres, oboseala, nervozitate.Toate avem perioade din astea dar ne revenim si devenim mai puternice.E normal sa luam o pauza, ca se strang multe intr-un an.
Nusarich are mare dreptate cand scrie ca trebuie sa lasi si natura sa isi urmeze cursul,nu te mai gandi la bebe, e mai bine , si cand vrea Dumnezeu ti-l trimite.Important este sa nu iti pierzi increderea. Depasim momentul impreuna. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| axe10 |
18-07-2007, 08:02 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Pisi, te pup...si te imbratisez...hai sa uitam de necazuri azi!
-------------------- ![]() |
| Pisik |
18-07-2007, 08:13 AM
|
|
Pisi, te pup...si te imbratisez...hai sa uitam de necazuri azi! Multumesc mult Lavi Incerc, dar parca toate sunt pe dos: chestia cu catelusa m-a terminat, la asta se adauga cele 71 kg aratate de prospatul meu cantar smecher primit de la finuti (alaturi de o masina de paine pe care abia astept sa o folosesc), oboseala acumulata, lipsa rusilor de 3 luni deja cred, certuri cu babuinul pe motive tampe, intrebari legate de schimbarea serviciului, etc. Dar bun e Dumnezeu si oi reusi eu sa ma pun pe linie inapoi -------------------- |
| axe10 |
18-07-2007, 10:22 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Pisi, te pup...si te imbratisez...hai sa uitam de necazuri azi! Multumesc mult Lavi Incerc, dar parca toate sunt pe dos: chestia cu catelusa m-a terminat, la asta se adauga cele 71 kg aratate de prospatul meu cantar smecher primit de la finuti (alaturi de o masina de paine pe care abia astept sa o folosesc), oboseala acumulata, lipsa rusilor de 3 luni deja cred, certuri cu babuinul pe motive tampe, intrebari legate de schimbarea serviciului, etc. Dar bun e Dumnezeu si oi reusi eu sa ma pun pe linie inapoi Dar cum se explica lipsa rusilor?...ai intrebat ginecologul?...ai inceput vreun tratament? -------------------- ![]() |
| Pisik |
18-07-2007, 10:29 AM
|
|
mi-a dat niste pastile, utrogestan, care trebuiau sa imi provoace rusii, dar nu s-a intamplat nimic....acum 2 sapt cand am fost la control mi-a facut echo si endometru era in pozitie de rusi dar nu s-a intamplat nimic...o sa ma duc din nou la doctor...
-------------------- |
| julyalina |
18-07-2007, 10:41 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
pisik, stai linistita ca se mai intampla chestia asta cu intarziatul. si prietena mea a trecut prin asa ceva ... i-a spus medicul ca pe fond de stras, exces de nu stiu ce hormoni, + alte chestii -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 29-08-2008 - 08:09 PM |