left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Insuficienta parcarilor
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

110 Pagini V « < 49 50 51 52 53 > »   
Reply to this topicStart new topic
left > Jurnalul unei pisici alintate seperator Optiuni V right
_noni_
mesaj 18-09-2007, 10:51 PM
Mesaj #751

Nevastuica

Grup: Membri
Raspunsuri: 901
Inscris: 2-09-2006
Membrul Nr.: 125
Dispozitie: de zana;)
Sex: Feminin

te pup mult si-mi pare tare rau sa te gasesc amarata! hug.gif

vreu doar sa-ti spun cum mi s-au intamplat mie lucrurile: din iunie si pana acum cateva zile cred ca am avut cea mai stresanta perioada din viata mea. am avut probleme pe toate planurile si mai mult decat atat, si bob a fost stresat cu bunica bolnava, mama cu tensiune si frate care ne-a amenintat ca este in ultima faza de cancer si in final dupa milioane de investigatii in spitale si pe la medici am descoperit ca nu are nimic...nu ma intreba de ce s-au intamplat toate astea si nici cum am trecut peste ele. important ca am trecut si ca am puterea sa-i incurajez si pe altii sa o faca! pupic.gif

e, si printre tote cele iata ca s-a intamplat minunea si am ramas insarcinata! w00t.gif si mie imi spusesera doctorii ca o sa raman foarte greu, bob are 35 de ani si se uita lumea la el cam aiurea ca nu a facut pana acum copii si uite ca fara nici un fel de tratament, dupa un an si ceva de incercari, s-a intamplat minunea!

ce vreau eu sa spun e ca nu trebuie sa va pierdeti speranta si nici sa nu va suparati ca nu ies lucrurile exact asa cum le planuiti voi - Dumnezeu stie mai bine ce si cand sa ne dea. smile.gif e important sa privesti lucrurile optimist, sa razi chiar daca te apasa grijile si sa te bucuri de ceea ce ai! nici mie nu-mi ies tote astea ca la carte grin.gif , dar atunci cand imi propun sa tin cont de ele, parca par toate mai usoare!

mult noroc!

--------------------
DIETA WW - mai am de muncit! :D

[url=http://www.TickerFactory.com/]
Imagine
[/url]
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Pisik
mesaj 18-09-2007, 10:55 PM
Mesaj #752

Taz

Raspunsuri: 3.380
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 74
Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine

CITAT(_noni_ @ 18-09-2007, 11:51 PM) *

te pup mult si-mi pare tare rau sa te gasesc amarata! hug.gif

vreu doar sa-ti spun cum mi s-au intamplat mie lucrurile: din iunie si pana acum cateva zile cred ca am avut cea mai stresanta perioada din viata mea. am avut probleme pe toate planurile si mai mult decat atat, si bob a fost stresat cu bunica bolnava, mama cu tensiune si frate care ne-a amenintat ca este in ultima faza de cancer si in final dupa milioane de investigatii in spitale si pe la medici am descoperit ca nu are nimic...nu ma intreba de ce s-au intamplat toate astea si nici cum am trecut peste ele. important ca am trecut si ca am puterea sa-i incurajez si pe altii sa o faca! pupic.gif

e, si printre tote cele iata ca s-a intamplat minunea si am ramas insarcinata! w00t.gif si mie imi spusesera doctorii ca o sa raman foarte greu, bob are 35 de ani si se uita lumea la el cam aiurea ca nu a facut pana acum copii si uite ca fara nici un fel de tratament, dupa un an si ceva de incercari, s-a intamplat minunea!

ce vreau eu sa spun e ca nu trebuie sa va pierdeti speranta si nici sa nu va suparati ca nu ies lucrurile exact asa cum le planuiti voi - Dumnezeu stie mai bine ce si cand sa ne dea. smile.gif e important sa privesti lucrurile optimist, sa razi chiar daca te apasa grijile si sa te bucuri de ceea ce ai! nici mie nu-mi ies tote astea ca la carte grin.gif , dar atunci cand imi propun sa tin cont de ele, parca par toate mai usoare!

mult noroc!

