![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Sexymom |
26-10-2007, 03:43 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.279 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
-------------------- |
| May |
26-10-2007, 03:44 PM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.647 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Peste poate giuri si nu faci ca te controlez cand vin
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| dany |
26-10-2007, 04:09 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.099 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Eeeeeee..... asa mai merge
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| bubbles |
26-10-2007, 04:10 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.874 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Ce zambet fortat ai tras .. de parca ar fi frig afara si ti-ar zice husband-ul "Hai mai rade si tu putin "
-------------------- |
| Sexymom |
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.279 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Acu mai zi ceva Dany sa imi scot ridurile???
-------------------- |
| dany |
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.099 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Deci stim sa si zambim
Acu mai zi ceva Dany sa imi scot ridurile??? Care riduri fata ? -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| Sexymom |
26-10-2007, 04:11 PM
|
Bubbes modesta sunt de cand lumea, nu ma cunosti de atata timp? asta am scris ca sa incurajez fata sa dea pe la noi mai des
-------------------- |
| ganesha |
26-10-2007, 04:11 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.995 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
CITAT am o fetisoara draguta, cabalina )).gif lunga si ascutita, si rad de asta Si eu care ma uitam lung la avatar si ma gindeam ca... e deja acolo, de ce s-o mai pui odata? Da' am vazut si poza, si nu-i nici urma de cabalina in ea, cred ca te uitai in oglinda gresita, intoarce-o cu fata si mai uita-te odata, ai sa fii surprinsa! -------------------- |
| Sexymom |
26-10-2007, 04:18 PM
|
Mai fetelor, sunt orice numai fotogenica NU SUNT
-------------------- |
| May |
26-10-2007, 04:20 PM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.647 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Esti fotogenica daca iti face altul pozele
Sariti lume ca are sexy varza la super oferta -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Sexymom |
26-10-2007, 04:21 PM
|
Va pup, a venit iubi al meu, pun varza la murat , iau papusile de la scoala si imi astept prietenii.
Week-end placut tuturor. -------------------- |
| anca veselie |
26-10-2007, 04:25 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.347 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
wee placut
-------------------- |
| axe10 |
26-10-2007, 05:52 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Diseara iau cele 6 puncte ale tale si le investesc in vin Vezi ca nu au mai ramas decat 3 ca s-a betivanit cu o vecina pana spre dimineata...se vede ca e D de noapte si se plictiseste. Dar o inteleg ca a fost trista toata ziua din cauza de inmormantare!! Dany...ma ierti? May sti ca am spus ca ... fetele mele fac parte din cei 5% dupa glob care mananca cu mare placere verdeturi, sti ce e la gura lor cand fac salate? sunt ca oile pe pasune Si al meu copil e intre aia 5 %... deci cu fetele tale fac 3%, oare cine or fi ceilalti 2 Te pup si pune un zimbet mare Da si a mea....si a mea!! Nici nu am apucat sa citesc mai jos...dadusem "quote"...saru-mana!! Sa nu cumva sa folosesti trusa aia noua de machiaj, pune-o la pastrare pana expira Pana se strica...ca asa tine May, la ciorap ,sa aiba cand o fi batrana lucruri de calitate... -------------------- ![]() |
| May |
26-10-2007, 06:09 PM
|
|
Numai lucrurile casei, la farduri nu am limite
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| axe10 |
26-10-2007, 06:45 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Aha...
Sexy o seara placuta cu prietenii si scapa de c.urva de masea in cel mai scurt timp. Eu nu cunosc durerea asta, dar cand aud la altii....brrrrrrr -------------------- ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 20-11-2008 - 10:04 PM |