![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Cherie |
15-02-2008, 06:28 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.129 Inscris: 25-11-2007 Membrul Nr.: 528 Dispozitie: Pusa pe fapte mari :P Sex: Feminin |
lapte cu cereale seara? nu sunt de acord. alea trebuie dimineatza. eu nu am voia sa pap deloc lapte, se pare ca constipa Sau mai bine deloc cereale cu lapte. Folositi iaurt, combinatia de mai sus e o adevarata bomba. -------------------- Candva, 77 kg...
Marea cantareala! Start: 70.6 25.10.2008 71.2 ( + 0,6 kg ) ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Nessie |
15-02-2008, 06:59 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.331 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Sau mai bine deloc cereale cu lapte. Folositi iaurt, combinatia de mai sus e o adevarata bomba. Mi-ai luat vorba din taste! Uite, Sexy, citeste la Cristi pe blog despre combinatia lapte+fulgi. -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Sexymom |
15-02-2008, 07:34 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.279 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Ironmissy mie nu imi plac deloc alunele, nucile, semintele, le evit cat pot de mult, am eu ceva pitici pe creier ca ingrasa rau de tot si nu cumpar niciodata, mai degraba mananc 100 g de jamon curado care are grasimi saturate.
Lapte cu cereale mancam rar , numai dimineata, batonul energetic il mananc ca e singura mea raza de fericire dintre toate chestiile sanatoase care le inghit. Sper din tot sufletul sa nu ma deprim, eu care eram tare optimista ca pot slabii cat vreau si cat de repede vreau m-am cam speriat ca nu mai merge gandirea mea optimista si ca trebuie sa iau cu adevarat masuri in ceea ce priveste alimentatia, e mult timp de cand nu am facut asta si acum imi pare rau. De data asta urmaresc foarte atent ce bag in gura si notez tot.Faptul ca nu ma slabit deloc dupa 14 zile de mancat numai 1000 cal pe zi m-a facut sa ma trezeszc ca fac maine poimaine 37 de ani si metabolismul meu e din ce in ce mai lent. Nessie are dreptate Cristi, fulgii de porumb sunt tare buni cu iaurt, uitasem de combinatia asta, eu mancam zi de zi la birou cand eram gravida cu Miruna. Cred ca o sa imi iau la birou iaurturi si fulgi. -------------------- |
| ironmissy |
15-02-2008, 09:48 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 358 Inscris: 22-01-2008 Membrul Nr.: 637 Dispozitie: hardcore Sex: Feminin |
intr-adevar, nucile, alunele si toate celelalte au multe calorii la 100gr (in jur de 6-700), dar nimeni nu a zis ca trebuie sa mananci atata. eu mananc in jur de o mana, poate chiar 2, zilnic si crede-ma ca nu ma ingras deloc. plus ca sunt de o mie de ori mai sanatoase decat jamonu' ala. si au marele avantaj ca sunt naturale.
mie mai imi plac si pentru ca am citit undeva ca te fac mai desteapta te -------------------- you have to do what other people won't so that you can have what other people don't!
|
| aki |
16-02-2008, 01:06 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.249 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Sexy
-------------------- |
| May |
16-02-2008, 02:28 AM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.650 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Jamonul are grasimi NEsaturate, ca alea saturate sunt cele pacatoase
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Sexymom |
16-02-2008, 11:16 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.279 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Buna dimineata fete dragi
Asara am avut iar un hop de sarit si am facut fata cu brio. Am mers la o onomastica intr-un restaurant si am baut 1 kil juma de apa minerala cu lamaie, am mancat numai putina salata cu rosie si ceapa si 3 felii de jamon york slab.In rest nimic, am fumat insa vreo 5, 6 tigari, (si am avut abonament la toaleta)macar atata puteam sa fac cand ma uitam cum curg bunatatile pe langa mine. Meniul de azi: md. suc de portocale cu soia si o cafea gustare: 1 mar pranz: salata asortata cu vita la gratar gustare: iaurturi cu fulgi de porumb cina : salata variata cu sunca si branza rasa La nevoie : fanta light, coca light, ceaiuri diverse si cafea f. cofeina. -------------------- |
| butterfly |
16-02-2008, 11:25 AM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 561 Inscris: 3-08-2007 Membrul Nr.: 356 Dispozitie: zdranga...zdranga Sex: Feminin |
felicitari pt abtinut sexi!tare ma bucur! ma bucur si ca meniul tau arata mult mai bn! pup tare
-------------------- Instead of giving myself reasons why I can't, I give myself reasons why I can.
