left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Ce este in mintea unui barbat?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

158 Pagini V « < 47 48 49 50 51 > »   
Reply to this topicStart new topic
left > Jurnalul unei pisici alintate seperator Optiuni V right
dany
mesaj 16-08-2007, 12:22 PM
Mesaj #721

Yeti

Grup: Membri
Raspunsuri: 10.225
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 87
Sex: Feminin

Recunosc ca pe mine m-ai ametit cu programul tau , Pisi ! Multa rabdare !!!!

Deea , stiu ca noi vorbisem deja despre reviste dar apoi am lasat-o balta din lipsa de timp . M-as bucura daca mi-ai trimite cateva hug.gif

--------------------
E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !!
- Voltaj -

Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

Imagine
User is online!Profile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
axe10
mesaj 21-08-2007, 06:56 AM
Mesaj #722

Taz

Raspunsuri: 3.764
Inscris: 7-12-2006
Din: Bucharest
Membrul Nr.: 190
Dispozitie: acra

Pis, pis, pis, te-am vazut aseara-n vis....unde umbli doamna?

--------------------
Imagine
User is offlineProfile CardPM
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

May
mesaj 21-08-2007, 01:34 PM
Mesaj #723

Jaguar

Raspunsuri: 6.890
Din: Madrid
Membrul Nr.: 83
Dispozitie: just fine :)

Cred ca nu isi vede capul de treaba sad.gif

--------------------
Imagine

Imagine

ImagineImagineImagineImagine

ImagineImagineImagine
+Quote Post
Pisik
mesaj 22-08-2007, 07:52 AM
Mesaj #724

Taz

Raspunsuri: 3.513
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 74
Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine

Pup fetele si va multumesc pt grija.

Am trecut cu bine peste drumul dus-intors la Eforie, a fost naspa, mai ales la intors, pt ca mi-era f somn (nu dormisem decat vreo patru ore dupa drumul de dus) si cascam non-stop, iar monotonia de pe autostrada nu m-a ajutat deloc. Dar Dumnezeu m-a ajutat si am ajuns intreaga.

Acum sincer nu am cele mai bune dispozitii, cantarul arata iar 73, mobilizarea mea e zero, sunt pana in gat in problemele de sanatate, se pare ca la babu e mai grav decat credeam, luni incepem investigatiile, ieri am suferit o mica intervenite, dar care nu cred ca va aduce prea mari rezultate.....

Am revenit din concediu si au reinceput problemele, dar le dam noi de capat, nu?

Va multumesc pt gandurile bune si sper din suflet sa imi revina mobilizarea si sa ma reapuc de treaba.

Incerc de azi sa tin un asa zis regim, nu stiu daca numar sau nu, incerc sa renunt la zaharuri si la tampenii, macar treptat si macar ca sa ajut problemele de sanatate (acum sunt pasibila de chisturi ovariene si stiu ca e bine sa urmezi un regim bazat pe vegetale si fructe mai mult). Azi si vineri o sa mai am paine, gem fara zahar, etc. pt ca tin post, dar in restul zilelor o sa incerc sa o dau pe legume, branzetui si fructe, sa reduc carnea (pe cat posibil) si sa elimin dulciurile (macar treptat). Sper sa imi iasa

Pupicei multi si dulci!

--------------------
Imagine
+Quote Post
Pisik
mesaj 22-08-2007, 08:21 AM
Mesaj #725

Taz

Si ca sa incep de undeva, o sa schitez meniul de azi, desi nu e un exemplu, fiind si post si incercand si sa o iau treptat.

MD: 1 chifla de secara + 1 biscuit mic Maia cu miere si dulceata dietetica (multe lingurite, cred ca vreo 8)

P: salata asortata (rosii, castraveti, ardei, salata verde, masline negre, ulei masline) + salata de vinete + 2 wassa integral

C: nu stiu, probabil salata sau fructe

G: 2 nectarine si un mar verde

--------------------
Imagine
+Quote Post
May
mesaj 22-08-2007, 03:28 PM
Mesaj #726

Jaguar

Raspunsuri: 6.890
Din: Madrid
Membrul Nr.: 83
Dispozitie: just fine :)

Suntem alaturi de tine hug.gif

--------------------
Imagine

Imagine

ImagineImagineImagineImagine

ImagineImagineImagine
+Quote Post
ina_ceva
mesaj 23-08-2007, 07:14 AM
Mesaj #727

Hiena

Raspunsuri: 4.737
Inscris: 9-06-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 23
Dispozitie: ...pufoasa..

