![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| axe10 |
31-10-2007, 10:47 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Aflai si eu acusica....felicitari iubitico si o zi excelenta maine si de maine incolo numai zile din astea cu succese sa ai parte.
-------------------- ![]() |
| dany |
01-11-2007, 11:55 AM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.099 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
am reusit dragele mele, serviciul este al meu Va multumesc ca aveti incredere in mine. O sa va scriu pe larg prin ce am trecut ( cat a fost de greu si de stresant), la final m-au lasat nervii si am inceput sa plang. -Va imaginati cat de mult inseamna jobul asta pt .mine? dupa 3 ani de stat acasa? si prima data cand lucrez printre strraini? Inseamna enorm de mult Ma bucur din tot sufletul ca ai reusit , Lorena !!!!! Mult spor si arata-le ce poate o romanca ! -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| anca veselie |
01-11-2007, 12:03 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.347 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
doina este minunat!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-------------------- |
| aki |
01-11-2007, 12:39 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.249 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
O zi minunata iti doresc
-------------------- |
| crissy |
01-11-2007, 07:50 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.426 Inscris: 10-10-2006 Membrul Nr.: 142 Sex: Feminin |
-------------------- In stand by...
|
| Dumbo |
01-11-2007, 09:07 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.002 Inscris: 12-07-2007 Membrul Nr.: 339 Sex: Feminin |
Felicitari!
si sa mai vii pe la noi sa ne aduci vesti bune si sa ne ridici moralul. |
| Sexymom |
01-11-2007, 09:20 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.279 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
3 barbati se laudau cu cadourile cumparate pt sotii. Zice primul: - eu i-am cumparat ceva care ajunge de la 0 la 100 in 6 secunde. Ceilalti: - inseamna ca e o masina tare - da, un porsche negru, fiindca sotiei mele ii place negrul si se potriveste cu tinutele ei. Al doilea zice: - eu i-am luat ceva ce ajunge de la 0 la 100 in 4 secunde - nu se poate, zic ceilalti, precis e un ferrari - da, raspunde tipul, un ferrari rosu, pt ca se potriveste cu tinuta sotiei mele. Al treilea nu zicea nimic dar pentru ca tot insista astialalti, zice si el: - eu i-am luat ceva ce i se potriveste perfect la tinuta si ajunge de la 0 la 100 in mai putin de o secunda. Astialalti mirati: - nu se poate, doar masina mai rapida decat ferrari nu este... - ba se poate: i-am cumparat un cantar.
Am scris bancul ca mi-a placut mult si se incadreaza in forumul nostru. Acum va spun buna seara la toate Prima mea zi de lucru a fost fatala. M-am balbait, am fost nervoasa, emotiva, nu mai imi gaseam cuvintele, a fost naspha rau. Asa ca am ramas 3 ore peste program langa o colega care are multa experienta, sa prind repede ce am de facut , sa ma relaxez. Azi ma intorceam de la munca si radeam ca proasta pe strazi.Se uita lumea la mine M-a sunat un client si a spus ca vrea sa faca o denegacion, si eu l-am intrebat de ce vrea sa faca denegje...dejere...depese....[i]nu am putut pronunta cuvantulptiu,ptiu,A,E,I,O,U..[i]. Asa ca i-am spus : lo siento mucho pero no puedo pronunciar esta palabra la care el intreaba: esti din Columbia? eu ii raspund: nu, sunt o romanca stresata in prima zi de munca Dumbo, o sa vin cat pot de des, promit. Acum ma duc sa retransriu 10 pagini pline de notite, sa citesc un contract pe care trebuie sa il recit maine, sa beau un pahar de vin si sa ma culc. -------------------- |
| ganesha |
01-11-2007, 09:27 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.995 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Iubita, hang in there!!! Nimeni n-a fost as din prima zi de munca, altfel am fi fost toti sefi si CEO din prima si n-am mai incapea unu' de altul
-------------------- |
| Sexymom |
01-11-2007, 09:31 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.279 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Ganesha sa de-a Dumnezeu sa fie asa.
Iti imaginezi cum suna -------------------- |
| buretel |
01-11-2007, 10:54 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.693 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
Nu esti normala, am ras cu lacrimi
Intr-o saptamana o sa fii trainer Acest mesaj a fost editat de buretel: 01-11-2007, 10:55 PM -------------------- |
| Sexymom |
01-11-2007, 11:15 PM
|
Buretel bine ca esti conectata, daca ai fii si pe messenger ar fii un vis superb pt. mine, ca am cate ceva de intrebat.
-------------------- |
| dany |
01-11-2007, 11:18 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.099 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| Sexymom |
02-11-2007, 12:08 AM
|
Stiti ce am facut pana cum? Mi-am facut temele pentru maine, si anume: am furat un caiet de matematica de la Bianca, l-am liniat, am trasat coloane pe verticala si orizontala cu pixuri de diferite culori, am retranscris cele 10 fituici imprastiate pe coli albe, si acum citesc un ctr. pe care trebuie sa il visez pana maine dimineata.
Maine ii fac praf, sunt hotarata.O sa vada ei cine e Sexymom.Numai ca nu stiu ce sa imi pun pe mine maine, trebuie sa imi calc o camasa (urasc camasile, si in general tinutele pretentioase -------------------- |
| May |
02-11-2007, 03:03 AM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.650 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Sunt sigura ca toti au facut greseli in primele zile de munca, emotiile isi spun cuvantul, maine o sa fie mai bine. Acum zii drept: ai fost la dentist?!
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| May |
02-11-2007, 03:39 AM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.650 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
La multi ani fericiti impreuna, multa rabdare si intelegere si sa nu lasati pe nimeni sa se bage intre voi
![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 20-11-2008 - 11:26 PM |