![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Pisik |
18-07-2007, 11:53 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.444 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
http://www.flickr.com/photos/9462424@N07/s...57600880244400/ - poze cu catelusa mea
-------------------- |
| axe10 |
18-07-2007, 12:24 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
mi-a dat niste pastile, utrogestan, care trebuiau sa imi provoace rusii, dar nu s-a intamplat nimic....acum 2 sapt cand am fost la control mi-a facut echo si endometru era in pozitie de rusi dar nu s-a intamplat nimic...o sa ma duc din nou la doctor... utrogestan mie mi-a dat cand eram insarcinata, am avut o sarcina dificila, pozitionata jos..sa nu mai am dureri...habar nu aveam ca se da si pt rusi! -------------------- ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| dany |
18-07-2007, 01:03 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.584 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Cat de dragalasa !!!!!!! Imi pare rau pentru ce s-a intamplat ! Te -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| Pisik |
18-07-2007, 01:09 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.444 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Cat de dragalasa !!!!!!! Imi pare rau pentru ce s-a intamplat ! Te Multumesc mult Dany. Pt inceput incerc sa imi recapat optimismul, ca probl nu se pot rezolva batand din palme din pacate, stii tu cum e, incerc sa vad jumatatea plina. Cred ca putina odihna nu mi-ar prinde rau, incercam din rasputeri sa mergem week-eend-ul asta la rulota la mare, cu un minim de bani, sper sa reusim, ca tare bine ne-ar face la amandoi -------------------- |
| honey79 |
18-07-2007, 02:42 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.089 Inscris: 1-08-2006 Din: SUA Membrul Nr.: 84 Sex: Feminin |
Pupicei pe mustacioare, Pisikut scumpel.
Iti doresc sa se aranjeze totul bine si.... luand-o cu pasi marunti spre varful piramidei implinirilor, deocamdata iti doresc sa ajungeti la rulota, sa va simtiti super, sa uitati de tot ce inseamna griji si suparari si sa va regasiti acea scanteie,care v-a facut sa va indragostiti si sa formati o familie. Atunci cand totul merge bine in familie si cand totul vine de la sine, cand zambetul apare pe fata voastra doar vazandu-l pe cel drag .... atunci, totul pare mai usor si parca.... deja esti gata sa infrunti totul si sa reusesti. -------------------- POZE ANDREW - http://community.webshots.com/user/wojval
FILMULETE ANDREW - http://s45.photobucket.com/albums/f61/honey79/?sc=5 |
| Pisik |
18-07-2007, 03:21 PM
|
|
Pupicei pe mustacioare, Pisikut scumpel. Iti doresc sa se aranjeze totul bine si.... luand-o cu pasi marunti spre varful piramidei implinirilor, deocamdata iti doresc sa ajungeti la rulota, sa va simtiti super, sa uitati de tot ce inseamna griji si suparari si sa va regasiti acea scanteie,care v-a facut sa va indragostiti si sa formati o familie. Atunci cand totul merge bine in familie si cand totul vine de la sine, cand zambetul apare pe fata voastra doar vazandu-l pe cel drag .... atunci, totul pare mai usor si parca.... deja esti gata sa infrunti totul si sa reusesti. multumesc de sprijin si de sfat honey cum e bebe? -------------------- |
| honey79 |
18-07-2007, 04:12 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.089 Inscris: 1-08-2006 Din: SUA Membrul Nr.: 84 Sex: Feminin |
Bebe, e bine. Cel putin din ce-mi spune corpul. Asteptam Luni sa mergem la dr iarasi, sa-l vedem, sa-i ascultam bataile inimii si sa ne mai informam. Atunci o sa ne zica sigur si cat are bebe, caci, desi pe 9 ne-au spus ca avem 8 sapt, eu nu prea cred. Deh, noi stim mai bine ce si cum si cand s-antamplat, nu?
Maine mergem la un curs pregatitor. Pupicei si imbratisari pentru Pisicel dragut. -------------------- POZE ANDREW - http://community.webshots.com/user/wojval
FILMULETE ANDREW - http://s45.photobucket.com/albums/f61/honey79/?sc=5 |
| Andreea-Rodica |
19-07-2007, 10:28 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.879 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
Am intrat sa te salut si sa-ti spun ca-mi place tare mult noul tau avatar.
-------------------- Mai mult decat propria mea varsta,
mai mult decat propria mea numaratoare, mai mult decat calatoria mea in oglinda, ma tulbura si ma doare batranetea prietenilor mei, pe care nu-i vazusem si-i vad brusc. |
| Pisik |
19-07-2007, 10:36 AM
|
|
Am intrat sa te salut si sa-ti spun ca-mi place tare mult noul tau avatar. Multumesc mult Andreea -------------------- |
| Pisik |
19-07-2007, 11:44 AM
|
|
Pt ca am reusit sa ating minunatul prag de 72 kg, o sa incerc sa imi revin si ca sa fiu sigura ca am motivatie, o sa scriu aici tentativa de meniu pe azi, diseara sa ma intrebati daca s-a respectat
MD: 2 felii paine dieta, 1 ou la teflon, o felie branza de vaci dietetica, 1 rosie mica G1: banana P: salata cu sal verde, rosie, castravete, ardei gras, 6 masline, cateva cubulete mozarella, o bucata piept de pui, ulei masline + 1 Zuzu cu visine G2: 2 nectarine mici C: 1 cutiuta branzica de casa; poate ceva pepene rosu mai pe seara -------------------- |
| Pisik |
20-07-2007, 08:44 AM
|
|
Am respectat meniul de ieri, doar ca am papat pepenele dupa cutiuta de branza ca miera tare foame
Meniu propus azi: MD: 3 feliute mozarella, o fasiuta lipie arabeasca (un sfert de lipie mare), 1/2 rosie - cam putin dar incerc sa nu pap carne ca e vineri G1: 1 banana P: o salata cu 50 gr mozarella, 1 felie paine dieta, 1 iaurt Zuzu fructe G2:1 grepfruit mare C: probabil 1 cutiuta branzica de casa, pepene. Sa vedem cum stau cu cina ca diseara plecam la mare si sigur o sa fiu fomista. Sper sa ma opresc la fructe -------------------- |
| Nessie |
20-07-2007, 02:59 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.074 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Pisik, tii post sau de ce nu vrei carne vineri?
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? Din 08.10.2008 viata fara abateri |
| Pisik |
20-07-2007, 03:10 PM
|
|
Pisik, tii post sau de ce nu vrei carne vineri? Initial am vrut sa tin, dar am uitat si mi-am facut salata cu mozarella. Asa ca am zis macar sa nu pap carne -------------------- |
| bubbles |
20-07-2007, 07:11 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.202 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Seara
Si stai fara griji...va veni si bebe .Cand nu te vei astepta .Dumnezeu e mare ! -------------------- |
| Pisik |
24-07-2007, 10:00 AM
|
|
Meniul meu de ieri:
MD: 2 felii toast secara + o felie branza vaci + 2 fasii sunca curcan + rosie G1: 2 nectarine P: o salata (salata verde, rosie, mozarella, sunca curcan, 6 masline negre, 1 lingurita ulei masline)+ 1 felie toast G2: 1 gref C: 1/2 (100gr) cottage cheese + pepene Azi MD: 2 felii toast secara+ 3 feliute mozarella+2 fasii sunca curcan, rosi G1: 2 nectarine P:salata ca mai sus doar ca cu o buc carne de vita in loc de curcan + 1 felie toast G2: 1 gref C: probabil pepene -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 13-10-2008 - 01:41 PM |