left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Insuficienta parcarilor
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

110 Pagini V « < 5 6 7 8 9 > »   
Reply to this topicStart new topic
left > Jurnalul unei pisici alintate seperator Optiuni V right
Tzutzi80
mesaj 19-04-2007, 06:31 PM
Mesaj #91

Iepuras

Grup: Membri
Raspunsuri: 1.801
Inscris: 2-02-2007
Membrul Nr.: 224
Dispozitie: superba :D
Sex: Feminin

CITAT(Deea @ 19-04-2007, 03:24 PM) *

Multumesc pentru felicitari...aici e casuta lui pisik asa ca lasam felicitarile pentru ea...sa nu se supere ca in casuta ei primesc eu atentie cat e ea plecata hug.gif

Stai tu linistita! Ca am o caruta de felicitari pt ea cand o schimba prefixul (cu 6 adica)

--------------------
Imagine

Start WW - 22 ianuarie 2008

Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
dany
mesaj 19-04-2007, 06:35 PM
Mesaj #92

Panda

Raspunsuri: 8.739
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 87

Pisi .... distractie placuta pe unde umbli si fara ingrasacioase !!!

Scuze ca nu am mai intrat pe aici dar..... am avut ceva probleme . Acum s-au duuuuusss si sper sa nu se mai intoarca .

Te asteptam sa revii !! Pana atunci mai stergem noi praful , mai udam florile , mai aerisim si ... avem grija de pisoiasul dragalas care iti pazeste cosuletul .

--------------------
Imagine
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

Sexymom
mesaj 19-04-2007, 07:21 PM
Mesaj #93

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.612
Inscris: 3-08-2006
Membrul Nr.: 101
Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita..

Pupici multi, stiu ca ai fost cuminte, am incredere in tine, in mine nu am incredere insa sad.gif

--------------------
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
Imagine
+Quote Post
Deea
mesaj 20-04-2007, 08:41 AM
Mesaj #94

Marmota

Raspunsuri: 1.470
Membrul Nr.: 79

Neata Pisik!

am trecut sa-ti aerisesc cosuletul, sa-i dau lapte pisoiului "de serviciu" si sa-ti spun ca abia astept sa te intorci cu vesti! ne e dor de tine!

--------------------
Imagine

User is online!Profile CardPM
+Quote Post
himere2005
mesaj 20-04-2007, 01:01 PM
Mesaj #95

Lama

Raspunsuri: 5.839
Membrul Nr.: 82
Dispozitie: incendiara

pisi, pe unde umbli? hai ca mi-am luat pantofi si vroiam sa ti-i arat grin.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Pisik
mesaj 20-04-2007, 05:04 PM
Mesaj #96

Taz

Raspunsuri: 3.380
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 74
Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine

Buna dragelor! Vai ce de activitate la mine in cosult, va multumesc ca mentineti vie atmosefera, am incredere in voi si sapt viitoare cand sunplecata de luni pana miercuri.
Deea, mega felicitari cheer.gif Bravo, sper sa te urmez, sa fii un exemplu pupic.gif
Dany, sper ca s-au rezolvat problemele si acum esti ok
Himere, baga repede poza cu pantofii! Ma bucur ca te duci la nunta, m-as fi dus si eu sambata pe 28 ca mama se duce la o nunta, dar nu prea ne statea carul in drum si la cate nunti avem anul asta am lasat-o balta...
Sexy, am fost relativ cuminte, in sensul ca:
-nu am papat desertul din avion nici la dus nici la intors
-nu mi-am cumparat nimic dulce din aeroport
-nu am papat desert la masa de la hotel, doar am ciupit un pic, dar infim si oricum era un sos de miere si mi-am inmuiat mustatile in el
-nu am papat paine decat putina si neagra
-am baut apa si ceaiuri verzi
Nu am fost cuminte, mai mult fortata de imprejurari pt ca:
-am baut cola light (asta nu are legatura cu imprejurarile blushing.gif
-am mancat f tarziu aseara
-am mancat ce ne-au dat aia ca nu am avut incotro, adica si ceva sosuri dullci si tampenii
-am mancat jumate din bucata de budinca de paste servita azi in avion pt ca eram lihnita si alta optiune nu avem
Sa incerc sa reconstitui meniul (ieri va fi greu rau)

