![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Pisik |
07-10-2007, 11:32 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.357 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Buna Dany,
Bine ai revenit! Am vazut foarte putine din pozele tale, ca nu am timp nici sa respir. Acum sunt la SIAB si am acces la un laptop si am zis sa vaz ce ati mai facut. E balamuc mare, accesul se face f greu,am facut 10 minute de acasa pana vizavi de metro si o ora jumate de acolo la intrare, e agitatie, sunt mega obosita, ieri am fost la nunta, a fost super dar am dormit 3 ore si numa asta nu imi trebuia. Am mancat relativ ok (mai putin ieri la nunta cand m-am delectat cu portie dubla de tort M-am tuns!!!! Scurt! Bob cu colturi lungi! Dupa 5 ani de par lung! Mie imi place cum imi sta, simteam mare nevoie de schimbare. Nu promit poze de ieri de la nunta cu noul look prea curand ca nu stiu cand mai deschid calc de acasa.... Dany, incerc sa ma asez cu tine pe baricade dar cred ca de pe 22, ca pe 17-18 plec in belgia si week-end-ul cu 20 plecam sa ne aniversam romantic, adica cred ca mai mult sa ne odihnim.... Pupici la fete -------------------- |
| danyhoney |
07-10-2007, 11:35 AM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.679 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Hey , te-ai tuns si tu ?
Spor la munci si cat mai putin stres !!!!! -------------------- ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| axe10 |
08-10-2007, 08:51 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Am mancat relativ ok (mai putin ieri la nunta cand m-am delectat cu portie dubla de tort Pupici la fete DA. Asa e, de la oboseala...cand esti obosit corpul cere carbohidrati sa-si recapete energia!! Crezi ca am sanse sa gasesc un locshor de parcare daca vin cu bombonica? -------------------- ![]() |
| Pisik |
08-10-2007, 09:23 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.357 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Am mancat relativ ok (mai putin ieri la nunta cand m-am delectat cu portie dubla de tort Pupici la fete DA. Asa e, de la oboseala...cand esti obosit corpul cere carbohidrati sa-si recapete energia!! Crezi ca am sanse sa gasesc un locshor de parcare daca vin cu bombonica? Parcarea se`plateste 150 de mii (intrarea cu masina de fapt), o poti lasa la agip sau pe langa aeroport daca gasesti, fiind in timpul saptamanii s-ar putea sa gasesti -------------------- |
| axe10 |
08-10-2007, 04:55 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Parcarea se`plateste 150 de mii (intrarea cu masina de fapt), o poti lasa la agip sau pe langa aeroport daca gasesti, fiind in timpul saptamanii s-ar putea sa gasesti Am aflat intre timp...no problem! Merci -------------------- ![]() |
| Pisik |
08-10-2007, 05:39 PM
|
|
Hai sa mai scriu si eu din cand in cand ce mananc, nu ca as tine vreun regim sau ceva, dar incerc sa ma controlez ca v-am zis ca am luat-o razna si azi am o sapt decand ma straduiesc sa detin eu controlul asupra mancarii, nu invers. Aseara nu prea mi-a iesit, am mancat`tarziu si prost, am iheiat cu multa ciocolata
Azi (post) MD: 2 felii paine neagra facuta in casa, margarina, rosie, 1 biscuit de eugenie P:legume sote, salata de varza (cu ulei, de la catering), 1 banana Gustari: 1 banana, 2 mere, cateva alune C: vroiam sa o sar, dar ma doare stomacul, asa ca o sa pap vinete facute de Buni (vinete bulgaresti, la cuptor, umplute cu legume, o nebunie, o sa pun reteta cand oi avea timp de acasa) -------------------- |
| bubbles |
08-10-2007, 05:45 PM
|
![]() Crocodil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 7.394 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Hai sa mai scriu si eu din cand in cand ce mananc, nu ca as tine vreun regim sau ceva, dar incerc sa ma controlez ca v-am zis ca am luat-o razna si azi am o sapt decand ma straduiesc sa detin eu controlul asupra mancarii, nu invers. Aseara nu prea mi-a iesit, am mancat`tarziu si prost, am iheiat cu multa ciocolata Azi (post) MD: 2 felii paine neagra facuta in casa, margarina, rosie, 1 biscuit de eugenie P:legume sote, salata de varza (cu ulei, de la catering), 1 banana Gustari: 1 banana, 2 mere, cateva alune C: vroiam sa o sar, dar ma doare stomacul, asa ca o sa pap vinete facute de Buni (vinete bulgaresti, la cuptor, umplute cu legume, o nebunie, o sa pun reteta cand oi avea timp de acasa) Pisi ai sa vezi ca usor usor iti vei reveni cu mancarea -------------------- |
| Pisik |
08-10-2007, 08:58 PM
|
|
iar am dat-o in bara asta seara
-------------------- |
| danyhoney |
09-10-2007, 09:40 AM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.679 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Nu te mai stresa , Pisi !!!!!!!!