... si te sustzinem pupic.gif .

Pare cam sarac meniul tau sau mi se pare mie unsure.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Pisik
mesaj 23-08-2007, 07:43 AM
Mesaj #728

Taz

CITAT(ina_ceva @ 23-08-2007, 08:14 AM) *

Ieri a fost post si seara de foame, am dat-o in bara rau, cu biscuiti dita, covrigei si biscuiti mara cu miere. Pt ca nu am fost acasa decat seara tarziu si pt ca ma durea stomacul si nu puteam baga fructe. Trebuie sa imi pregatesc meniuri sanatoase pt zilele de post ca sa nu mai gresesc.

O sa pun diseara sau maine meniul propus azi, intai sa ma vad ca ma tin de el

Va pup

--------------------
Imagine
+Quote Post
honey79
mesaj 23-08-2007, 12:29 PM
Mesaj #729

Marmota

Raspunsuri: 1.095
Din: SUA
Membrul Nr.: 84

Pupi si tie, Pisicel scumpel.
Te rog eu, ai grija mare de stomacel...ok?
O zi frumoasa iti doresc.

--------------------
+Quote Post
Nessie
mesaj 23-08-2007, 04:03 PM
Mesaj #730

Lama

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 5.370
Inscris: 25-05-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 9
Dispozitie: under construction

Pisik, sanatate mult si tie si sotului! hug.gif

Meniul tau mi se pare sarac rau. In post e greu sa-ti iei proteine, asa ca incearca sa bagi in meniu alimente bogata in proteine.

Nu mai retin daca ai spus sau nu, dar tu ai incercat sa faci sport? unsure.gif Si inca o chestie: nu vrei sa incerci pentru o saptamana sa iti bagi meniurile si pe calorie-count.com sa vezi care ar fi procentele de nutrienti? posibil sa fie si de aici.

Te pup! pupic.gif

--------------------
+Quote Post
axe10
mesaj 23-08-2007, 04:07 PM
Mesaj #731

Taz

Raspunsuri: 3.764
Inscris: 7-12-2006
Din: Bucharest
Membrul Nr.: 190
Dispozitie: acra

CITAT(Pisik @ 23-08-2007, 08:43 AM) *

CITAT(ina_ceva @ 23-08-2007, 08:14 AM) *

Ieri a fost post si seara de foame, am dat-o in bara rau, cu biscuiti dita, covrigei si biscuiti mara cu miere. Pt ca nu am fost acasa decat seara tarziu si pt ca ma durea stomacul si nu puteam baga fructe. Trebuie sa imi pregatesc meniuri sanatoase pt zilele de post ca sa nu mai gresesc.

O sa pun diseara sau maine meniul propus azi, intai sa ma vad ca ma tin de el

Va pup

Si de ce ma rog exista asa ceva in casa ta?....nu mai cumpara ca te tenteaza...stii cat ma abtin sa nu respir cand trec pe langa patiserii, fornettarii...si alte fainoase?...nu le ma cumpara. Daca nu sunt in casa nu te mananca manutza sa te duci la dulap!

Asta e cea mai buna politica, aplicata de mine in mod constant. Cu toate ca Florin e mare amator de dulciuri, mai cumpara dar ma fac ca nu le vad....
Iar cu foamea seara o rezolv mai repede inghitind initial un cub de branza topita ca sa amagesc stomacul si apoi cu masa propriuzisa. Asta daca se intampla sa fiu disperata de foame.

Pup fata si succese.