Ieri:
-7:00 - pomelo (acasa)
-10:30 (avion) - omleta + 1/2 crenwursti+ un pic de rosie+ un pic de spanac + iaurt de fructe (nu erau mai mult de 100 ml, daca erau si aia)
-13:00 (bar aeroport in asteptarea masinilor) - aprox. 2 lingurite salata de crevete un sos de ceva + 1 bucatica cat degetu mare de pasta de somon + 2 rosii cherry + 1 biluta minuscula mozarella + 1 cubulet minuscul swaitzer
-16:00 (coffee stop in test drive) - o felie paine neagra calda cu crema de branza
-21:30 (cina oferita la un vechi castel sau asa ceva) - alune pamant + castane prajite (my mistake blushing.gif ) + niste aperitive ciudate, nu mai stiu ce contineau dar nu au fost decat vreo 2 bucatele + cateva linguri de o supa dubioasa, arata ca un iaurt, dar era semi dulce cu bucati de fructe prin ea (avem si un peste care arata dubios de gras deci nu m-am atins de e) l+ o bucatica carne de bizon (!) cu ceva garnitura (tot ceva dulce, niste feliute de morcovi din aia baby si alte prostii - ce nu face omu de foame grin.gif ) + cateva firimituri dintr-un desert ce s-a vrut o branza feta cu un sos de miere, a ramas aproape intacta.
Si in rest multa multa apa sa umfle matu ca la ce mancare s-a servit nu aveam decat alternativa aleasa de toti adica paine cu unt de care nu m-am atins. Si la final un ceai verde fierbinte

Azi (azi e mai usor):
MD (hotel) - un castornel de fructe (capsuni, mure, kiwi, ananas); un castronel lapte 1,5% + musli (am evitat castroanele cu musli de ciocolata si alte minuni si am luat doar din ala de ovaz si combinat cu fructe)
P (avion) - o salata minuscula compusa din cateva feliute de gogosar, masline negre si ardei verde + o bucatica cat un sfert de palma de pui (cred ca era prajit si avea si un sos de smantana sau branza, nu puteam sa ma apuc sa il sterg) + 1 bucatica cat 1/2 pachet tigari de budinca paste. Oricum, f putin in concluzie
C (acum acasa, la 17:00) - un castron de salata (salata verde, rosie, castravete, iaurt, ceapa verde, 4 bucatele mici parmezan) + capsuni si pomelo

Cam mult fructe, dar cred ca mai bag o fructa mai pe seara ca sigur mi se face foame
Incerc sa fac si ceva sport ca de marti sunt la pauza dar sunt cam obo, sa vedem

Pupici pupic.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Pisik
mesaj 20-04-2007, 07:14 PM
Mesaj #97

Taz

Si am facut si sport cheer.gif
20 min bicla + 15 min tae-bo + 200 abdomene + 8 minute bicla + 20 min Pillates

--------------------
Imagine
+Quote Post
_noni_
mesaj 20-04-2007, 09:24 PM
Mesaj #98

Nevastuica

Raspunsuri: 901
Inscris: 2-09-2006
Membrul Nr.: 125
Dispozitie: de zana;)

Bravo domne, vad ca te tii de treaba!

ma bucur foarte mult pentru tine si sper sa fii deja pe drumul cel bun!

sii tu vorba aia? de luni (30 apr.) de cum ajung in tara, promit sa ma pun si eu pe treaba! lol.gif pupic.gif

}{

--------------------
DIETA WW - mai am de muncit! :D

[url=http://www.TickerFactory.com/]
Imagine
[/url]
+Quote Post
Pisik
mesaj 20-04-2007, 10:25 PM
Mesaj #99

Taz

CITAT(_noni_ @ 20-04-2007, 10:24 PM) *

Bravo domne, vad ca te tii de treaba!

ma bucur foarte mult pentru tine si sper sa fii deja pe drumul cel bun!

sii tu vorba aia? de luni (30 apr.) de cum ajung in tara, promit sa ma pun si eu pe treaba! lol.gif pupic.gif

}{

Pai hai, te astept cu forte proaspete! Sper sa ma tina

Mi-a venit husbandu de la antrenament si cand el baga pe sus nas carnita cu orez, branza de burduf si paine imi cam ghioraiau si mie matele si am mai bagat vreo 5 capsuni. Nu prea e bine la ora 23.00, dar treaca mearga, erau doar capsuni

--------------------
Imagine
+Quote Post
Sexymom
mesaj 20-04-2007, 11:34 PM
Mesaj #100

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.612
Inscris: 3-08-2006
Membrul Nr.: 101
Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita..

