![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| amalia0701 |
27-08-2007, 08:36 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.871 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Succes sa obtineti ceea ce va doritzi. E bine sa tzii post. Ar trebui sa gatesti cu o zi inainte. Orez cu ciuperci, spaghete integrale cu sos, ciorbitza de legume, sau sa faci pe loc legume la gratar sau la cuptor. -------------------- Obezitatea ucide si io nu fac nimic sa TRAIESC!
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wgUQhx3/] ![]() |
| Pisik |
27-08-2007, 08:48 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.380 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Azi incerc sa fieu mai cuminte:
Luni (post): MD: 2 wassa integral cu zacusca (facuta ieri de soacra-mea, proaspata si nu f uleioasa) P: mancare de varza (facuta de Buni a mea, un pic uleioasa, dar nu in exces), 2 wassa integral, 1 rosie C: nu stiu inca, probabil tot varza sau salata sau fructe G: 1 mar, 2 nectarine Nu mi-am luat nimic de rontait, sper sa rezist -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| amalia0701 |
27-08-2007, 09:14 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.871 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Ca mancare de post dulce io imi fac paste integrale cu mac sau nuci si fructoza, rom, stafide sunt delicioase.
Sau orez nedecorticat fiet in lapte 0,1% in care la sfarsit rad mere si pun scortisoara. -------------------- Obezitatea ucide si io nu fac nimic sa TRAIESC!
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wgUQhx3/] ![]() |
| bubbles |
27-08-2007, 01:03 PM
|
![]() Crocodil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 7.463 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Ziua Pisikule
-------------------- |
| Didi |
27-08-2007, 02:16 PM
|
![]() Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 63 Inscris: 21-08-2007 Membrul Nr.: 374 Dispozitie: Hm... optimista? Sex: Feminin |
Ca mancare de post dulce io imi fac paste integrale cu mac sau nuci si fructoza, rom, stafide sunt delicioase. Sau orez nedecorticat fiet in lapte 0,1% in care la sfarsit rad mere si pun scortisoara. Eu am ametit cautand calorii/grasimi/puncte pentru 100g mac. Nu am gasit niciunde. Pisik, sa iti reuseasca tot ce ti-ai propus sa realizezi! -------------------- ![]() |
| ganesha |
27-08-2007, 02:24 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.656 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Ca mancare de post dulce io imi fac paste integrale cu mac sau nuci si fructoza, rom, stafide sunt delicioase. Sau orez nedecorticat fiet in lapte 0,1% in care la sfarsit rad mere si pun scortisoara. Eu am ametit cautand calorii/grasimi/puncte pentru 100g mac. Nu am gasit niciunde. Pisik, sa iti reuseasca tot ce ti-ai propus sa realizezi! Vezi aici pe calorie-count, e pentru 8.8g, da-ti faci tu socoteala pentru 100g. Pisik, iertare pentru invadat jurnal Acest mesaj a fost editat de ganesha: 27-08-2007, 02:25 PM -------------------- Poze multe si marunteeeee
Inaltime: 1,74 ![]() What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love! |
| dany |
31-08-2007, 10:07 AM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.737 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Ce mai faci , Pisi ???? Cum mai stai cu stress-ul , cu moralul ? Sper ca esti ok !!
Hai , capul sus , totul va fii bine !!! -------------------- ![]() |
| Pisik |
31-08-2007, 10:25 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.380 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Ce mai faci , Pisi ???? Cum mai stai cu stress-ul , cu moralul ? Sper ca esti ok !! Hai , capul sus , totul va fii bine !!! Te pup Danuta A, f draguta poza de la avatar, esti f pozitiva, imi place -------------------- |
| dany |
31-08-2007, 10:48 AM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.737 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Cred ca la tine e ceva ce nu merge cum trebuie , adica dpdv medical ( si nu ma refer doar la partea cu bb ) !!!! Adica nu mi se pare normal sa ai starea asta un timp atat de indelungat . Zic si eu .