Iti multumesc mult Noni, incerc sa stii, sa fac asta si, in ultima vreme am multe zile in care imi iese biggrin.gif
Incerc sa vad jumatatea plina, am zile cand ma napadesc toate, dar ma chinui sa imi revin. Ma ajuta si relatia mai buna pe care o am cu sotul in ultima vreme. Iti multumesc mult si ai grija de bb pupic.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

axe10
mesaj 19-09-2007, 10:04 AM
Mesaj #753

Taz

Raspunsuri: 3.764
Inscris: 7-12-2006
Din: Bucharest
Membrul Nr.: 190
Dispozitie: acra

CITAT(Pisik @ 18-09-2007, 10:30 PM) *

Mercic Lav, chiar mi-a facut f bine "scuturatura" ta. Nu imi placea ca am lasat jurnalul in fundul forumului, dar nici nu imi venea sa astern ceva in el....
Am f multe pe cap, lucrez pt SIAB de nu ma vad, plus altele, sufar iarasi de schimbari la job, seful a fost promovat si i s-a cam suit la cap, probabil ca iar va veni altcineva si iar o luam de la cap, am un program infernal, de ziua mea sunt in Bulgaria (si de a mamei ca noi suntem 28 ea si 29 eu, si-a facut cadou de ziua ei )).gif ), de aniversarea casatoriei sunt la salon, e chiar ultima zi cand va fi cu nebunie, cu strans, cu impachetat, etc., pe 14 se termina balamucul asta, pe 17 si 18 sunt plecata din tara si tot asa, pana pe 20 oct nu ma linistesc.
Cu dieta mi-e rusine, am tinut o sapt si pe urma iar am dat cu aia in fasole, ca sa nu vorbesc urat....in rest, nu stiu, am o usoara tendinta de a ma inchide in mine, de asta si linistea mea din ultima vreme pe forum, unde eram f activa in trecut...
Imi pare bine oricum ca m-ai tras de maneca si iti multumesc hug.gif

SIAB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE, auzisem ca e acum in septembrie, dar am vazut ca e tocmai in octombrie...ne vedem acolo sigur!
Hai ca trece, pupici si iti doresc o saptamana clara si la job si acasa si la dieta!
floare.gif floare.gif floare.gif floare.gif floare.gif floare.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
amalia0701
mesaj 19-09-2007, 11:11 AM
Mesaj #754

Taz

Raspunsuri: 3.871
Inscris: 31-05-2006
Membrul Nr.: 13

pupic.gif
Zambeste!
Daca esti stresta, ia o pauza 5 minute, i chide ochii de evadeaza acolo unde ai fi fericita.
E cea mai buna terapie, cand revii cu mintea pe pamant ai alt tonus sa faci ceea ce te apasa.
Daca ai multe la job, dimieatza la cafea fa o lista, iar la sfarsitul zilei taie tot ce ai terminat si reporteaza pe a doua zi ce nu ai reusit.
Fa-ti cadou flori, carti, un CD, o baie cu arome, o vizita in parc, otice ce stii tu ca te face fericita.
pupic.gif

--------------------
Obezitatea ucide si io nu fac nimic sa TRAIESC!

[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wgUQhx3/]
Imagine
+Quote Post
axe10
mesaj 20-09-2007, 06:23 PM
Mesaj #755

Taz

Pt pisi cu dedicatie..de la altii adunate.

DIETA PSIHOLOGICA

In sfarsit te-ai gandit ca ar trebui sa faci ceva sa slabesti....bun.

Trebuie sa iti iei angajamentul in acest sens si sa ai o atitudine pozitiva. Cu toti stim ca poate fi o provocare destul de mare sa dai jos kilogramele nedorite. Pentru unii acest lucru poare imposibil. Iti trebuie timp si ajutor sa inveti sa iti schimbi obiceiurile alimentare pe care le ai de aproape toata viata. Tine minte ca doar tu ai puterea sa scapi de kilogramele in plus.

Gandeste ca un invingator, si nu ca un invins. gandurile negative au impact mai mare asupra ta decat gandurile bune si in plus daca tu te astepti mereu sa dai gres la ce iti foloseste? Te retine doar sa duci la bun sfarsit ceea ce ti-ai propus.