Pisik de mult vreau sa iti marturisesc ceva , dar imi e teama ca te pierd de prietena )).gif .
Imi place sotzul tau.E super dragutz.
Acum daca mai vrei sa vb. cu mine mi-ar revenii inima la loc.Daca nu ..am sa dispar in ceata. sad.gif

--------------------
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
Imagine
+Quote Post
bubbles
mesaj 21-04-2007, 06:51 AM
Mesaj #101

Crocodil

Raspunsuri: 7.463
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 92
Dispozitie: fatty :D

Neata Pisikule.Felicitari pt vointa cheer.gif ca la mine mai greu mai gasesti asa ceva...mai am cate o scapare cate`odata dar tyrece repede lol.gif .Acum ast sa ajung acasa sa ma canatresc la mine la cantar sa vad cate multe kg oi avea swoon.gif caramida.gif

--------------------
Am plecat de la 76 kg ... :) si astept pragul psihologic 59kg
Imagine
Imagine
Start calorii 28.07.2008
+Quote Post
Pisik
mesaj 21-04-2007, 03:20 PM
Mesaj #102

Taz

CITAT(Sexymom @ 21-04-2007, 12:34 AM) *

Pisik de mult vreau sa iti marturisesc ceva , dar imi e teama ca te pierd de prietena )).gif .
Imi place sotzul tau.E super dragutz.
Acum daca mai vrei sa vb. cu mine mi-ar revenii inima la loc.Daca nu ..am sa dispar in ceata. sad.gif

lol.gif lol.gif lol.gif Deci am ras zece minute fara intrerupere!!! Fata, sanatoasa esti, auzi, sa ma supar! Pai mi-s mandar, cum sa ma supar! Doar ca tre sa mai dea jos din burta, atunci sa vezi ce lant la gat ii pun tease.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Pisik
mesaj 22-04-2007, 09:24 AM
Mesaj #103

Taz

Neatza!
Vad ca nu ati mai trecut pe la mine sad.gif

Sa pun si eu meniul de ieri:

MD: 150 ml lapte 0,1% + 50 gr musli integral fructe + cateva lingurite iaurt caise zuzu 1,5%
G: mar
P: salata (sal verde, rosie, castravete, ridiche, ceapa verde, ulei masline) + 2 feliute carpaccio vita + aprox 30 gr branza telemea + 1 felie paine integrala + capsuni + iaurt fructe Jogobella light
G: 2 fistic si o gurita minuscula prajitura (am fost la fini si nu s-a lasat tatal ei pana nu am gustat ceva)
C: 1 pahar suc rosii (am gasit fara zahar, la Santal) + kiwi (nu chiar unu dupa altu, le-am mancat la intervale) + inghetata light blushing.gif (cred ca am mancat 250 ml, mi-au adus finii, este fara zahar - cu indulcitori si are 100 cal si 3 gr grasime/100gr)

Azi am papat la MD lapte 160ml cu 55 gr musli nitergral fructe
O sa iau ca gustare un mar sau capsuni, apoi mergem cu Buni, ne da masa la restaurant pt Sfantu de maine

Acum ma uit de vacante pe net.

Pupici pupic.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
dany
mesaj 22-04-2007, 10:19 AM
Mesaj #104

Panda

Raspunsuri: 8.739
Membrul Nr.: 87

Ce face Pisik-ul ? Neata !

Se pare ca ai intrat pe drumul cel bun cu papa ( chiar daca mai ai mici abateri ) . Bravo !!

Maine e sarbatoare ??? Oare ma va pedepsi DD daca voi munci la casa ?? Sper ca nu . De altfel , vrem sa muncim si azi ....

O duminica placuta !!

--------------------
Imagine
+Quote Post
Pisik
mesaj 22-04-2007, 10:46 AM
Mesaj #105

Taz

CITAT(danyhoney @ 22-04-2007, 11:19 AM) *

Ce face Pisik-ul ? Neata !

Se pare ca ai intrat pe drumul cel bun cu papa ( chiar daca mai ai mici abateri ) . Bravo !!

Maine e sarbatoare ??? Oare ma va pedepsi DD daca voi munci la casa ?? Sper ca nu . De altfel , vrem sa muncim si azi ....

O duminica placuta !!

Neatza Dany!

Ma bucur si eu ca m-am reglat cu mancatul. Nu e usor si mi-a luat enorm dar ptiu sa nu ma deochi, sper sa fi reusit pe termen lung. Am pofte, e greu, dar trec peste. Aseara m-am rasfatat cu inghetata light dar nu am papat lipii facute cu cascaval si pui, pt ca era f tarziu. Si am rezistat la o cutie de tofifee, iar ieri la fina am rezistat la prajitura mea preferata, din care am devorat a doua zi de Paste vreo 15 bucati pe putin blushing.gif

Da, maine e Sf Gheorghe. Nu cred ca e pacat sa muncesti la casa, doar sa nu faci laturi (sa speli, sa arunci apa murdara, etc.)

Eu de maine iarasi nu mai sunt pana miercuri, sa aveti grija de cosulet, da?

--------------------
Imagine
+Quote Post

110 Pagini V « < 5 6 7 8 9 > » 
Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 7-09-2008 - 08:10 PM