-------------------- ![]() |
| Pisik |
31-08-2007, 10:57 AM
|
|
Cred ca la tine e ceva ce nu merge cum trebuie , adica dpdv medical ( si nu ma refer doar la partea cu bb ) !!!! Adica nu mi se pare normal sa ai starea asta un timp atat de indelungat . Zic si eu . Oi suferi de depresie, e f posibil....dar incerc momentan sa lucrez eu la cap, la psihic, la moral, ca doctorii stiu ce fac: te indoapa cu pastile si iti muta obesia dintr-o zona in alta.... -------------------- |
| Nessie |
31-08-2007, 11:06 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.908 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Pisik, nu e chiar asa cu doctorii cand e vorba de depresii si alte probleme la "etajul superior". Stiu 2 prietene bune care au reusit sa identifice problema (lucru cel mai important) si sa o trateze apoi prin cateva sedinte saptamanale. Doar discutii, fara pastile. Ajuta tare mult si cred ca nu esti genul care sa considere ca cine merge la terapeut e plecat de'acasa. E o boala ca oricare alta care se trateaza la doctor.
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| Pisik |
31-08-2007, 11:39 AM
|
|
Pisik, nu e chiar asa cu doctorii cand e vorba de depresii si alte probleme la "etajul superior". Stiu 2 prietene bune care au reusit sa identifice problema (lucru cel mai important) si sa o trateze apoi prin cateva sedinte saptamanale. Doar discutii, fara pastile. Ajuta tare mult si cred ca nu esti genul care sa considere ca cine merge la terapeut e plecat de'acasa. E o boala ca oricare alta care se trateaza la doctor. nu, clar nu sunt genul, am fost la psiholog acum 5 ani cand am suferit un soc din cauza fostului meu prieten, mi-au facut bine sedintele ce-i drept, intre timp m-am apropiat de babu si el a fost terapia mea... NU stiu, o sa ma mai gandesc si o sa iau in calcul si varianta asta -------------------- |
| dany |
31-08-2007, 11:40 AM
|
Are dreptate Nessie !!!!! Si ...chiar daca ar fii sa iei pastile .....nu e chiar asa de grav . Eu am avut o stare de depresie indelungata anul trecut cand a fost povestea cu job-ul meu ( mai stii , nu ? ) si am mers la medic .Fiind doar in stare incipienta am luat cateva pastilute timp de 2 saptamani si , ajutata si de Dirk ...am scapat .
Deci ...fa-ti curaj si mergi la doctor , te rog !!! -------------------- ![]() |
| axe10 |
18-09-2007, 09:20 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Buey, pai ce-i asta?....ti-am gasit jurnalul pe ultima pozitie din pagina si m-am gandit sa-l readuc la viata!
Ce inseamna asta fetito!? Treci la vorba, scrie ce te doare....ca poate gasim leac... Te pupic si te imbratisez. -------------------- ![]() |
| Pisik |
18-09-2007, 09:30 PM
|
|
Buey, pai ce-i asta?....ti-am gasit jurnalul pe ultima pozitie din pagina si m-am gandit sa-l readuc la viata! Ce inseamna asta fetito!? Treci la vorba, scrie ce te doare....ca poate gasim leac... Te pupic si te imbratisez. Mercic Lav, chiar mi-a facut f bine "scuturatura" ta. Nu imi placea ca am lasat jurnalul in fundul forumului, dar nici nu imi venea sa astern ceva in el.... Am f multe pe cap, lucrez pt SIAB de nu ma vad, plus altele, sufar iarasi de schimbari la job, seful a fost promovat si i s-a cam suit la cap, probabil ca iar va veni altcineva si iar o luam de la cap, am un program infernal, de ziua mea sunt in Bulgaria (si de a mamei ca noi suntem 28 ea si 29 eu, si-a facut cadou de ziua ei Cu dieta mi-e rusine, am tinut o sapt si pe urma iar am dat cu aia in fasole, ca sa nu vorbesc urat....in rest, nu stiu, am o usoara tendinta de a ma inchide in mine, de asta si linistea mea din ultima vreme pe forum, unde eram f activa in trecut... Imi pare bine oricum ca m-ai tras de maneca si iti multumesc -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 7-09-2008 - 06:41 AM |