![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| honey79 |
30-09-2007, 07:33 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.087 Inscris: 1-08-2006 Din: SUA Membrul Nr.: 84 Sex: Feminin |
LA MULTI ANI FERICITI !!! draga Pisikut.
Iti doresc tot ce-i mai bun si mai frumos pe lume. Fie ca dorintele tale sa devina realitate. Te pupic dulce. -------------------- POZE ANDREW - http://community.webshots.com/user/wojval
FILMULETE ANDREW - http://s45.photobucket.com/albums/f61/honey79/?sc=5 |
| Pisik |
30-09-2007, 11:34 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.380 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
LA MULTI ANI FERICITI !!! draga Pisikut. Iti doresc tot ce-i mai bun si mai frumos pe lume. Fie ca dorintele tale sa devina realitate. Te pupic dulce. Multumesc din sulfet pt tot Un bebe frmos si sanatos sa ai -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| anca veselie |
01-10-2007, 09:57 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.274 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
LA MULTI ANI!!!!!!!!!
sa fii fericita, linistita, iubita si sanatoasa! si sa ti se implineasca ce-ti doresti din suflet -------------------- |
| Pisik |
01-10-2007, 11:16 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.380 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
LA MULTI ANI!!!!!!!!! sa fii fericita, linistita, iubita si sanatoasa! si sa ti se implineasca ce-ti doresti din suflet Multumesc mult Ancule, pupic dulce -------------------- |
| amalia0701 |
01-10-2007, 11:18 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.871 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
La multi ani! -------------------- Obezitatea ucide si io nu fac nimic sa TRAIESC!
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wgUQhx3/] ![]() |
| Pisik |
02-10-2007, 10:19 AM
|
|
deoarece nu ma mai incape masura 44
Tentativa ieri (meniu de post) MD: 5 linguri de musli cu un pic de suc de portocale ca sa se inmoaie G1: mar P: o casoleta pilaf sarbesc de cumaparat, 1/2 chifla mica alba, 2 furculite salata de vinete, salata de varza G2: mar C: foarte tarziu si f prost: paine prajita suedeza - multe bucati, 2 nectarine Tentativa azi: MD: 2 felii paine neagra de casa, 2 feliute sunca curcan, 1/2 cutie branzica de casa, rosie G1: iaurt cu fructe Milli 0,1% P: nu stiu, probabil salata sau sandvis de cumparat, la botu calului G2: mar C: habar nu am, tot ceva "in palma", ca fac noapte alba la siab Pupici si va rog sa ma ajutati sa ma semi-tin de treaba. O astept pe Dani sa ne apucam impreuna, pana atunci ma antrenez La multi ani! Mercici mult -------------------- |
| Pisik |
02-10-2007, 02:04 PM
|
|
Completez: 2 saratele subtiri rau (din alea plate), o nectarina
P: piept de pui, salata de varza, 1 felie paine neagra si 1/2 chifla mica alba -------------------- |
| nusarich |
02-10-2007, 02:46 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.851 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
Pisik, imi place ca iti faci un piculet de timp sa mananci ceva. Intre mese mai papi si ceva fructe? Eu sunt absolut lesinata dupa merele ionatane, alea de Voinesti. Pur si simplu mananc in fiecare zi cam de la o jumatate de kg in sus. Ma mai opresc, nu de alta dar la piata mergem mai rar in timpul saptamanii, ne facem aprovizionarea (5-7 kg mere) in we.
