![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Pisik |
28-10-2007, 12:41 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.513 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Buna ziua domnitza! Distractie, distractie dar vad ca te tii tare. Bravo tie...cum ziceai si in finalul mesajului tau, important e sa te tii de tentatiile aiurea cand se poate. Daca sunt evenimente se incearca sa se evite ingrasacioasele pe cat posibil....ca de obicei cam ai de unde alege la serbari din astea!! Te pup si astept sa vad kg plecand... Da, in mare parte se poate alege. Aseara a fost insa meniu fix la masa, e bine totusi ca nu a fost f ingrasacios, cel putin pestele ala m-a bucurat maxim -------------------- |
| ganesha |
28-10-2007, 02:30 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.083 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Tunsoarea iti vine bestial, arati excelent! (eu mereu te-am admirat asa, din umbra
Nu-ti fa griji cu ziua de prosteala, atita timp cit e una, e mai mult decit binevenita, mai ales pentru psihic. O sa vina si rezultatele, fii sigura de asta si nu te mai stresa. Am si eu o iesire din planuri azi, ma duc la mami sa-mi pescuiesc copilul (ca a dormit la ea as-noapte) si mami a zis ca ne face taman ce ne place noua mai mult, cheat day-ul meu era programat pe miercuri, dar asta e... nu vreau sa-i zic nimic, si asa ne vedem rar, si ea le face din suflet. Imi da si mie planurile peste cap, of. Dar in restul zilei am sa ma comport normal si am sa fac totul conform planului (nutritional si sportiv), asa ca o sa fie doar o masa ne-cuminte. -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| luchi |
28-10-2007, 04:45 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.547 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Toot inainteee, tooot inainteeee
In primul rand, un "La multi ani!" cu o intarziere mare..Da' e din tot sufletelu' In al doilea rand, te prinde mi-nu-nat tunsoarea. Si-mi place culoarea parului tau de nu mai pot. SI in al treilea rand, ma bucur nespus cate-ai pus pe treaba, si ca am sa ma trag cu ochiu' (si) la meniul tau, pentru inspiratie. Spor in tot ce ti-ai propus, sunt sigura ca in curand se vor vedea rezultatele. -------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| Pisik |
28-10-2007, 06:24 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.513 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Tunsoarea iti vine bestial, arati excelent! (eu mereu te-am admirat asa, din umbra Nu-ti fa griji cu ziua de prosteala, atita timp cit e una, e mai mult decit binevenita, mai ales pentru psihic. O sa vina si rezultatele, fii sigura de asta si nu te mai stresa. Am si eu o iesire din planuri azi, ma duc la mami sa-mi pescuiesc copilul (ca a dormit la ea as-noapte) si mami a zis ca ne face taman ce ne place noua mai mult, cheat day-ul meu era programat pe miercuri, dar asta e... nu vreau sa-i zic nimic, si asa ne vedem rar, si ea le face din suflet. Imi da si mie planurile peste cap, of. Dar in restul zilei am sa ma comport normal si am sa fac totul conform planului (nutritional si sportiv), asa ca o sa fie doar o masa ne-cuminte. Saru mana Toot inainteee, tooot inainteeee In primul rand, un "La multi ani!" cu o intarziere mare..Da' e din tot sufletelu' In al doilea rand, te prinde mi-nu-nat tunsoarea. Si-mi place culoarea parului tau de nu mai pot. SI in al treilea rand, ma bucur nespus cate-ai pus pe treaba, si ca am sa ma trag cu ochiu' (si) la meniul tau, pentru inspiratie. Spor in tot ce ti-ai propus, sunt sigura ca in curand se vor vedea rezultatele. In primul si in al doilea rand multumesc Si in al treilea, poti sa tragi si cu ochiu, da si sa ma tragi de maneca, ca am momente cand as sparge tot, acuma de exemplu am asa o stare de nervi de foamete, ca as bate pe toata lumea. M-am abtinut de la prajitura mea favorita de la Ikea si imi ies bube pe mine in curand Meniu pana acum: MD: 2 felii mai anemice de paine, 50 gr mozarella, rosie (azi am renuntat la pui ca sa dreg din ziua de ieri) G1: nectarina P (la Ikea): somon la cuptor, morcovi, un pic de sos (de mere); am ocolit complet cartofii fierti din farfurie G2: ananas C: mai vedem; acum plecam in vizita, sunt cam lihnita, ar trebui sa mai bag ceva pana plec sa nu ma apuce prin vizita cine stie ce -------------------- |
| nusarich |
29-10-2007, 08:49 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.981 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
'Neata!
