left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Bilant 2008 , dorinte 2009
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

227 Pagini V « < 20 21 22 23 24 > »   
Reply to this topicStart new topic
left > Jurnalul unei tinerici de treizeci si ceva de primaveri, Sunt o persoana sincera, amabila si dispusa sa ajute pe toata lumea seperator Optiuni V right
May
mesaj 21-10-2007, 02:56 PM
Mesaj #316

Crocodil

Grup: Membri
Raspunsuri: 7.357
Inscris: 1-08-2006
Din: Madrid
Membrul Nr.: 83
Dispozitie: just fine :)
Sex: Feminin

Ieri a fost superb, la meteo ziceau ceva de 22 de grade dar a fost mult mai cald si un soare de imi parea rau ca nu aveam ochelarii la mine, era de tricou. Azi, la sexy era cam innorat si racoare dar cand am ajuns la mine erau 19 grade si un soare la fel ca ieri cheer.gif

--------------------
Imagine

ImagineImagineImagineImagine

ImagineImagineImagine
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
dany
mesaj 21-10-2007, 02:58 PM
Mesaj #317

Yeti

Raspunsuri: 10.440
Membrul Nr.: 87

I-auzi , i-auzi .... betiveala , club , dans , soare....vreau si eu !!!!!!!!!!!

--------------------
Imagine
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

axe10
mesaj 21-10-2007, 03:09 PM
Mesaj #318

Taz

Raspunsuri: 3.764
Inscris: 7-12-2006
Din: Bucharest
Membrul Nr.: 190
Dispozitie: acra

Misto....lasa ca o sa vina si la voi vijelia....

--------------------
Imagine
+Quote Post
May
mesaj 21-10-2007, 03:13 PM
Mesaj #319

Crocodil

Chiar ne uitam la stiri azi si vedeam cum ninge in tara si vorba lui Gaby: parca in fiecare an se repeta aceleasi stiri ``ninsoarea ne-a luat prin surprindere, nu suntem pregatiti`` din partea primarilor dry.gif

Bine, nici exagerati ca spaniolii, ca daca se pun 3 cm de zapada, e alerta generala, zici ca a venit viscolul si e ninsoarea pana peste case )).gif

Eu, anul trecut, nu am vazut zapada, asa ca sper sa ninga si la noi putin rolleyes.gif

Acest mesaj a fost editat de Maybeline: 21-10-2007, 03:13 PM

--------------------
Imagine

ImagineImagineImagine
+Quote Post
Sexymom
mesaj 21-10-2007, 03:34 PM
Mesaj #320

Lama

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 5.379
Inscris: 3-08-2006
Membrul Nr.: 101
Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita..

Hola fete dragi pupic.gif .Vad ca May nu detaliaza cum a fost ziua asa ca va scriu eu acum.

A fost minunat si m-am bucurat ca May si iubi al ei au fost la noi, si mai ales au ramas peste noapte.
Am mancat la un restaurant care are o mare valoare sentimentala pt. mine, deoarece este primul restaurant chinezesc la care m-a dus sotul meu cand am ajuns in Spania.
Dupa care am plecat la prietena mea cubaneza, Charo, ea are un bar, acolo am stat pe terasa, pe urma am intrat in bar , am ascultat muzica sevillana,cubaneza etc...latino majoritatea. Am dansat, a fost o atmosfera superba, numai daca vii aici poti descrie cu exactitate cat sunt de calzi, de preietenosi si de calzi cubanezii.

Subsemnata )).gif a baut bere, dupa care agua ardiente(tuica dulce pe romaneste), 3,4 nu stiu cate pahare de vin de rueda si multa, multa apa, vreo 3 litrii lol.gif am si fumat din tigarile lui Remy blushing.gif .
Am ajuns acasa si m-am dus sa o culc pe Miruna, si spre rusinea mea am adormit langa ea, dupa care ( fara sa le dau un beso musafirilor -ca nu mai eram in stare) am mers la culcare.

--------------------
Imagine
+Quote Post
axe10
mesaj 21-10-2007, 03:35 PM
Mesaj #321

Taz

CITAT(Sexymom @ 21-10-2007, 04:31 PM) *

Hola fete dragi pupic.gif .Vad ca May nu detaliaza cum a fost ziua asa ca va scriu eu acum.

A fost minunat si m-am bucurat ca May si iubi al ei au fost la noi, si mai ales au ramas peste noapte.
Am mancat la un restaurant care are o mare valoare sentimentala pt. mine, deoarece este primul restaurant chinezesc la care m-a dus sotul meu cand am ajuns in Spania.
Dupa care am plecat la prietena mea cubaneza, Charo, ea are un bar, acolo am stat pe terasa, pe urma am intrat in bar , am ascultat muzica sevillana,cubaneza etc...latino majoritatea. Am dansat, a fost o atmosfera superba, numai daca vii aici poti descrie cu exactitate cat sunt de calzi, de preietenosi si de calzi cubanezii.