De fiecare data cand simti ca te ajung gandurile negative adu-ti aminte ca tu esti o persoana deosebita si ca esti unica prin talentele tale. Gandeste-te la viitorul care te asteapta. In fond slabirea nu inseamna sa tii numai diete ci despre transformarea ta, devii alta persoana si iti creezi noi posibilitati.

Cauta programul care crezi ca ti se potriveste si care te invata sa mentii rezultatele. Incurajarile din partea familiei si a prietenilor este binevenita. Ajutorul este enorm daca gasesti persoane (care urmeaza sau au urmat un program de slabire) cu care sa discuti despre obstacolele care se ivesc in aceste proces, sa imparti experienta.

Tine minte ca programul tau de slabire ar trebui sa includa si putina miscare . Trebuie sa te gandesti la exercitiile fizice ca la o forma de recreere. Exercitiile fizice nu se vor reflecta doar asupra corpului tau ci si asupra vietii tale de zi cu zi, vei avea o stare de spirit mult mai buna.

Doctorii spun ca mersul e cel mai bun exercitiu. Sunt multe alte exercitii (aerobicul, inotul,etc..) care te ajuta sa dai jos din kilograme. Discuta cu doctorul tau si urmeaza-i sfatul cand iti planuiesti exercitiile si programul de slabire.

--------------------
Imagine
+Quote Post
daconst
mesaj 20-09-2007, 11:15 PM
Mesaj #756

Taz

Raspunsuri: 3.259
Membrul Nr.: 68

Ce-mi faci mey Pisikule?ma faci sa citesc jurnale,sa aflu ce mai faci? doh.gif
Hai capul sus,ca e doar o perioada mai neagra asa,dar trece.pacat ca nu poti citi la noi la mamici sa vezi cite au fost cu sanse nule de a avea bb si asa pur si simplu s-a intamplat minunea
Hai ca o sa-ti scriu pe privat metoda babeasca de facut bb-ii...ca aici mi rushanii.Poate te fac macar sa zambesti. pupic.gif

--------------------
+Quote Post
dany
mesaj 20-09-2007, 11:22 PM
Mesaj #757

Panda

Raspunsuri: 8.739
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 87

Deciiiiii...ce a scris Lavi si de la altii ...suna tareeeeeee bine !!!!

Danutza ...vreau si eu PM !!!!!!!!!!!! Vreau si eu sa zambesc un pic , plssssss ! Ca la aproape 42 de ani nu sunt alte sperante ....
lol.gif

Pisi , sper din tot sufletelul meu ca esti mai bine si ca esti pe drumul spre MAI BINE !!!!!!!!!!!! hug.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
axe10
mesaj 21-09-2007, 07:04 AM
Mesaj #758

Taz

CITAT(danyhoney @ 21-09-2007, 12:22 AM) *

Danutza ...vreau si eu PM !!!!!!!!!!!! Vreau si eu sa zambesc un pic , plssssss ! Ca la aproape 42 de ani nu sunt alte sperante .... lol.gif

Pisi , sper din tot sufletelul meu ca esti mai bine si ca esti pe drumul spre MAI BINE !!!!!!!!!!!! hug.gif

Esti sigura, sigura?...ca am vazut niste babe care au reusit si mai tarziu....dar sa nu discutam aici...daca vrei. pupic.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
luchi
mesaj 21-09-2007, 09:19 AM
Mesaj #759

Marmota

Raspunsuri: 1.454
Inscris: 7-06-2006
Membrul Nr.: 16
Dispozitie: in reconstructie

pupic.gif si floare.gif pentru ca la cuvinte de incurajare nu ma pricep foarte bine.

