left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Insuficienta parcarilor
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

102 Pagini V « < 52 53 54 55 56 > »   
Reply to this topicStart new topic
left > Jurnalul unei pisici alintate seperator Optiuni V right
Pisik
mesaj 07-10-2007, 11:32 AM
Mesaj #796

Taz

Grup: Membri
Raspunsuri: 3.357
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 74
Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine
Sex: Feminin

Buna Dany,

Bine ai revenit! Am vazut foarte putine din pozele tale, ca nu am timp nici sa respir. Acum sunt la SIAB si am acces la un laptop si am zis sa vaz ce ati mai facut.
E balamuc mare, accesul se face f greu,am facut 10 minute de acasa pana vizavi de metro si o ora jumate de acolo la intrare, e agitatie, sunt mega obosita, ieri am fost la nunta, a fost super dar am dormit 3 ore si numa asta nu imi trebuia.
Am mancat relativ ok (mai putin ieri la nunta cand m-am delectat cu portie dubla de tort blushing.gif )adica nu seara f mult, dulciuri am papat dar cu masura, nu am tinut regim ca mi-e imposibil. Pap fainoase, cred ca oboseala e de vina, ca eu nu prea le am in rest cu fainoasele.....

M-am tuns!!!! Scurt! Bob cu colturi lungi! Dupa 5 ani de par lung! Mie imi place cum imi sta, simteam mare nevoie de schimbare. Nu promit poze de ieri de la nunta cu noul look prea curand ca nu stiu cand mai deschid calc de acasa....

Dany, incerc sa ma asez cu tine pe baricade dar cred ca de pe 22, ca pe 17-18 plec in belgia si week-end-ul cu 20 plecam sa ne aniversam romantic, adica cred ca mai mult sa ne odihnim....

Pupici la fete pupic.gif

--------------------
Imagine
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
danyhoney
mesaj 07-10-2007, 11:35 AM
Mesaj #797

Panda

Raspunsuri: 8.679
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 87

Hey , te-ai tuns si tu ? cheer.gif Eu am avut parul lung timp de 6 ani blum.gif

Spor la munci si cat mai putin stres !!!!!

hug.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

axe10
mesaj 08-10-2007, 08:51 AM
Mesaj #798

Taz

Raspunsuri: 3.764
Inscris: 7-12-2006
Din: Bucharest
Membrul Nr.: 190
Dispozitie: acra

CITAT(Pisik @ 07-10-2007, 12:32 PM) *

Am mancat relativ ok (mai putin ieri la nunta cand m-am delectat cu portie dubla de tort blushing.gif )adica nu seara f mult, dulciuri am papat dar cu masura, nu am tinut regim ca mi-e imposibil. Pap fainoase, cred ca oboseala e de vina, ca eu nu prea le am in rest cu fainoasele.....
Pupici la fete pupic.gif

DA. Asa e, de la oboseala...cand esti obosit corpul cere carbohidrati sa-si recapete energia!!
pupic.gif

Crezi ca am sanse sa gasesc un locshor de parcare daca vin cu bombonica?

--------------------
Imagine
+Quote Post
Pisik
mesaj 08-10-2007, 09:23 AM
Mesaj #799

Taz

CITAT(axe10 @ 08-10-2007, 09:51 AM) *

CITAT(Pisik @ 07-10-2007, 12:32 PM) *

Pupici la fete pupic.gif

DA. Asa e, de la oboseala...cand esti obosit corpul cere carbohidrati sa-si recapete energia!!
pupic.gif

Crezi ca am sanse sa gasesc un locshor de parcare daca vin cu bombonica?

Parcarea se`plateste 150 de mii (intrarea cu masina de fapt), o poti lasa la agip sau pe langa aeroport daca gasesti, fiind in timpul saptamanii s-ar putea sa gasesti

--------------------
Imagine
+Quote Post
axe10
mesaj 08-10-2007, 04:55 PM
Mesaj #800

Taz

CITAT(Pisik @ 08-10-2007, 10:23 AM) *

Parcarea se`plateste 150 de mii (intrarea cu masina de fapt), o poti lasa la agip sau pe langa aeroport daca gasesti, fiind in timpul saptamanii s-ar putea sa gasesti

Am aflat intre timp...no problem!
Merci

--------------------
Imagine
+Quote Post
Pisik
mesaj 08-10-2007, 05:39 PM
Mesaj #801

