![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Sexymom |
19-02-2008, 06:56 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.379 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Singurul sport care il fac este drumul pe jos pana la munca si inapoi, in mers rapid, sunt cam 4 km pe zi.
-------------------- ![]() |
| axe10 |
19-02-2008, 07:40 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Poti sa ma aplauzi....copilul a mancat broccoli cu lamaie si o bucata jumate de somon...si ceva ciuperci pe langa.
-------------------- ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| julyalina |
19-02-2008, 09:35 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.227 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
Poti sa ma aplauzi....copilul a mancat broccoli cu lamaie si o bucata jumate de somon...si ceva ciuperci pe langa. sexy, te -------------------- "When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu
"Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." din 01.11.2007 - 58 kg - 60 kg - ma invart prin zona asta ![]() |
| aki |
19-02-2008, 09:36 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.388 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Vorbiti de haine ?
-------------------- |
| Ella79 |
20-02-2008, 08:47 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.177 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Neata Sexy!
-------------------- |
| amalia0701 |
20-02-2008, 09:31 AM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.872 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Pup mama sexoasa. Ce mai fac puicutzele tale? -------------------- Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA !
Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Daca va e dor de SYS vedeti AICI sauaici sauaici Afganistan3 |
| Amazoana |
20-02-2008, 09:43 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.746 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
Sexy draga, multumesc pt aseara. Ai fost acolo in momentul critic.
Sa ai o zi de milioane!!!! |
| Sexymom |
20-02-2008, 11:18 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.379 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Poti sa ma aplauzi....copilul a mancat broccoli cu lamaie si o bucata jumate de somon...si ceva ciuperci pe langa. Lavinia felicitari, sincer nu ma asteptam sa manance.Bravo ei, asa imi plac copii, care mananca tot ce le dai.Poate le trimit si pe ale mele la tine sa le convingi sa manance Dulcy iti luasi ceai? Aki ne gatim si noi ca sa aratam cat mai frumoase Ella m-am trezit super azi dimineata Md: iaurt cu cereale, o cafea Acum beau coca light. Amaila fetele sunt bine amandoua, Mirunei i-a cazut un dinte de sus si e frumoasa de pica.Ieri am avut programare la stomatolog cu ea, trebuie sa ii mai scoata un dinte de jos, si era speriata ca un iepuras, numai ca doctorei ii murise un familiar si nu a venit la cabinet, iar Miruna a inceput sa topaie de bucurie ca a scapat intreaga. Iar Bianca a plecat dimineata la scoala imbracata in Scufita Rosie Eu sunt imbracata sic si azi, am niste blugi negrii care atarna pe mine si sunt inchisa la ultima gaura de la curea, un tricou nou nuanta bleu si un jersey care se petrece in jurul taliei de un albastru clar.Sunt si pictata pe fata in albastru. -------------------- ![]() |
| Amazoana |
20-02-2008, 12:36 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.746 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
Nu, nu mi-am luat, deoarece nu am iesit deloc, dar urmeaza.
Ce mi-e ciuda ca eu ma imbrac ca o baba!!! Azi am o camasa cu volanase, crem si pantaloni negri. |
| Sexymom |
21-02-2008, 10:58 AM
|
Hola gagici.
Raportez meniul de azi: -md :iaurt cu cereale, acum beau o cafea f.zahar -gustare: 1 baton de cereale -pranz: 2 felii de paine integrala, branza philadelfia si salata, un mar -gustare. 1 mar -cina:spanac cu branza de vaci si 200 g pui la gratar -------------------- ![]() |
| Amazoana |
21-02-2008, 11:25 AM
|
Neata
Raportez: luat ceai antistres. Nu are nici gust nici miros de lamaie. la n.a.i.b.a!!!! |
| lilistiuca |
21-02-2008, 01:23 PM
|
|
Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 473 Inscris: 16-08-2007 Membrul Nr.: 367 Dispozitie: am avut si zile mai bune!!! Sex: Feminin |
Ramona, am o reteta usoara si are un gust tare bun spanacul. In primul rand cumpar spanac la borcan, bag in el pasatorul sa il fac pireu, pe urma ii pun suc de rosii, 2 lg ulei de masline , 2 dinti de usturoi si putina vegeta.Il mananc cu smantana degresata, cu ou fiert sau cu friptura de pui sau vita. suna bine reteta ta!!! eu prefer spanacul congelat!!! mie imi place sa fac un fel de budinca din paste, brinza burduf si spanac. spanacul simplu il fac si cu o legatura de stevie (primavara, of course), ca sa fie mai acrisor!! abia astept PRIMAVARA...sa cumpar din piata leurda...papadie...sa imi fac un mix de salata!!! -------------------- ![]() |
| lucy |
21-02-2008, 02:16 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 424 Inscris: 18-11-2007 Membrul Nr.: 515 Dispozitie: schimbatoare Sex: Feminin |
Ma plictisesccccc Era buna o bicicleta eliptica sau un stepper E aiurea sa stai degeaba.Si eu am venit acasa mai devreme ca nu avem de lucru nimic.Ne batem de musca de ceva timp.Te |
| Kandya18 |
21-02-2008, 02:24 PM
|
|
Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.373 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
As inlocui gustarea 1 cu gustarea 2. Adica iaurtul dupa amiaza, fructa dimineata, sau batonul de cereale. Dar as alege dintre ele: ori una, ori alta. Lipsesc grasimi bune... pune ulei peste salata, si nitelus in spanac. Nu inlocui sucul de portocale cu suc de rosii... ca tot cam pe acolo ajungi. Lasa acuma sucurile, decit suc de rosii, mai bine maninci vreo 2 rosii, macar mai aduni niste fibre acolo. Ziua G. multumita tie m-am invatat sa pun in mancare ulei de masline Sexy -------------------- |
| Cherie |
21-02-2008, 02:50 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.366 Inscris: 25-11-2007 Membrul Nr.: 528 Dispozitie: Pusa pe fapte mari :P Sex: Feminin |
G. multumita tie m-am invatat sa pun in mancare ulei de masline Foarte rau faceai! Oricum, uleiul de masline incearca sa-l folosesti mult la salate, in stare cruda sunt proprietatile cele mai bune! Prin cresterea temperaturii, poate ajunge si toxic. De aceea, la gatit, se foloseste "Olio de sansa" si crud, cel extravirgin. Va zic asta, pentru ca am facut 1 an de zile vama la ulei de masline. Pe unele ambalaje de "de sansa" si scrie ca-i recomandat pt gatit. -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 9-01-2009 - 03:49 AM |