![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| dany |
05-10-2007, 11:38 AM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.099 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Lorena , am citit mai mult pe diagonala pe aici dar vreau sa-ti spun ca te
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| Sexymom |
05-10-2007, 12:25 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.279 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Dany venisi din concediu
Asa zic si eu, nu a fost sa fie si o iau de la capat, data viitoare o sa pun multe, multe intrebari. Azi am avut o zi infernala care nu s-a terminat. Am mers la primarie, la fortele de munca sa caut ceva cursuri de pregatire profesionala, am facut cumparaturi, i-am comandat Mirunei un caiet de muzica, am mers la banca sa platesc cate ceva, am spalat, am facut mancare, si acum ma duc sa iau fetele la masa impreuna cu inca 2 fetite. Asta de la 9-12, cat e ora la mine acum Sunt franta de oboseala si as dormii, aseara am avut o noapte agitata, m-am tot gandit la ce s-a intamplat si aproape ca nu am reusit sa dorm 3,4 ore.Ca sa nu mai spun ca am avut si concert de sforait pe 3 voci -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| May |
05-10-2007, 12:31 PM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.650 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Cine e Lorena?
Sexy -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| axe10 |
05-10-2007, 12:35 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
[Ca sa nu mai spun ca am avut si concert de sforait pe 3 voci 3 voci? ale cui? May, Sexy e Lorena!!! -------------------- ![]() |
| May |
05-10-2007, 12:47 PM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.650 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
O cheama si Lorena? Nu stiam
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| axe10 |
05-10-2007, 01:09 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
O cheama si Lorena? Nu stiam Lorena o cheama....Doina e alint de la mama....suna mai spanioleshte, nu? -------------------- ![]() |
| Sexymom |
05-10-2007, 01:50 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.279 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
O cheama si Lorena? Nu stiam Lorena o cheama....Doina e alint de la mama....suna mai spanioleshte, nu? Exact, mama de mica mi-a spui Doini, Doinita, soi cand era furioasa dtriga Doinaaaaaaaaaaaaa -------------------- |
| amalia0701 |
06-10-2007, 09:12 AM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.745 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Servus draga mea!
Tare greu anul asta pentru tine. Te Acum stii exact ce trebuie sa intrebi -------------------- ![]() OBEZITATEA UCIDE ! Din 09.10.2008 viata fara abateri.Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] |
| buretel |
06-10-2007, 04:41 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.693 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
-------------------- |
| Sexymom |
06-10-2007, 07:34 PM
|
Asta zic si eu, ca mi-o veni vremea la un moment dat.
Azi am fost singura mai toata ziua, sotul meu la munca, si vine noaptea tarziuuuuuuu... Fetele sunt acasa la Kenia, ma duc in 10 min . sa le iau , impreuna cu o prietena de-a Biancai care ramane peste noapte la noi sa doarma. Le-am facut o serie de surprize, am luat mancare de la MC Donald, nu am chef sa gatesc, am umblat teleleu prin magazine si nu am cumparat nimic, am mers si intr-un targ de tzoale catre tocmai inchidea cand am ajuns eu, am mers pe jos vreo 3 ore, am mancat paine de malai, inghetata si Pepsi ( asta de pranz). -------------------- |
| dany |
06-10-2007, 09:57 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.099 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Paine de malai ???? Cum e aia ?
Ca ai mers 3 ore pe jos e bine ....Mersul pe jos face piciorul frumos -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| May |
06-10-2007, 10:47 PM
|
|
Doina incearca sa uiti ca mai exista Mc pe fata pamantului si mai ales incearca sa feresti copiii de mancarea aia nesanatoasa. Uite numai un articol aici care sa te convinga si ca asta mai sunt multe ... si ce e mai rau: sunt adevarate! Eu m-am lepadat pana si de Burger King de care eram obsedata si care macar nu are mancare atat de sintetica si acum incerc sa il fac si pe remy sa ii treaca
Una peste alta, am gasit un Carrefour un stand intreg cu produse mexicane, de la tacos la sosuri... aveau si algele acelea pt pregatit sushi si tot ce mai vrei tu... din pacate nu mai erau lipii dar macar acum stiu unde sa le gasesc Pupici si scuze ora la care ti-am dat mesajul -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| dany |
06-10-2007, 10:58 PM
|
Doina incearca sa uiti ca mai exista Mc pe fata pamantului si mai ales incearca sa feresti copiii de mancarea aia nesanatoasa. SUSTIN si eu ce spui , May !!!!! Norocul meu ca nu am fost niciodata fan Mc`Do !!!!!!!! -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| May |
06-10-2007, 11:10 PM
|
|
Aici e o moda ca toate aniversarile pustilor sa se tina la Mc sau Burger King ( varianta mai nesintetica a Mc-ului) si pe mine ma apuca groaza cand ii vad... imi vine sa ma duc si sa le dau cu mancarea in cap... pur si simplu otravesc copiii
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| dany |
06-10-2007, 11:18 PM
|
Si aici se poarta chestia asta
Ca Lorena ( ce-mi place numele asta !!!!!! ) a luat azi papa de la Mc e ceva care se intampla rar de tot ( din ce am citit edu pana acum despre cum isi hraneste copiii ) . Dar sunt ffffff multi parinti care isi duc copiii in fiecare zi la Mc a micul dejun si la pranz 8 din ce vad eu pe aici ) . I-as impusca ,pe bune !!! later edit : greu cu romana Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 06-10-2007, 11:19 PM -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 21-11-2008 - 12:05 AM |