Taz

Hai sa mai scriu si eu din cand in cand ce mananc, nu ca as tine vreun regim sau ceva, dar incerc sa ma controlez ca v-am zis ca am luat-o razna si azi am o sapt decand ma straduiesc sa detin eu controlul asupra mancarii, nu invers. Aseara nu prea mi-a iesit, am mancat`tarziu si prost, am iheiat cu multa ciocolata blushing.gif

Azi (post)

MD: 2 felii paine neagra facuta in casa, margarina, rosie, 1 biscuit de eugenie
P:legume sote, salata de varza (cu ulei, de la catering), 1 banana
Gustari: 1 banana, 2 mere, cateva alune
C: vroiam sa o sar, dar ma doare stomacul, asa ca o sa pap vinete facute de Buni (vinete bulgaresti, la cuptor, umplute cu legume, o nebunie, o sa pun reteta cand oi avea timp de acasa)

--------------------
Imagine
+Quote Post
bubbles
mesaj 08-10-2007, 05:45 PM
Mesaj #802

Crocodil

Raspunsuri: 7.394
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 92
Dispozitie: fatty :D

CITAT(Pisik @ 08-10-2007, 06:39 PM) *

Hai sa mai scriu si eu din cand in cand ce mananc, nu ca as tine vreun regim sau ceva, dar incerc sa ma controlez ca v-am zis ca am luat-o razna si azi am o sapt decand ma straduiesc sa detin eu controlul asupra mancarii, nu invers. Aseara nu prea mi-a iesit, am mancat`tarziu si prost, am iheiat cu multa ciocolata blushing.gif

Azi (post)

MD: 2 felii paine neagra facuta in casa, margarina, rosie, 1 biscuit de eugenie
P:legume sote, salata de varza (cu ulei, de la catering), 1 banana
Gustari: 1 banana, 2 mere, cateva alune
C: vroiam sa o sar, dar ma doare stomacul, asa ca o sa pap vinete facute de Buni (vinete bulgaresti, la cuptor, umplute cu legume, o nebunie, o sa pun reteta cand oi avea timp de acasa)

Pisi ai sa vezi ca usor usor iti vei reveni cu mancarea hug.gif .Si eu am scapat in niste placere neagra pleasantry.gif azi si nu m-am lasat pana nu am mancat-o pe toata doh.gif

--------------------
Am plecat de la 76 kg ... :) si astept pragul psihologic 59kg
Imagine
Imagine
Start calorii 28.07.2008
+Quote Post
Pisik
mesaj 08-10-2007, 08:58 PM
Mesaj #803

Taz

iar am dat-o in bara asta seara sorry.gif of, ce ma enervez! si fusesem chiar cuminte azi. Sper sa reusesc sa imi revin maine, sa nu o tin asa toata saptamana

--------------------
Imagine
+Quote Post
danyhoney
mesaj 09-10-2007, 09:40 AM
Mesaj #804

Panda

Raspunsuri: 8.679
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 87

Nu te mai stresa , Pisi !!!!!!!! hug.gif Ai zis ca vei reveni la WW dupa 22-23 octombrie, nu ? E, pana atunci incerci sa vezi ce iti iese . Poate sa o dai in bara doar in cateva zile , sa zicem , de 3 ori /saptamana ( dar nu prea rau , totusi ) si pana pe 22 iti vei reveni . Ar fii un inceput , un prim pas facut spre WW. Zic si eu !

--------------------
Imagine
+Quote Post
ina_ceva
mesaj 09-10-2007, 09:07 PM
Mesaj #805

Hiena

Raspunsuri: 4.737
Inscris: 9-06-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 23
Dispozitie: ...pufoasa..

Ai dreptate dany-dulce. Orice zi tinuta in pcte, chiar daca depasesti in celelalte, e un inceput bun si trage dupa ea si altele
Pisik, spor pupic.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Pisik
mesaj 10-10-2007, 09:30 AM
Mesaj #806

Taz

Multumesc mult fetelor, dar se pare ca oboseala acumulata se cam razbuna, deja am 3 zile de haos, cu cine tarzii, cu multa ciocolata si multi carbohidrati din tampenii....f rau sad.gif

Azi e post, am papat o felie de paine integrala cu margarina si rosie dimineata, sa vad ce primesc azi de post si mai am fructe si covrigei.....
Maine incerc pe langa catering care oricum e destul de ok (pui, legume, salata, piure, rar cartofi prajiti, etc) sa o dau mai mult pe branzica de casa si iaurt...sa vedem.
Oricum, cand termin cu nebunia ma duc din nou la nutritionista....