Super tunsoarea, Pisi, tare bine te prinde! -------------------- |
| Pisik |
29-10-2007, 09:26 AM
|
|
Neatza Nusa, multumesc frumos
Hai sa imi pun cenusa in cap de dimineata. Aseara inainte de vizita am mancat 200 ml iaurt cu o felie paine integrala. In vizita Asa ca trecem 2 zile de necumintenie pe lista, ne certam, tragem aer in piept si mergem mai departe. Meniu propus azi - post: MD (efectuat): 2 felii paine integrala, pateu vegetal, rosie G1: mar P: mancarica de fasole verde (pastai), salata verde, 1 felie paine G2: 2-3 kiwi mici C: nu stiu inca. Pupici, fug sa imi dau fust jos ca merit bataie de la voi -------------------- |
| axe10 |
29-10-2007, 01:44 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Neatza Nusa, multumesc frumos Meniu propus azi - post: MD (efectuat): 2 felii paine integrala, pateu vegetal, rosie G1: mar P: mancarica de fasole verde (pastai), salata verde, 1 felie paine G2: 2-3 kiwi mici C: nu stiu inca. Pupici, fug sa imi dau fust jos ca merit bataie de la voi Vezi ca nu am dat quote la tot...da?...ma fac ca nu bag de seama.... Auzi Pisi...tu tii post si lunea?...ca stiam ca miercurea si vinerea se tine post... Daca da-mananca si ceva ciuperci ca sa nu-ti lipseasca proteinele... O saptamana buna. -------------------- ![]() |
| Pisik |
29-10-2007, 01:50 PM
|
|
Da, tin post si lunea. Gand la gand: pt miercuri m-am pregatit cu o casoleta mare de ciuperci, pe care le voi executa la cuptor
Multumesc pt discretie -------------------- |
| axe10 |
29-10-2007, 06:39 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Da, tin post si lunea. Gand la gand: pt miercuri m-am pregatit cu o casoleta mare de ciuperci, pe care le voi executa la cuptor Multumesc pt discretie Mi-e imi plac la nebunie ciupercile. Astept ca maine sa fii cuminte!! -------------------- ![]() |
| Pisik |
29-10-2007, 10:50 PM
|
|
Completare meniu azi:
C: fasole batuta, zacusca, un colt mic de paine alba. Am bagat si 2 prune mai tarziu ca am simtit nevoia sa sting uleiul din cele de mai sus (au fost cumparate ca nu am avut incotro; nu balteau, nu va imaginati, dar chiar am simtit nevoia de o furcta) Acest mesaj a fost editat de Pisik: 29-10-2007, 10:51 PM -------------------- |
| buretel |
29-10-2007, 11:28 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.694 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
Pisik, ce frumos ca poti tine post, eu n-am reusit niciodata
-------------------- |
| Pisik |
30-10-2007, 09:23 AM
|
|
Neatza!
Buretel, si mie mi-e greu cateodata cu postul, tot din cauza lactatelor ca dupa carne nu ma omor, dar m-am obisnuit si acum imi vine chiar la indemana. Am pierdut numai 700 gr, din pacate, dar asta este, e bine si atat, mai ales ca nu dau pe branci...totusi nu o sa imi fac targetul ala de 3 kg in ritmul asta.... Meniu azi: MD: 2 felii paine, 50 gr mozarella, 50 gr pui, rosie G1: mar P: vita, salata de varza cu rosie si ulei de masline, 1 felie paine G2: portocala C: nu stiu, as vrea doar iaurt, sa vedem.... In alta ordine de idei sunt destul de trista pt ca rezultatele sotului la analize sunt de 10 ori mai proaste ca in mai si nu imi explic de ce (nici doctorii). Va face operatie probabil in iarna, dar asta nu garanteaza nimic... -------------------- |
| buretel |
30-10-2007, 09:39 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.694 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
700gr e ok, poate tu ai un ritm mai lent. Nu te descuraja, pana la target mai ai timp, parca mai ai 2 saptamani, nu?
Imi place meniul tau de astazi -------------------- |
| Pisik |
30-10-2007, 09:41 AM
|
|
700gr e ok, poate tu ai un ritm mai lent. Nu te descuraja, pana la target mai ai timp, parca mai ai 2 saptamani, nu? Imi place meniul tau de astazi Multumesc frumos Buretico, bafta si tie la dieta si te rog sa ai meniuri mai consistente. Te poti inspira de la mine, daca vrei -------------------- |
| michelle |
30-10-2007, 09:57 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.209 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Am pierdut numai 700 gr, din pacate, dar asta este, e bine si atat, mai ales ca nu dau pe branci...totusi nu o sa imi fac targetul ala de 3 kg in ritmul asta.... Bravo Pisik! Eu zic ca e perfect 700g! -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 10:20 PM |