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQKy3Yi/] ![]() [/url] |
| bubbles |
16-02-2008, 11:51 AM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.874 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
lapte cu cereale seara? nu sunt de acord. alea trebuie dimineatza. eu nu am voia sa pap deloc lapte, se pare ca constipa Eu spuneam pt dimineata -------------------- |
| amalia0701 |
16-02-2008, 11:56 AM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.745 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Buna dimineata fete dragi Asara am avut iar un hop de sarit si am facut fata cu brio. Am mers la o onomastica intr-un restaurant si am baut 1 kil juma de apa minerala cu lamaie, am mancat numai putina salata cu rosie si ceapa si 3 felii de jamon york slab.In rest nimic, am fumat insa vreo 5, 6 tigari, (si am avut abonament la toaleta)macar atata puteam sa fac cand ma uitam cum curg bunatatile pe langa mine. Meniul de azi: md. suc de portocale cu soia si o cafea gustare: 1 mar pranz: salata asortata cu vita la gratar gustare: iaurturi cu fulgi de porumb cina : salata variata cu sunca si branza rasa La nevoie : fanta light, coca light, ceaiuri diverse si cafea f. cofeina. Ar trebui sa muti sucul ala de portocal ca gustare a doua, iar iaurtul dimieatza inainte de cafea Fanta si cola chiar si light au ACID PHOSFORIC Iar pentru fumat Nu de alta dar te iubesc mult -------------------- ![]() OBEZITATEA UCIDE ! Din 09.10.2008 viata fara abateri.Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] |
| Sexymom |
16-02-2008, 06:58 PM
|
Amalia ,regimul asta imi taie pofta de viata, imi ia toate bucuriile, nu e de ajuns ca de 3 saptamani nu am baut nici o bericica rece si aburinda, nu am mancat nici o ciocolata sau cateva pateuri cu branza????
Fata si acidul phosforic nu face bine la minte? ca eu asa stiam.Si daca fumez macar dau din maini in timp ce altii le folosesc ca sa bage bucate bune in gura. Nu fac un obicei din asta, nu sunt fumatoare pasiva, dar imi place sa le trag cand ies pe undeva si fumeaza altii. -------------------- |
| amalia0701 |
16-02-2008, 07:14 PM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.745 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
-------------------- ![]() OBEZITATEA UCIDE ! Din 09.10.2008 viata fara abateri.Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] |
| Sexymom |
16-02-2008, 08:11 PM
|
Meniul de maine
md.-cafea cu lapte si 2 tostada cu miere gustare- un fruct pranz -200 g vita cu salata asortata din morcov, sfecla ,frunze de salata si varza gustare-alt fruct cina-salata asortata cu cascaval si sunca slaba Beau ceai rosu si ceai verde cu lamaie si menta.Am lasat-o moale cu sucul de portocale. Acum am alt hop de sarit, ma duc sa o iau pe Bianca de la o prietena la care a dormit de ieri si astia au invitati acasa, dar bag din nou apa minerala la greu si trec si peste asta, va pup pe toate. -------------------- |
| Sexymom |
17-02-2008, 09:37 PM
|
Dupa 3 saptamani de regim m-am cantarit azi din nou.Nu am slabit nici macar 1 gram nu imi explic fenomenul, ati vazut si voi ca toata saptamana trecuta mi-am schimbat meniul si chiar am trecut de la 1000 kcal pe zi la 1100-1200 si nimic.STAGNEZ.
Unde grasesc fetelor, zau daca imi explic fenomenul. Nu e vb numai de o saptamana si de 3 saptamani in care nu am mancat decat gratar, salate , fructe si turtite de orez expandat, am scris si meniurile zilnic.Ce sa mai fac Continui si de maine cu acelasi regim , o sa scriu zi de zi ce mananc si fiecare calorie pe produs. Meniul de maine(incep munca) -md. cafea cu lapte, 2 felii de paine prajita cu miere(200 kcal) -gustare . 1 mar (100 kcal) si 2 turtite de orez (60 kcal) -pranz.1 sandwich cu ton si piept de pui (222 kcal)si 1 baton energetic (100 kcal) -gustare .1 mar (100 kcal.)si un iaurt degresat (60 kcal). -cina. -salata asortata cu 200 g vita (sau pui) la gratar (350 kcal) si o infuzie de ceai. Total:cca 1200 kcal -------------------- |
| dany |
17-02-2008, 09:42 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.099 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Lorena , fiecare ajungem la un moment dat la platou . Se spune ca e acea greutate la care ai stat multi ani .... Organismului ii trebuie un soc ca sa scapi de faza asta . La WW avem Wendy-plan sau kilo-kick dupa o stagnare de cel putin 2 saptamani ......la alte diete zau ca nu stiu . Gandeste-te cum l-ai putea soca ....
As fii vrut sa te pot ajuta cu alte sfaturi dar ... Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 17-02-2008, 09:42 PM -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 20-11-2008 - 11:19 PM |