Cum o fi frate sa stai pe terasa si sa asculti muzica....?

va pup pe amandoi obrajii!

--------------------
Imagine
+Quote Post
dany
mesaj 21-10-2007, 03:37 PM
Mesaj #322

Yeti

CITAT(Sexymom @ 21-10-2007, 03:34 PM) *

Subsemnata )).gif a baut bere, dupa care agua ardiente(tuica dulce pe romaneste), 3,4 nu stiu cate pahare de vin de rueda si multa, multa apa, vreo 3 litrii lol.gif am si fumat din tigarile lui Remy blushing.gif .
Am ajuns acasa si m-am dus sa o culc pe Miruna, si spre rusinea mea am adormit langa ea, dupa care ( fara sa le dau un beso musafirilor -ca nu mai eram in stare) am mers la culcare.

Cum adica ai adormit si apoi te-ai dus la culcare ? )).gif )).gif

Distractie mare a fost !!!!! Va invidiez !! pupic.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
axe10
mesaj 21-10-2007, 03:38 PM
Mesaj #323

Taz

Adica a facut cum fac eu, ma duc sa culc copilul si adorm si eu....

--------------------
Imagine
+Quote Post
Sexymom
mesaj 21-10-2007, 03:41 PM
Mesaj #324

Lama

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 5.379
Inscris: 3-08-2006
Membrul Nr.: 101
Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita..

Da mai, am adormit in patul Mirunei, pe urma m-am trezit si m-am dus in patul meu, hai ca nu mai stiu ce scriu, inca nu sunt treaza. )).gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
axe10
mesaj 21-10-2007, 03:42 PM
Mesaj #325

Taz

CITAT(Sexymom @ 21-10-2007, 04:41 PM) *

Da mai, am adormit in patul Mirunei, pe urma m-am trezit si m-am dus in patul meu, hai ca nu mai stiu ce scriu, inca nu sunt treaza. )).gif

O fi de la tuica aia.... blum.gif blum.gif blum.gif blum.gif blum.gif blum.gif blum.gif blum.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
dany
mesaj 21-10-2007, 03:49 PM
Mesaj #326

Yeti

O fii fost tare buna tuica aia , sexy!!!!
Hmmmm.... ce zici , Lavi , daca se face asa frig pe aici sa ma bag la o canitza din tiuca de la tine ? ma mai incalzesc si eu )).gif

CITAT(Sexymom @ 21-10-2007, 03:41 PM) *

Si eu care ma gandeam ca intai ai dormit si apoi ... te-ai dus la culcare ( adica fursecuri ) doh.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
May
mesaj 21-10-2007, 04:02 PM
Mesaj #327

Crocodil

Doina am scris prin atatea parti incat nici nu mai stiu unde am povestit ce am facut ieri, cred ca la neuroni )).gif

E magic barul ala, termini paharul de vin si cum te uiti o secunda in alta parte, paharul e iar plin. Aseara am crezut ca delirez ca terminasem paharul cu chiu cu vai si doar m-am intors spre remy sa ii spun ceva si cand am revenit in pozitia de baza paharul era plin. Ma uitam ca vaca la poarta noua, asa ca m-am sacrificat si m-am chinuit sa-l beau si pe ala lol.gif

Iti zic eu ca n-au facut fursecuri dany ca am avut camera langa a lor si am stat toata noapteas cu paharul lipit de perete ca sa ascult lol.gif

--------------------
Imagine

ImagineImagineImagine
+Quote Post
dany
mesaj 21-10-2007, 04:03 PM
Mesaj #328

Yeti

lol.gif lol.gif lol.gif Deci asa musafir esti tu ... stai cu paharul sa asculti tot blum.gif lol.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
May
mesaj 21-10-2007, 04:12 PM
Mesaj #329

Crocodil

Pai eu nu puteam sa fac fursecuri ca am rusii pe cap, asa ca am ascultat sa vad daca macar ei se distreaza )).gif

Hmmm.... sau ar fi trebuit sa spun ca nu puteam face fursecuri pt ca sunt in vizita? unsure.gif nesimtire mare pe capul meu lol.gif

--------------------
Imagine

ImagineImagineImagine
+Quote Post
dany
mesaj 21-10-2007, 04:15 PM
Mesaj #330

Yeti

lol.gif lol.gif lol.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post

227 Pagini V « < 20 21 22 23 24 > » 
Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 9-01-2009 - 03:07 AM