--------------------
Hate being fat

Imagine
+Quote Post
buretel
mesaj 21-09-2007, 04:59 PM
Mesaj #760

Iepuras

Raspunsuri: 1.833
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 97
Dispozitie: cu gura pana la urechi :))

pupic.gif Pisik, fruntea sus hug.gif
Trebuie sa ai mai multa grija de tine, de sufletul tau give_rose.gif Restul conteaza mai putin wink1.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
nusarich
mesaj 21-09-2007, 06:08 PM
Mesaj #761

Iepuras

Raspunsuri: 1.852
Membrul Nr.: 80

CITAT(danyhoney @ 21-09-2007, 12:22 AM) *

Danutza ...vreau si eu PM !!!!!!!!!!!! Vreau si eu sa zambesc un pic , plssssss ! Ca la aproape 42 de ani nu sunt alte sperante ....
lol.gif

De ce, Dany? O foarte buna prietena de-a mea are un bb mic de 4 luni si a implinit 40 in martie. Si nu pentru ca nu ar fi incercat, ci pentru ca n-a fost sa fie. Deci... ai grija ce-ti doresti... hug.gif

Pisik, capul sus, spor la trebi de job si nu numai, si cand dai de idioti, invata sa (le) spui "NU!"

--------------------
+Quote Post
Pisik
mesaj 21-09-2007, 10:49 PM
Mesaj #762

Taz

Raspunsuri: 3.380
Membrul Nr.: 74
Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine

Oau! Fetelor, ce de surprize la mine in jurnal. Va multumesc si va pup pe toate, e minunat sa stiu ca nu sunt singura pupic.gif

Danuta, am intrat pe forumul de mamici (DC) de unde am inteles ca v-ati mutat si am mai citit pe acolo la aspirante, stiu ca sunt multe povesti incredibile si datorita lor nu imi pierd speranta. Astept PM-ul pupic.gif

Axe, multumesc pt sfaturi, momentan nu am capul orientat pe dieta, plus ca sunt f mult pe drumuri, in intalniri, am un stil de viata f agitat, noroc ca nu e pe termen lung (sper), dar dupa 20 octombrie sper sa reusesc sa ma pun pe cai, pana atunci nu mai sui pe cantar, dar ma oripilez cand ma uit in oglinda sad.gif Cred ca am pe putin 75 sorry.gif

Dany, sa stii ca daca Doamne Doamne va vrea asa si pana la 42 de ani nu o sa am un bebe, nu o sa renunt, nici la varsta aia, recent am auzit de la un fost coleg de unde am lucrat inainte ca o alta colega, care avea vreo 46 de ani cand am plecat eu de acolo, deci in 2005, a ramas insarcinata (avand 2 baieti mari) si a pastrat copilul, considerand ca i s-a intamplat o minune, iar acum are o mandrete de fetita de aproape un an. Deci orice este posibil, iar gandul asta imi da speranta.

Nusa, Buretel, Luchi, Amalia, va multumesc din suflet pt cuvintele bune si pentru sprijin! hug.gif

Acest mesaj a fost editat de Pisik: 21-09-2007, 10:50 PM

--------------------
Imagine
+Quote Post
ina_ceva
mesaj 22-09-2007, 02:24 PM
Mesaj #763

Hiena

Raspunsuri: 4.737
Inscris: 9-06-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 23
Dispozitie: ...pufoasa..

Pisikule, voi sunteti tineri, nu trebuie sa va pierdeti speranta. Ai grija de tine pupic.gif pupic.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
dany
mesaj 22-09-2007, 10:13 PM
Mesaj #764

Panda

Raspunsuri: 8.739
Membrul Nr.: 87

Lavi ,Nusa ,Pisi , la noi e altceva si nu vreau sa detailez !!! TIE iti doresc muuuuuuullltaaaaaaa bafta si sa dea Doamne Doamne ca dorintele tale sa devina realitate !!!!!!! Sunteti tineri asa ca .....pe cai !!! )).gif

Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 22-09-2007, 10:15 PM

--------------------
Imagine
+Quote Post
axe10
mesaj 23-09-2007, 01:25 PM
Mesaj #765

Taz

CITAT(danyhoney @ 22-09-2007, 11:13 PM) *

Lavi ,Nusa ,Pisi , la noi e altceva si nu vreau sa detailez !!! TIE iti doresc muuuuuuullltaaaaaaa bafta si sa dea Doamne Doamne ca dorintele tale sa devina realitate !!!!!!! Sunteti tineri asa ca .....pe cai !!! )).gif

Stiu ca nu e cazul...ziceam si eu... pupic.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post

110 Pagini V « < 49 50 51 52 53 > » 
Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 7-09-2008 - 10:58 PM