![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| honey79 |
04-10-2007, 06:29 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.098 Inscris: 1-08-2006 Din: SUA Membrul Nr.: 84 Sex: Feminin |
Pup Sexy-mamica.
Imi pare rau ca a trebuit sa treci prin aceasta experienta. Capul sus , pieptul inainte si..la atac.... Sunt sigura ca undeva, exita jobul perfect pentru tine . Pupici. -------------------- POZE ANDREW - http://community.webshots.com/user/wojval
FILMULETE ANDREW - http://s45.photobucket.com/albums/f61/honey79/?sc=5 |
| aki |
04-10-2007, 06:29 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.388 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Asa si la mine...Nu ma duc la serviciu ca nu gasesc unul ca sa nu lucreze simbata.Dar ziua aceasta am ales-o ca sa o dedic familiei
Lasa Sexy ca nu te mina nimeni cu bita,lasa ca gasesti tu ceva -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| ganesha |
04-10-2007, 06:38 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.182 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Ti-am adus un elefantel care da pe-afara de inimioare. Ti-l las aici sa-ti alunge el gustul amar. Cheer up si sa nu te dai batuta - stii cum e cu caile incurcate si cu tot raul spre bine. O sa vina si jobul TAU, cum o sa vina si la Aki (si... sper eu, si la mine -------------------- |
| May |
04-10-2007, 06:44 PM
|
![]() Crocodil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 7.357 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Wow... la asta nu ma asteptam....
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Sexymom |
04-10-2007, 06:47 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.379 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Sunteti dragute toate
Dar imi construisem deja o idee despre cum o sa fie de azi inainte, ma si vedeam zi de zi plecata la munca , in metrourile aglomerate, simtind forfota, iesind la cafea cu colegele si la o bere dupa serviciu. Acum astea au zburat.Gstul amar imi ramane, ma simt rau ca am pierdut 8 zile acolo, nu v-am scris, dar eu am mers la interviu, dupa care am dat probe de munca la greu, am stat toate diminetile acolo de la 9 la 14, am lasat fetele cu Kenia ( o dna din republica Dominicana care ma ajuta enorm de mult), au stat cu ea, au mancat la ea acasa,( Mirela chiar a vazut cand o plasam pe miruna cu ea) sotul meu a mancat pe unde a apucat, a calcat, a facut piata, a alergat dupa copii ca sa prind eu slujba asta, si acum aflu ca e vb de 36 de ore, nu de 30. Cat de mult mi-ar fii placut , la banii astia si la efortul care trebuie facut nu se merita, si daca muncesc si sambata cand mai vb cu copii, cand le mai scot in parc, cu cine le las cand sotul meu e de garda si munceste sambata de la 8 la 22 seara?????cu cheia de gat?? Offfffff, vb cu mama sa vina aici , mama a mers la Atlassib, a facut rezervare pt. 15 octombrie sa vina la noi, si eu am sunat-o si i-am spus ca nu mai e cazul. E si ea la fel de deprimata ca si mine. Wow... la asta nu ma asteptam.... May trebuie sa fii in garda si tu, sa te astepti la orice de la spanioli. -------------------- ![]() |
| May |
04-10-2007, 06:50 PM
|
![]() Crocodil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 7.357 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Pt banii aia nu se merita sa te duci, mai ales pt ca au fost nesimtit si nu au fost sinceri de la inceput. Sunt patita Doina.... sunt patita rau.... cea mai mare teapata a fost ca am lucrat 10 zile degeaba, la sfarsit am fost platita cu alta suma fata de cat ne-am inteles, suma care constituia cat am dat pe metrou pt cele 10 zile... deci degeaba...
| Sexymom |
04-10-2007, 06:53 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.379 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
May poate o sa se intoarca roata si pt. noi, numai ca trebuie sa fim precaute, eu am mai trecut printr-o experienta ca asta anul trecut cand am plecat dintr-un curs de formare profesionala.
