![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| May |
21-10-2007, 02:56 PM
|
![]() Crocodil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 7.357 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Ieri a fost superb, la meteo ziceau ceva de 22 de grade dar a fost mult mai cald si un soare de imi parea rau ca nu aveam ochelarii la mine, era de tricou. Azi, la sexy era cam innorat si racoare dar cand am ajuns la mine erau 19 grade si un soare la fel ca ieri
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| dany |
21-10-2007, 02:58 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.440 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
I-auzi , i-auzi .... betiveala , club , dans , soare....vreau si eu !!!!!!!!!!!
-------------------- ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| axe10 |
21-10-2007, 03:09 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Misto....lasa ca o sa vina si la voi vijelia....
| May |
21-10-2007, 03:13 PM
|
![]() Crocodil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 7.357 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Chiar ne uitam la stiri azi si vedeam cum ninge in tara si vorba lui Gaby: parca in fiecare an se repeta aceleasi stiri ``ninsoarea ne-a luat prin surprindere, nu suntem pregatiti`` din partea primarilor
Bine, nici exagerati ca spaniolii, ca daca se pun 3 cm de zapada, e alerta generala, zici ca a venit viscolul si e ninsoarea pana peste case Eu, anul trecut, nu am vazut zapada, asa ca sper sa ninga si la noi putin Acest mesaj a fost editat de Maybeline: 21-10-2007, 03:13 PM -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Sexymom |
21-10-2007, 03:34 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.379 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Hola fete dragi
A fost minunat si m-am bucurat ca May si iubi al ei au fost la noi, si mai ales au ramas peste noapte. Am mancat la un restaurant care are o mare valoare sentimentala pt. mine, deoarece este primul restaurant chinezesc la care m-a dus sotul meu cand am ajuns in Spania. Dupa care am plecat la prietena mea cubaneza, Charo, ea are un bar, acolo am stat pe terasa, pe urma am intrat in bar , am ascultat muzica sevillana,cubaneza etc...latino majoritatea. Am dansat, a fost o atmosfera superba, numai daca vii aici poti descrie cu exactitate cat sunt de calzi, de preietenosi si de calzi cubanezii. Subsemnata Am ajuns acasa si m-am dus sa o culc pe Miruna, si spre rusinea mea am adormit langa ea, dupa care ( fara sa le dau un beso musafirilor -ca nu mai eram in stare) am mers la culcare. -------------------- ![]() |
| axe10 |
21-10-2007, 03:35 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Hola fete dragi A fost minunat si m-am bucurat ca May si iubi al ei au fost la noi, si mai ales au ramas peste noapte. Am mancat la un restaurant care are o mare valoare sentimentala pt. mine, deoarece este primul restaurant chinezesc la care m-a dus sotul meu cand am ajuns in Spania. Dupa care am plecat la prietena mea cubaneza, Charo, ea are un bar, acolo am stat pe terasa, pe urma am intrat in bar , am ascultat muzica sevillana,cubaneza etc...latino majoritatea. Am dansat, a fost o atmosfera superba, numai daca vii aici poti descrie cu exactitate cat sunt de calzi, de preietenosi si de calzi cubanezii. Cum o fi frate sa stai pe terasa si sa asculti muzica....? va pup pe amandoi obrajii! -------------------- ![]() |
| dany |
21-10-2007, 03:37 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.440 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Hola fete dragi A fost minunat si m-am bucurat ca May si iubi al ei au fost la noi, si mai ales au ramas peste noapte. Am mancat la un restaurant care are o mare valoare sentimentala pt. mine, deoarece este primul restaurant chinezesc la care m-a dus sotul meu cand am ajuns in Spania. Dupa care am plecat la prietena mea cubaneza, Charo, ea are un bar, acolo am stat pe terasa, pe urma am intrat in bar , am ascultat muzica sevillana,cubaneza etc...latino majoritatea. Am dansat, a fost o atmosfera superba, numai daca vii aici poti descrie cu exactitate cat sunt de calzi, de preietenosi si de calzi cubanezii. Subsemnata Am ajuns acasa si m-am dus sa o culc pe Miruna, si spre rusinea mea am adormit langa ea, dupa care ( fara sa le dau un beso musafirilor -ca nu mai eram in stare) am mers la culcare. Cum adica ai adormit si apoi te-ai dus la culcare ? Distractie mare a fost !!!!! Va invidiez !! -------------------- ![]() |
| axe10 |
21-10-2007, 03:38 PM
|
Adica a facut cum fac eu, ma duc sa culc copilul si adorm si eu....
| Sexymom |
21-10-2007, 03:41 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.379 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Da mai, am adormit in patul Mirunei, pe urma m-am trezit si m-am dus in patul meu, hai ca nu mai stiu ce scriu, inca nu sunt treaza.
| axe10 |
21-10-2007, 03:42 PM
|
Da mai, am adormit in patul Mirunei, pe urma m-am trezit si m-am dus in patul meu, hai ca nu mai stiu ce scriu, inca nu sunt treaza. O fi de la tuica aia.... -------------------- ![]() |
| dany |
21-10-2007, 03:49 PM
|
O fii fost tare buna tuica aia , sexy!!!!
Hmmmm.... ce zici , Lavi , daca se face asa frig pe aici sa ma bag la o canitza din tiuca de la tine ? ma mai incalzesc si eu Da mai, am adormit in patul Mirunei, pe urma m-am trezit si m-am dus in patul meu, hai ca nu mai stiu ce scriu, inca nu sunt treaza. Si eu care ma gandeam ca intai ai dormit si apoi ... te-ai dus la culcare ( adica fursecuri ) -------------------- ![]() |
| May |
21-10-2007, 04:02 PM
|
Doina am scris prin atatea parti incat nici nu mai stiu unde am povestit ce am facut ieri, cred ca la neuroni
E magic barul ala, termini paharul de vin si cum te uiti o secunda in alta parte, paharul e iar plin. Aseara am crezut ca delirez ca terminasem paharul cu chiu cu vai si doar m-am intors spre remy sa ii spun ceva si cand am revenit in pozitia de baza paharul era plin. Ma uitam ca vaca la poarta noua, asa ca m-am sacrificat si m-am chinuit sa-l beau si pe ala Iti zic eu ca n-au facut fursecuri dany ca am avut camera langa a lor si am stat toata noapteas cu paharul lipit de perete ca sa ascult -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| dany |
21-10-2007, 04:03 PM
|
| May |
21-10-2007, 04:12 PM
|
Pai eu nu puteam sa fac fursecuri ca am rusii pe cap, asa ca am ascultat sa vad daca macar ei se distreaza
Hmmm.... sau ar fi trebuit sa spun ca nu puteam face fursecuri pt ca sunt in vizita? -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| dany |
21-10-2007, 04:15 PM
|
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 9-01-2009 - 03:07 AM |