![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| michelle |
24-10-2007, 10:07 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.081 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Mie mi se pare ok meniul
-------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| ganesha |
24-10-2007, 10:20 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.611 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Nu-i putin deloc, numai alea 50 de g de nuci au vreo 360 de calorii singure!
E absolut super meniul tau, bravo tie ca te-ai pus pe treaba! Hard work pays off si tare bucuroasa ai sa fii! -------------------- Poze multe si marunteeeee
Inaltime: 1,74 ![]() What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love! |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Pisik |
24-10-2007, 10:21 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.357 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Nu-i putin deloc, numai alea 50 de g de nuci au vreo 360 de calorii singure! E absolut super meniul tau, bravo tie ca te-ai pus pe treaba! Hard work pays off si tare bucuroasa ai sa fii! Multumesc mult! Tu stii cum e cu echilibrul de elemente esentiale si se pare ca momentan sunt ok, nu? Inseamna ca stie si nutritionista aia ceva -------------------- |
| axe10 |
24-10-2007, 10:24 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
A fost o casoleta mare, cam 2 morcovi si o telina maaare. La pranz m-am saturat, nu mananc putin, urmez ce mi-a dat doctorita intocmai si e regim de 1500 kcal (de post 1400), mie mi se pare cam mult chiar dar nu vreau sa ma infometez. Am o colega care a primit un regim de 1000 kcal de la endocrinolog si ea a mancat 500 kcal si in trei sapt a slabit 8 kile Noapte buna si Alexiei Ma gandeam eu ca nu stai lihnita... Am adormit-o si acum mi-am facut pachetul pt maine si ma duc in pat ca sunt fara sosete si mi-au inghetat picioarele!! -------------------- ![]() |
| Pisik |
25-10-2007, 01:07 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.357 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Meniu astazi (jumate efectuat, jumate programat)
MD: 2 felii paine secara de casa, 50 gr mozarella, 50 gr pui, rosie G1: mar P: 85 gr vita la cuptor (putin, stiu, dar a fost o bucata care s-a micsorat enorm si am mai si impartit-o la doi), salata (rosie, castravete, salata verde, ridiche, ardei, ulei masline; 1 felie paine secara G2: 2 mandarine C (planificat): macrou la cuptor cu salata de andive sau cu legume -------------------- |
| danyhoney |
25-10-2007, 04:52 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.679 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Vad ca merge ....bravo !!!!!
-------------------- ![]() |
| michelle |
25-10-2007, 05:04 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.081 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Bravo Pisik!
Painea o faci tu? Cu cat punctezi mozarella? -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| axe10 |
25-10-2007, 05:42 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Ce bine imi pare ca ti-ai regasit pofta de slabeala....te pupic!
-------------------- ![]() |
| Pisik |
25-10-2007, 06:18 PM
|
|
Vad ca merge ....bravo !!!!! Marti teoretic, dar evident ca nu am rabdare si ma urc zilnic si rau fac pt ca pana acum nema rezultate Bravo Pisik! Painea o faci tu? Cu cat punctezi mozarella? Painea o face masina, noi (adica sotul) punem ingredientele. O facem cu faina de grau integrala si faina de secara (in proportie mai mare cea de secara) Eu nu numar puncte, dar am aclculat acum dupa ultima pe care o am si mi-a dat 6p la 100 gr, deci 50 gr = 3p Ce bine imi pare ca ti-ai regasit pofta de slabeala....te pupic! La meniul de asta seara (pestele e in cuptor si eu ma invart pe langa el sa se faca mai repede) mai adaug un iaurt (mereu il uit, noroc ca am meniul lipit de frigider -------------------- |
| ganesha |
25-10-2007, 09:22 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.611 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
CITAT Va multumesc mult pt incurajari, nici nu stiti cat conteaza, mai ales zilele astea cand imi ghioraie matele si asa as renunta.....dar ma gandesc la voi toate si ma remobilizez Tu fata frumoasa, cind ti-a dat nutritionista meniul ti-a calculat necesarul tau propriu si personal de calorii? Ma gindesc ca daca ai o viata cu multa umblatura, stat in picoare si stres, poate cele 1500 de calorii nu-s suficiente, si vreo 100, 200 in plus ti-ar face viata mai usoara. Dar daca cele 1500 sint exact ce-ti trebuie tie, atunci foama e mentala, si o pacalesti tu, n-avea grija!!! Meniul tau suna tare bine (zic asta poate si pentru ca in genul asta maninc si eu -------------------- Poze multe si marunteeeee
Inaltime: 1,74 ![]() What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love! |
| bubbles |
25-10-2007, 09:32 PM
|
![]() Crocodil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 7.394 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
[] A fost o casoleta mare, cam 2 morcovi si o telina maaare. La pranz m-am saturat, nu mananc putin, urmez ce mi-a dat doctorita intocmai si e regim de 1500 kcal (de post 1400), mie mi se pare cam mult chiar dar nu vreau sa ma infometez. Am o colega care a primit un regim de 1000 kcal de la endocrinolog si ea a mancat 500 kcal si in trei sapt a slabit 8 kile Cam asa e si vara lui babu care cica tine regim si se infomeateaza iar cand scapa la mancare .. Ce faci?Felicitari pentru meniu -------------------- |
| Pisik |
25-10-2007, 09:38 PM
|
|
Ganesha, eu zic ca e ok, mi l-a dat si avand in vedere problemele mele de glicemie mica (de aia mi se face foame, ma ia cu lesin, etc., dar mi-a proportionat bine mesele si gustarile), dar eu sunt o mega fomista asa ca pana ma reobisnuiesc mai trece ceva....
Ma bucur ca iti plac meniurile mele, o zi contin carne, o zi nu, si uite asa ma echilibrez nutrintional. Bubbles, -------------------- |
| nusarich |
26-10-2007, 10:03 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.836 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
Bravo Pisik pentru ambitie! Inet-incet te vei obisnui sa mananci asa cum trebuie, primele zile sunt mai grele in orice.
Vreau si eu reteta de paine, pliiiizzzzz -------------------- |
| Pisik |
26-10-2007, 11:00 AM
|
|
Bravo Pisik pentru ambitie! Inet-incet te vei obisnui sa mananci asa cum trebuie, primele zile sunt mai grele in orice. Vreau si eu reteta de paine, pliiiizzzzz Noi o facem dupa reteta din carte de paine integrala. Ti-o dau diseara cand ajung acasica. Dar sa stii ca nu stiu cum e cu framantatul, etc. ca noi trantim acolo toate ingredientele si gata -------------------- |
| Pisik |
26-10-2007, 11:11 AM
|
|
Meniu astazi (incomplet)
MD: 3 felii grau expandat, 200 gr ananas G1: mar P: paste integrale cu ulei de masline si ierburi + salata verde cu lamaie si ulei de masline (putin, nu va imaginati ca am turnat sticla G2: 2 kiwi C: habar nu am, ca ma duc la coafor (iar ma tund), pe urma la mama sa iau catelusul, ca sta in week-end la noi ca e mami plecata si probabil voi ajunge f tarziu acasa....vad eu -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 30-08-2008 - 01:05 AM |