-------------------- ![]() |
| May |
04-10-2007, 06:55 PM
|
Vine si vremea noastra, capul sus
| Amazoana |
04-10-2007, 08:50 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.746 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
In primul rand va multumesc pt. incurajari , va iubesc pe toate. In al 2-lea rand am avut o mare surpriza, si anume...in ctr. erau trecute 6 zile lucratoare de la 10-16.Nici nu am fost avertizata ca se lucreaza si sambata, nu au mentionat la nici o intalnire, la nici o proba si nici in traning. Mi-a spus un coleg ca sambata in general se face arhivarea documentelor si se discuta dosarele. M-am dus la personal si am intrebat despre asta si mi-au spus ca era ceva normal, ca toate bancile muncesc sambata. Deci....din nou acasa. Pt. banii care ii ofera nu se merita sa imi las familia balta. Era vb. de 36 de ore lucratoare si de 750 euro.Asa ca astept alta ocazie. Insa am plecat cu un gust asa de amar incat mi-a fost frica sa nu vars in metrou. Am vb. cu mai multe persoane si mi-au spus ca asa se face in general, te prind si te pun in fata faptului implinit. Imi facusem atatea iluzii si atetea planuri care s-au naruit in 10 minute.Asta este, merg mai departe. Ooofffffffffff |
| _noni_ |
04-10-2007, 09:38 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 941 Inscris: 2-09-2006 Membrul Nr.: 125 Dispozitie: de zana;) Sex: Feminin |
te pup!
eu zic sa te bucuri ca inca ai timpul tau. stiu ca e aiurea sa-ti zic asta, dar daca te mai poti bucura un pic de fete si de timp liber eu zic sa profiti. stiu cum e si de o parte si de alta a baricadei, inainte sa ma angajez si eu visam la tot ce inseamna job si idealizam totul. ideea e ca dupa un timp te de dezumfli...si te gandesti cu jind la ce bine era cand nu erai "la patron". eu acum zic ca am avut mare noroc cu jobul meu, si o sa ma duc pana o sa am burtica la gura, dar sa stii ca era mai bine cand aveam timpul meu plus ca asa cum ai spus si tu, va veni si timpul tau. stiu ca e usor de zis, dar o sa vezi ca o sa gesesti ceva la timpul potrivit, si care sa-ti vina perfect. tu ai o multime de calitati si o sa o poti lua de la capat oriunde si ori de cate ori va fi nevoie. la fel si pt. May, sunt sigura ca o sa gasesti ceva cand nici nu te astepti, esti o fata foarte isteata si cred ca poti sa faci foarte multe, mai cauta un pic, si nu te limita la chestii simple, cred ca trebuie sa incerci exact acolo unde iti place si o sa fie bine! eu am zis ca de cand cu burtica asta m-am molipsit cu optimism si entuziasm!!! }{ -------------------- |
| May |
04-10-2007, 09:46 PM
|
Ia uite la fata asta ce frumos vorbeste, iti vine s-o mananci nu alta
| julyalina |
05-10-2007, 07:05 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.227 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
-------------------- "When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu
"Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." din 01.11.2007 - 58 kg - 60 kg - ma invart prin zona asta ![]() |
| axe10 |
05-10-2007, 07:25 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Sexy, imi pare rau....pacat ca nu au spus pretentiile de la inceput...asta e o intrebare buna pentru viitoarele interviuri,nu?
Tin pumnii!! -------------------- ![]() |
| Amazoana |
05-10-2007, 08:21 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.746 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
Neata Sexi, ce faaaci?
Noni, in primul rand felicitari pt bebe!!!!!!Eu acum am aflat Asa as vrea si eu un alt serviciu...... Multa bafta si sarcina usoara!Cate luni aveeeti? |
| anca veselie |
05-10-2007, 10:01 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.375 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
doina imi pare nespus de rau pt experienta asta neplacuta
dar.. da-i inainte cu curaj si optimism! o sa apara un job bun si pt tine -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 9-01-2009 - 03:37 AM |