![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Sexymom |
26-01-2008, 03:14 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.284 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Te astept cu draga inima sa tragem o partida .
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
![]() IMC .22,15 |
| May |
26-01-2008, 03:18 PM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.892 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Ne intrecem la Formula 1
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| julyalina |
28-01-2008, 10:04 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
M-am cantarit dimineata pe nemancate si deznuda Cand am stat fara el timp de 7 luni am slabit de la 64 de kile la 53 Raportez: am 67 de kile pies ma bucur ca nu mai scoti bratara -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| Amazoana |
28-01-2008, 10:16 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.731 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
Bine ar fi sa mi se intample si mie asa cand pleaca iubi....V-am spus ca plecarea este in maxim 2 saptamani?
Ola Sexy |
| Sexymom |
29-01-2008, 11:36 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.284 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Buna fete dragi.
Sunt cam suparata, s-au schimbat cam multe norme la mine la scarbici, tarife noi, conditii noi de contractare, acum ne luptam cu firmele care le-am contractat in cele 3 luni de zile sa ramana la noi in companie.Toata lumea e nervoasa, suparata ca au contractat un serviciu cu un pret si acum, dupa 3 luni se schimba, si noi a trebuit sa mintim ca tarifa este pt.un timp indefinit. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
![]() IMC .22,15 |
| julyalina |
29-01-2008, 12:47 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
![]() -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| Cherie |
29-01-2008, 06:17 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.204 Inscris: 25-11-2007 Membrul Nr.: 528 Dispozitie: Pusa pe fapte mari :P Sex: Feminin |
-------------------- Candva, 77 kg...
Marea cantareala! Start: 70.6 25.10.2008 71.2 ( + 0,6 kg ) ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Ella79 |
29-01-2008, 07:17 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.040 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
La noi petrecerile nu sunt asa misto. Toata lumea sta la masa... -------------------- |
| Sexymom |
29-01-2008, 09:08 PM
|
Ella asa cum ii vezi sunt si la munca, sunt foarte deschisi, prietenosi, nu se sapa unii pe altii, sunt multumiti cu ce fac, cat castiga si se bucura din suflet cand unul e mai bun ca celalalt si are rezultate mai bune, serioas vb, la mine se uita ca la o spanioloaica de-a lor, nu fac nici o diferenta intre mine si ei.Asta ma bucura cel mai tare , de asta si merg cu placere la munca, sa ii vad pe ei.
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
![]() IMC .22,15 |
| ganesha |
29-01-2008, 09:24 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.083 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Cineva acolo sus te iubeste, sexy draga, de ai nimerit intr-un asa mediu. Bravo voua ca sinteti asa!
-------------------- |
| aki |
30-01-2008, 01:58 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.283 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Salut draga Sexy.Ti-ai gasit memoria de ai pus pozele?
Ce frumosi sunteti toti Peste o luna,imi iau si eu avintul -------------------- |
| julyalina |
30-01-2008, 08:57 AM
|
super petrecere sexy
-------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
| Sexymom |
30-01-2008, 12:38 PM
|
Azi ma doare sufletul pt. Bianca, e ziua unei prietene bune ale ei, Violeta, si aceasta fata isi aniverseaza ziua impreuna cu o alta colega Maria, o dintoasa urata , invidioasa, rea, dintr-o familie dezordonata care o uraste pe Bianca, asa ca a pus conditia ca Violeta sa nu o invite pe Bianca.Si e invitata toata clasa, merg la cinema si pe urma mananca in Burger King. Eu am stat de vb cu ea, i-am spus ca nu e cazul sa se supere, ca Violeta daca ii era asa de buna prietena cum sustine o invita. Vineri o sa ma duc cu ea la patinuar si o sa facem tot ce vrea ea.Ieri a plecat din timpul orei de baschet pt. ca Violeta si Dintoasa o barfeau si radeau de ea. Ce le-am mai trage un pumn in nas laamandoua. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
![]() IMC .22,15 |
| lilistiuca |
30-01-2008, 12:47 PM
|
|
Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 458 Inscris: 16-08-2007 Membrul Nr.: 367 Dispozitie: am avut si zile mai bune!!! Sex: Feminin |
Azi ma doare sufletul pt. Bianca, e ziua unei prietene bune ale ei, Violeta, si aceasta fata isi aniverseaza ziua impreuna cu o alta colega Maria, o dintoasa urata , invidioasa, rea, dintr-o familie dezordonata care o uraste pe Bianca, asa ca a pus conditia ca Violeta sa nu o invite pe Bianca.Si e invitata toata clasa, merg la cinema si pe urma mananca in Burger King. Eu am stat de vb cu ea, i-am spus ca nu e cazul sa se supere, ca Violeta daca ii era asa de buna prietena cum sustine o invita. Vineri o sa ma duc cu ea la patinuar si o sa facem tot ce vrea ea.Ieri a plecat din timpul orei de baschet pt. ca Violeta si Dintoasa o barfeau si radeau de ea. Ce le-am mai trage un pumn in nas laamandoua. offf...e greu, te inteleg ca si eu am patit o chestie similara cu Cristina mea!!!! si cite alte chestii o sa mai fie... aseara stateam cu ea in camera si cinta Criss Isaak "Weeked game"...si a busit-o un plins.....nu stiam ce sa fac....am luat-o in brate...am mingiiat-o si cind i-a trecut am intrebat-o ce a avut...mi-a zis doar ca s-au adunat.....mi s-a rupt sufletul..... -------------------- ![]() |
| Ella79 |
30-01-2008, 12:53 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.040 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Azi ma doare sufletul pt. Bianca, e ziua unei prietene bune ale ei, Violeta, si aceasta fata isi aniverseaza ziua impreuna cu o alta colega Maria, o dintoasa urata , invidioasa, rea, dintr-o familie dezordonata care o uraste pe Bianca, asa ca a pus conditia ca Violeta sa nu o invite pe Bianca.Si e invitata toata clasa, merg la cinema si pe urma mananca in Burger King. Eu am stat de vb cu ea, i-am spus ca nu e cazul sa se supere, ca Violeta daca ii era asa de buna prietena cum sustine o invita. Vineri o sa ma duc cu ea la patinuar si o sa facem tot ce vrea ea.Ieri a plecat din timpul orei de baschet pt. ca Violeta si Dintoasa o barfeau si radeau de ea. Ce le-am mai trage un pumn in nas laamandoua. Nu stiu ce hal de adult o sa devina fetita aia daca de la varsta asta mananca de fund, sapa si uraste. Spune-i Biancai ca nu ea pierde, ci ele pierd (Violeta si dintoasa), ca Bianca este o fata valoroasa pe care oricine si-ar dori sa o aiba ca prietena dar ele nici macar nu o merita. Sa-i transmiti pupici din partea mea! -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 10:25 PM |