-------------------- ![]() |
| ina_ceva |
09-10-2007, 09:07 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Ai dreptate dany-dulce. Orice zi tinuta in pcte, chiar daca depasesti in celelalte, e un inceput bun si trage dupa ea si altele
Pisik, spor -------------------- |
| Pisik |
10-10-2007, 09:30 AM
|
|
Multumesc mult fetelor, dar se pare ca oboseala acumulata se cam razbuna, deja am 3 zile de haos, cu cine tarzii, cu multa ciocolata si multi carbohidrati din tampenii....f rau
Azi e post, am papat o felie de paine integrala cu margarina si rosie dimineata, sa vad ce primesc azi de post si mai am fructe si covrigei..... Maine incerc pe langa catering care oricum e destul de ok (pui, legume, salata, piure, rar cartofi prajiti, etc) sa o dau mai mult pe branzica de casa si iaurt...sa vedem. Oricum, cand termin cu nebunia ma duc din nou la nutritionista.... Azi dimineata nu am avut curent si mi-am dat seama cat e de important: abia m-am machiat, aa trebuit sa ma imbrac aiurea pt ca nu am putut calca, nu am avut la ce sa prajesc paine, abia m-am vazut in oglinda, mi-am schimbat gentile pe intuneric si in concluzie am uitat o gramada de chestii acasa, naspa intr-un cuvant, nu va doresc, mai ales cand muriti de somn.... -------------------- |
| bubbles |
10-10-2007, 09:45 AM
|
![]() Crocodil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 7.394 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Neata
-------------------- |
| ina_ceva |
13-10-2007, 08:27 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
La cat mai multi ani impreuna si fericiti sa fie!!!
Vezi ca de saptamana viitoare te asteapta dany-dulce la WW Ai grija de tine si sa fii cu nivelul moralului ridicat -------------------- |
| Pisik |
13-10-2007, 12:20 PM
|
|
La cat mai multi ani impreuna si fericiti sa fie!!! Vezi ca de saptamana viitoare te asteapta dany-dulce la WW Ai grija de tine si sa fii cu nivelul moralului ridicat Multumesc mult de tot, azi avem un an de la cununia civila si sabatorim amandoi prin munca. aseara insa am primit un colier cu inimioara Swarovski, o nebunie , am sarbatorit putin printre asternuturi A, diseara la Antena 1, cine apuca. Va fi tot scurt, de data asta chiar scurt am vorbit Pupici -------------------- |
| axe10 |
13-10-2007, 12:30 PM
|
Multumesc mult de tot, azi avem un an de la cununia civila si sabatorim amandoi prin munca. aseara insa am primit un colier cu inimioara Swarovski, o nebunie , am sarbatorit putin printre asternuturi A, diseara la Antena 1, cine apuca. Va fi tot scurt, de data asta chiar scurt am vorbit Pupici La multi ani impreuna Ioana, sa fiti fericiti si sa vi se implineasca visul ala cel mai de pret! Frumos sarbatoriti, petrecere frumoasa in continuare. Nu mai e decat o saptamana si gata.Revii la normal sa zicem. -------------------- ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 29-08-2008 - 08:29 PM |