![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Sexymom |
09-01-2008, 11:20 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.284 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Frumoasa ca tine Aki
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
![]() IMC .22,15 |
| lilistiuca |
09-01-2008, 12:15 PM
|
|
Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 458 Inscris: 16-08-2007 Membrul Nr.: 367 Dispozitie: am avut si zile mai bune!!! Sex: Feminin |
Ce regim tii acum??? te-ai apucat de disociatul pe zile???
Si ca sa continui cu intrebarile.. cati ani au fetele tale???? cucuiata mea a facut 14 ani toamna trecuta...si are o limbarita.....si o personalitate....nu stiu ce m-as fi facut cu doua capritze... -------------------- ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| aki |
09-01-2008, 12:22 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.283 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Frumoasa ca tine Aki cucuiata mea a facut 14 ani toamna trecuta...si are o limbarita.....si o personalitate....nu stiu ce m-as fi facut cu doua capritze... -------------------- |
| Sexymom |
09-01-2008, 12:53 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.284 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Lili, fetele mele frumoase au 11 ani Bianca si 7 ani Miruna.
Regimul meu nu e disociat, ma incadrez in 100 kcal pe zi, cel putin asta incerc sa fac. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
![]() IMC .22,15 |
| bubbles |
09-01-2008, 12:59 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.046 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Ziua mama sexy
-------------------- |
| Sexymom |
09-01-2008, 01:00 PM
|
Yapi, 1000 kcal, gracias Andreea, ca altfel imi sareau fetele in cap
![]() IMC .22,15 |
| aki |
09-01-2008, 01:36 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.283 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Dar eu inca nu stiu de cite calorii am nevoie.Dar pina deseara ,ma luminez eu
-------------------- |
| dany |
09-01-2008, 01:38 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.221 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Ai gasit WII sports pentru fete ? -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() |
| Sexymom |
09-01-2008, 01:42 PM
|
Da mai, le-am luat WII cu 4 jocuri, am dat 400 de euro pe el
![]() IMC .22,15 |
| dany |
09-01-2008, 01:46 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.221 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Moamaaaa, ce scump
Vezi ca exista si cd cu " jocurile olimpice " si acolo sunt mai multe sporturi .... -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() |
| Sexymom |
09-01-2008, 01:48 PM
|
Nu credeam ca e asa de misto consola, ne jucam acum mereu cu fetele, eu prefer boxul, bawling-ul si tenisul.
Stiu Dany, numai ca trebuie sa depiratam consola, pt ca sunt scumpe jocurile, 60 de euro fiecare. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
![]() IMC .22,15 |
| dany |
09-01-2008, 01:55 PM
|
De la tenis am avut eu febra musculara la bratul drept ....nica macar sa-mi ridic pantalonii nu mai puteam
Cd-ul de care ziceam costa cam 50 € aici si , cum spuneam are o gramada de jocuri ... Si , din cand in cand , daca ai rezultate bune ti se mai acorda bonus cate un nou joc . Dirk a avut o zi buna si a primit saritura in inaltime Cum adica sa depiratati consola ??? -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| Sexymom |
09-01-2008, 01:56 PM
|
Sa il decodificam , sa putem descarca jocuri pe net si sa le transferam pe memoria WII.
![]() IMC .22,15 |
| dany |
09-01-2008, 01:58 PM
|
Am inteles acum .....
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| axe10 |
09-01-2008, 02:29 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
De la tenis am avut eu febra musculara la bratul drept ....nica macar sa-mi ridic pantalonii nu mai puteam Cd-ul de care ziceam costa cam 50 € aici si , cum spuneam are o gramada de jocuri ... Si , din cand in cand , daca ai rezultate bune ti se mai acorda bonus cate un nou joc . Dirk a avut o zi buna si a primit saritura in inaltime Cum adica sa depiratati consola ??? Si cum sare in inaltime?!....trebuie sa vad si eu jocul asta ca vad ca sunteti calare pe el.... -------------------- ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 08:02 PM |