![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| nusarich |
26-10-2007, 02:17 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.836 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
Merci mult, Pisi
-------------------- |
| Pisik |
26-10-2007, 02:26 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.357 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Merci mult, Pisi O sa vezi ca daca te obisnuiesti o sa faci mereu, nu o sa iti mai placa painea de cumparat. Si noi la inceput faceam f rar, dar acum nu mai papam alta paine. Mi-e foameeeee -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| ganesha |
26-10-2007, 03:41 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.611 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Al meu face piinea in w/e pentru toata saptamina - o punem la congelator. Citeodata isi da in petec si face tot felul de specialitati... de nu mai vad pe unde s-o apuc, ca as minca totul de-odata
Fain si meniul tau de azi, prinzul tau e ca prinzul meu in foarte multe din zilele de servici. Spor in continuare -------------------- Poze multe si marunteeeee
Inaltime: 1,74 ![]() What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love! |
| bubbles |
26-10-2007, 03:54 PM
|
![]() Crocodil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 7.394 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Pisik ce catelush are mama ta ?Asteptam poze cu noua tunsoare
-------------------- |
| Pisik |
26-10-2007, 04:13 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.357 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Pisik ce catelush are mama ta ?Asteptam poze cu noua tunsoare Are un pekinez combinatie cu ceva (nu stiu ce) care a stat la noi 2 sapt de cand i-am adus-o. Am pus poze cu ea la "prietenii nostri necuvantatori" aici in site. E o dulcica si o nebunica...acum a crescut muuult e tare haioasa. O sa incerc sa pun poze si cu tunsoarea....sa vad daca oi reusi -------------------- |
| Pisik |
26-10-2007, 10:02 PM
|
|
Completez meniul de azi cu cina:
-spanac cu orez 150 gr cumparat de la Snack Attack (cam uleios, dar asta este) si pe la 9 2 prune ca muream de foame Si poza cu freza noua ![]() -------------------- |
| bubbles |
26-10-2007, 10:24 PM
|
![]() Crocodil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 7.394 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Pisik am zis si la neuroni .. iti sta fff bine
-------------------- |
| axe10 |
27-10-2007, 09:26 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Eeee, acum se vede mult mai bine linia. Iti sta bine...parca, parca m-as tunde si eu....
Un we usor, relaxant si fata tentatii. -------------------- ![]() |
| Pisik |
27-10-2007, 10:17 AM
|
|
Multumesc mult fetele de complimente. Simteam nevoia de schimbare, iar urmatoarea va fi, am zis, sa reblonzesc un pic parul. Poate nu chiar asa blond, pt ca eu l-am inchis nu de drag ci pt ca se deteriorase f tare, dar oricum, o nuanta mai deschis sau suvite (sa vedem, ca si alea ataca)
Azi MD: 50 gr mozarella, un ou fiert, 2 felii paine neagra, rosie Mai departe nu stiu ca la pranz am vizita la nepotica si seara un dineu super fitos, la care sunt obligata sa ma duc dar nu am nici un chef -------------------- |
| danyhoney |
27-10-2007, 10:56 AM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.679 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Ce-mi place cum se aranjeaza parul tau ! Eu am aceeasi tunsoare dar sta ca naiba
Distractie placuta azi ! -------------------- ![]() |
| Pisik |
27-10-2007, 11:24 AM
|
|
Ce-mi place cum se aranjeaza parul tau ! Eu am aceeasi tunsoare dar sta ca naiba Distractie placuta azi ! E, se aranjeaza...era proapsat coafat de coafeza, ca dimineata ma trezesc cu el in toate sensurile -------------------- |
| bubbles |
27-10-2007, 12:09 PM
|
Ziua
Acest mesaj a fost editat de bubbles: 27-10-2007, 12:10 PM -------------------- |
| buretel |
27-10-2007, 10:54 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.833 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
-------------------- |
| Pisik |
28-10-2007, 12:09 PM
|
|
Buretel, pai asta tot un fel de bob este, doar ca e usor mai lung in fata
Andreea, nu te tunde ca o sa iti stea ca o capita de fan daca nu il intinzi cu placa. Noi avem o prietena ondulata si e tunsa asa si nu poate iesi pe strada decat daca sta cu placa in mana o ora, a devenit sclava ei... Ieri am cam dat-o in bara cu mancatul, completez meniul imediat. Am fost la nepotica si apoi la un bal de caritate organizat la Palatul Parlamentului, unde au fost f multe oficialitati si VIP-uri (Tariceanu, Olteanu, o gramada de vedete PRO, etc.), a fost dragut, mai ales finalul ca a cantat Loredana si ne-am zbantuit si noi un pic... Meniu final ieri ( o sa scriu cu rosu ce a fost afara din schema): MD: 2 felii paine secara integrala, 50 gr mozarella, 50 gr pui, rosie, castravete G1: mar G2: struguri P (dupa amiaza): vaca la cuptor, salata de sfecla, legume sotate cu unt; tort C (seara tarziu, dar m-am culcat la doua): cosulet de aluat cu pui si salata de varza cu maioneza, peste cu sparanghel, prajituri (echivalentul unei felii de tort cred, ca am gustat din cateva) Asta este, a fost ziua mea de prosteala, sambata viitoare am nunta si sper ca pana atunci sa nu mai sar prea mult, mai am un hop joi ca e ziua lu sor'mea si face si inaugurare de casa noua. Orium, eu zic ca e important sa reusesc sa ma echilibrez si in afara de mici evenimente sa nu mai am abateri zilnice, fara motiv. -------------------- |
| axe10 |
28-10-2007, 12:26 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Buna ziua domnitza!
Distractie, distractie dar vad ca te tii tare. Bravo tie...cum ziceai si in finalul mesajului tau, important e sa te tii de tentatiile aiurea cand se poate. Daca sunt evenimente se incearca sa se evite ingrasacioasele pe cat posibil....ca de obicei cam ai de unde alege la serbari din astea!! Te pup si astept sa vad kg plecand... -------------------- ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 29-08-2008 - 10:54 PM |