-------------------- |
| Pisik |
03-10-2007, 09:06 AM
|
|
Neatza
Am plecat azi noapte din stand la 3,30, m-am culcat la 4, am racit, sunt chiauna... Nusa, da, incerc sa imi gasesc timp sa si mananc si pt cate o fructa-doua. Ieri am mancat la 19.00 foarte naspa, ca l-am trimis pe un baiat sa imi ia de mancare o salata si el mi-a adus o salata de cartofi, cu multa maioneza, in fine, am mancat-o de foame. Si pe urma pana la 2 am tot rontait fructe: ba o nectarina, ba un mar, ba o banana...cu astea e mai simplu, ca mi le iau eu, dar de papa e mai dificil...in fine, acum oricum mi-e o foame de nu ma vad, cred ca de la oboseala si stres, incerc totusi sa nu dau iama.... Pap repedfe si fug, ma asteapta iar o noapte lunga Va pupicesc si ganditi-va si la mine asa, din "gand in gand" -------------------- |
| axe10 |
03-10-2007, 09:22 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
C: foarte tarziu si f prost: paine prajita suedeza - multe bucati, 2 nectarine Ce e aia paine suedeza? Pisi, stiu ca treci printr-o perioada grea, aglomerata, stiu ca e greu sa tii regim cand nu ai un loc in care sa stai la birou si sa poti sa-ti aduci "la sufertash" de mancare. Iti tin pumnii sa reusesti cat de cat sa nu o iei razna in sus cu kg....si te pup. Succes la siab si cat mai multe contracte semnate!! -------------------- ![]() |
| Pisik |
03-10-2007, 09:35 AM
|
|
C: foarte tarziu si f prost: paine prajita suedeza - multe bucati, 2 nectarine Ce e aia paine suedeza? Pisi, stiu ca treci printr-o perioada grea, aglomerata, stiu ca e greu sa tii regim cand nu ai un loc in care sa stai la birou si sa poti sa-ti aduci "la sufertash" de mancare. Iti tin pumnii sa reusesti cat de cat sa nu o iei razna in sus cu kg....si te pup. Succes la siab si cat mai multe contracte semnate!! Sunt niste baghete intergrale mici taiate pe din doua si uscate, eu am luat de la carrefour, sunt in niste pungi rosu cu ceva, sunt produse de numarul 1 Mda, si eu sper ca deja bat 75, nici nu vreau sama mai gandesc ca ma enervez Incerc sa nu mai mananc seara si teoretic nici dulce, acum insa am papat 2 felii sanatoase de paine cu margarina (stiu ca e naspa, dar e post si am uns f subtire) si rosie si o eugenie M-am mai si enervat ieri ca prietena mea (sora mea, cum ii zic eu) e o acshie si acu tine regim ca cica nu o mai incape nu stiu ce rochie. Si are 58 de kile la peste 1,72 fratilooor! Pai eu inseamna ca trebuie sa imi punj un mare lacat la gura si sa ma duc in penitenta -------------------- |
| nusarich |
03-10-2007, 09:43 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.851 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
Pisi, daca se intampla sa ramai fara papa la siab, in aeroport la sosiri s-a deschis de ceva vreme un Billa. Eu de acolo imi mai iau fructe dimineata, in cazul in care nu mai am timp sa-mi mai de seara din piata. Am gasit de foarte multe ori struguri, nectarine, mere foarte bune. Plus ca gasesti si lactate si diverse chestii de mancat atunci cand n-ai pachet.
-------------------- |
| Pisik |
03-10-2007, 09:58 AM
|
|
Pisi, daca se intampla sa ramai fara papa la siab, in aeroport la sosiri s-a deschis de ceva vreme un Billa. Eu de acolo imi mai iau fructe dimineata, in cazul in care nu mai am timp sa-mi mai de seara din piata. Am gasit de foarte multe ori struguri, nectarine, mere foarte bune. Plus ca gasesti si lactate si diverse chestii de mancat atunci cand n-ai pachet. Super pont, sarumana Am plecat, m-am mai trezit oarecum....la nici 4 ore de somn si racita cobza sunt prea fresh V-am pupacit -------------------- |
| buretel |
03-10-2007, 02:05 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.833 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
-------------------- |
| dany |
05-10-2007, 11:20 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.737 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Hey, am venit din concediu !!!!!!
Astept sa termini cu programul tau incarcat si sa-mi spui ca ne apucam de WW !!!!! In concediu am slabit ( ?!?!?! ) cateva grame dar .....am sanse sa le pun la loc in acest WE ( daca ma gandesc la meniul propus de al meu sot Te astept pe baricade !!!!!!!!!!!!!!!!! WE-ul urmator cred ca nu avem sanse sa papam WW , nu ? Tu ai aniversarea casatoriei , eu am ziua lui Dirk ( v-ati casatorit pe 14 octombrie , nu ? - de ziua lui Dirk ) asa ca .....de pe 15 octombrie WW scrie pe noi , nu ????? -------------------- ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 7-09-2008 - 02:16 AM |