Azi dimineata nu am avut curent si mi-am dat seama cat e de important: abia m-am machiat, aa trebuit sa ma imbrac aiurea pt ca nu am putut calca, nu am avut la ce sa prajesc paine, abia m-am vazut in oglinda, mi-am schimbat gentile pe intuneric si in concluzie am uitat o gramada de chestii acasa, naspa intr-un cuvant, nu va doresc, mai ales cand muriti de somn....

--------------------
Imagine
+Quote Post
bubbles
mesaj 10-10-2007, 09:45 AM
Mesaj #807

Crocodil

Raspunsuri: 7.394
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 92
Dispozitie: fatty :D

Neata pupic.gif Lasa Pisik ca usor usor ai sa iti revii hug.gif .Incearca sa nu te mai gandesti obsesiv la regim.

--------------------
Am plecat de la 76 kg ... :) si astept pragul psihologic 59kg
Imagine
Imagine
Start calorii 28.07.2008
+Quote Post
ina_ceva
mesaj 13-10-2007, 08:27 AM
Mesaj #808

Hiena

Raspunsuri: 4.737
Inscris: 9-06-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 23
Dispozitie: ...pufoasa..

La cat mai multi ani impreuna si fericiti sa fie!!!

Vezi ca de saptamana viitoare te asteapta dany-dulce la WW wink1.gif

Ai grija de tine si sa fii cu nivelul moralului ridicat pupic.gif hug.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Pisik
mesaj 13-10-2007, 12:20 PM
Mesaj #809

Taz

CITAT(ina_ceva @ 13-10-2007, 09:27 AM) *

La cat mai multi ani impreuna si fericiti sa fie!!!

Vezi ca de saptamana viitoare te asteapta dany-dulce la WW wink1.gif

Ai grija de tine si sa fii cu nivelul moralului ridicat pupic.gif hug.gif

Multumesc mult de tot, azi avem un an de la cununia civila si sabatorim amandoi prin munca. aseara insa am primit un colier cu inimioara Swarovski, o nebunie , am sarbatorit putin printre asternuturi blushing.gif iar dimineata am facut un mic dejun romantic, am impovizat un tortulet din gauffre cu gem si cioco si i-am pus o lumanarica cu 1, in care am suflat amandoi. La noapte din pacate voi dormi singurica, dar maine incerc sa ma fofilez dimineata de aici, sa stam impreuna si apoi vom veni tot impreuna aici, iar seara cina in familie, cu nasii si tot tacamul....de luni dimineata iarasi pe baricade aici la strans....nici nu vreau sa ma gandesc. Numai gandul la week-end-ul viitor ma tine in viata.

A, diseara la Antena 1, cine apuca. Va fi tot scurt, de data asta chiar scurt am vorbit
Pupici pupic.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
axe10
mesaj 13-10-2007, 12:30 PM
Mesaj #810

Taz

CITAT(Pisik @ 13-10-2007, 01:20 PM) *

Multumesc mult de tot, azi avem un an de la cununia civila si sabatorim amandoi prin munca. aseara insa am primit un colier cu inimioara Swarovski, o nebunie , am sarbatorit putin printre asternuturi blushing.gif iar dimineata am facut un mic dejun romantic, am impovizat un tortulet din gauffre cu gem si cioco si i-am pus o lumanarica cu 1, in care am suflat amandoi. La noapte din pacate voi dormi singurica, dar maine incerc sa ma fofilez dimineata de aici, sa stam impreuna si apoi vom veni tot impreuna aici, iar seara cina in familie, cu nasii si tot tacamul....de luni dimineata iarasi pe baricade aici la strans....nici nu vreau sa ma gandesc. Numai gandul la week-end-ul viitor ma tine in viata.

A, diseara la Antena 1, cine apuca. Va fi tot scurt, de data asta chiar scurt am vorbit
Pupici pupic.gif

La multi ani impreuna Ioana, sa fiti fericiti si sa vi se implineasca visul ala cel mai de pret!

Frumos sarbatoriti, petrecere frumoasa in continuare.

Nu mai e decat o saptamana si gata.Revii la normal sa zicem.

--------------------
Imagine
+Quote Post

102 Pagini V « < 52 53 54 55 56 > » 
Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 29-08-2008 - 08:29 PM