![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| buretel |
09-11-2007, 11:00 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.833 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
Va astept cu nuielusa Eu vin cu Imi plac tare mult meniurile tale, si am vazut ca stii sa jonglezi bine si printre tentatii, asa ca nu te mai invinovati Ce pregatesti bun in we musafirilor? -------------------- |
| Pisik |
09-11-2007, 12:15 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.357 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Tocmai mi-am sfeclit meniul de azi cu un covrig si ceva din ala cu sare, poftesc de vreo 3 zile si am fost sa imi fac o analiza mai neplacuta si m-am "consolat" cu covrig
Ehe, in week-end pregatesc asa (sunteti pregatite sa faceti baie tastaturii?) La apertiv (aici s-ar putea sa mai sufere modificari): branzeturi frantuzesti cu srtuguri si kiwi, ficatei in bacon, o salata aperitiv (nu prea am idei, dar imi vin mie) si pateute umplute cu diverse (vad eu, in functie de inspiratie) Felul principal o sa fie friptura la cuptor (pui si pulpe) cu cartofi copti umpluti (am gasit o reteta in Good Food) si salata La desert placinta cu branza si inca ceva, ma bate gandul la o prajitura de cioco cu para (dar eu o sa pun banana) a carei reteta am gasit-o tot in Good Food Va povestesc eu ce iese oricum. S-a oferit si mami sa imi faca ceva, o sa vad eu daca si ce o pun sa faca -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| nusarich |
09-11-2007, 12:27 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.836 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
Tocmai mi-am sfeclit meniul de azi cu un covrig si ceva din ala cu sare, poftesc de vreo 3 zile si am fost sa imi fac o analiza mai neplacuta si m-am "consolat" cu covrig Ehe, in week-end pregatesc asa (sunteti pregatite sa faceti baie tastaturii?) La apertiv (aici s-ar putea sa mai sufere modificari): branzeturi frantuzesti cu srtuguri si kiwi, ficatei in bacon, o salata aperitiv (nu prea am idei, dar imi vin mie) si pateute umplute cu diverse (vad eu, in functie de inspiratie) Felul principal o sa fie friptura la cuptor (pui si pulpe) cu cartofi copti umpluti (am gasit o reteta in Good Food) si salata La desert placinta cu branza si inca ceva, ma bate gandul la o prajitura de cioco cu para (dar eu o sa pun banana) a carei reteta am gasit-o tot in Good Food Va povestesc eu ce iese oricum. S-a oferit si mami sa imi faca ceva, o sa vad eu daca si ce o pun sa faca Pisi, suna de-a dreptul pur si simplu Dupa ce termini de gatit pui si retetele? Pliiiz -------------------- |
| buretel |
09-11-2007, 12:30 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.833 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
-------------------- |
| Nessie |
09-11-2007, 12:31 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.829 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Dupa ce termini de gatit pui si retetele? Pliiiz Si poze daca este cu putina! Suna tare bine si mi-e foame de mor. -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| Pisik |
09-11-2007, 12:33 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.357 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Da sa traiti, pune fata retetele. Si pozele eventual, daca mai am timp sa le fac
-------------------- |
| buretel |
09-11-2007, 12:39 PM
|
Pune-l pe sotul tau sa le faca
-------------------- |
| luchi |
09-11-2007, 12:48 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.444 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Uau! Am venit dupa urmele pe care le-au lasat fetele astea cu balele lor
-------------------- Hate being fat
![]() |
| danyhoney |
09-11-2007, 12:51 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.679 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Pisi , si eu astept retetele ( mai ales la aperitive ) si pozeeeeee .
Bafta sa iti iasa totul bine ! -------------------- ![]() |
| Pisik |
09-11-2007, 12:53 PM
|
|
Cred ca e ultimul numar, are un pui cu cartofi pe coperta
O sa radeti, dar reteta de praji nu suna f f ingrasacioasa, este cu cioco amaruie, cu zahar brun daca imi aduc eu bine aminte, nu f multa faina; bine, nu e de dieta, dar fata de altele, suna cat de cat ok. Chiar mi s-a parut un numar ok, cu retete mancabile (eu le primesc la serviciu, dar deobicei mi se pare ca nu sunt "gatibile" retetele alea), am gasit si o placinta de somon care sunt interesant si ma gandeam sa o fac, e cu cartofi si somon, si cateva aperitive cu foitaj si niste budinci interesante....chiar merita numarul asta -------------------- |
| May |
09-11-2007, 01:20 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.806 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Mama, era sa alunec pe balele voastre
-------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| Pisik |
09-11-2007, 01:29 PM
|
|
Mama, fetelor, deja mi-ati dat o datorie morala, o sa ma simt cu constiinta incarcata daca nu pun retete si poze. Macar sa imi iasa bine, bune, etc.
-------------------- |
| danyhoney |
09-11-2007, 01:44 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.679 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Vezi ce patesti daca ne spui ce papa vrei sa faci ??? Asa-ti trebuie
-------------------- ![]() |
| axe10 |
09-11-2007, 02:47 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Mama, fetelor, deja mi-ati dat o datorie morala, o sa ma simt cu constiinta incarcata daca nu pun retete si poze. Macar sa imi iasa bine, bune, etc. Vezi sa nu te simti cu constiinta incarcata daca mananci de spargi....ca atunci sigur dau biciul jos din cui!! Petrecere frumoasa. -------------------- ![]() |
| nusarich |
09-11-2007, 02:52 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.836 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
Cred ca e ultimul numar, are un pui cu cartofi pe coperta Si chiar am vrut sa-l cumpar azi, da' am zis ca nu-i bun, ca era de pe noiembrie si cum n-am vazut praji cat am rasfoit asa, in viteza mare... am zis ca-l iau degeaba. -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 30-08-2008 - 09:46 AM |