--------------------
Imagine
+Quote Post
dany
mesaj 24-08-2007, 11:59 PM
Mesaj #732

Yeti

Raspunsuri: 10.225
Membrul Nr.: 87

Sper ca sunteti mai bine amandoi , Pisi !!!! Ce interventie ai suferit ????? Babele ca mine sunt curioase smile.gif

Iti doresc sa ai putereasa te tii de regimul pe care ti-l impui si sa ai taria sa treci peste toate piedicile pe care ti le pune soarta in legatura cu bb !!!!!! Si sa ai rabdare cu programul stresant de la job !!

hug.gif

--------------------
E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !!
- Voltaj -

Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

Imagine
+Quote Post
himere2005
mesaj 25-08-2007, 08:50 AM
Mesaj #733

Lama

Raspunsuri: 5.888
Membrul Nr.: 82
Dispozitie: incendiara

pisi, tu esti puternica, esti frumoasa si apetisanta...o scufita rosie in toata regula naughty.gif ...obstacolele vietii poate ne sunt date sa ne faca mai puternici si sa ne uneasca mai mult hug.gif ....asteptam vesti mai bune si iti urez o zi luminoasa

--------------------
Imagine
+Quote Post
bubbles
mesaj 25-08-2007, 02:21 PM
Mesaj #734

Elefant

Raspunsuri: 9.046
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 92
Dispozitie: fatty :D

Neata yahoo.gif .Pup pisikoasa si ii urez bafta la regim pupic.gif

--------------------
Am plecat de la 76 kg ... :) si astept pragul psihologic 59kg
Imagine

Imagine
Pentru a te mentine la greutatea actuala trebuie sa consumi 2025 calorii/zi.
Pentru a slabi 0,5 kg/saptamana e recomandat sa consumi 1525 calorii/zi.
+Quote Post
Pisik
mesaj 25-08-2007, 02:24 PM
Mesaj #735

Taz

Fetelor, Himere, Dany. Ness, Axe, va multumesc mult ca ma sprijiniti, sunteti niste dragute pupic.gif

Ness, voi avea trei zile de post pe saptamana (am vizitat un preot cunoscit ca ajuta cuplurile care nu pot avea copii si asta ne-a recomandat momentan). Chiar nu stiu ce sa pap de post si nici nu am timpul si energia necesara sa imi organizez acum meniurile. Bag multe tampenii, fainoase si dulce cat cuprinde. Doar ca probabil ca va trebui vreau nu vreau sa ma revizuiesc, pt ca incerc sa tin un regim pe care l-a tinut o colega pt chistulete, se pare ca incep sa am si problema asta si nu vreau sa devina grava, ca asta imi mai lipseste. Regimul consta in "fara carne, fara paine (doar chestii gen wassa), fara zahar", destul de dur, dar merita, colega mea a scapat in 5 sapt de chisturi. O sa vad cat este de grav si o sa imi iau avant sa ma apuc.
Tot zic ca tre sa ma mobilizez dar nu o fac sad.gif Si nici sport nu fac, ca sa iti raspund ;la intrebare. Momentan, atentia mea e concentrata pe bb (nu e bine, stiu, la teorie sunt as) si pt altele nu reusesc deloc sa ma mobilizez

Dany, prefer sa nu zic chestia asta acum. Va spun doar ca este o interventie favorizata de tehnica moderna, nu cea mai dificila, cea mai simpla, probabil va veti prinde (puteti sa ma intrebati pe pm, va confirm wink1.gif ), sper sa nu te superi pupic.gif

Axe, o sa incerc sa nu mai cumpar, dar tine si babu post si el nu e inca obisnuit si are nevoie de chestii care umfla burta, plus ca si la mine cand urla stomacul trebuie sa ii dau biscuiti, chestii care "panseaza" ca altfel ma apuca niste dureri de ma incovoi de spate.

Iulia esi o scumpica hug.gif , stii ca tin mult la tine si ma bucur ca gandesti pozitiv, ca deobicei voi lua exemplu de la tine

Azi megem la aniversarea nasilor de un an de casatorie (Doamne, cand a trecut un an?), asa ca ma duc sa ma pregatesc

Pupicei mii si o zi insorita

CITAT(bubbles @ 25-08-2007, 03:21 PM) *

Neata yahoo.gif .Pup pisikoasa si ii urez bafta la regim pupic.gif

Casa de piatra Doamna si sa stii ca asteptam poze!!!!!

--------------------
Imagine
+Quote Post

158 Pagini V « < 47 48 49 50 51 > » 
Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 2-12-2008 - 10:18 PM