![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| julyalina |
02-11-2007, 11:45 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
sa le folosesti cu placere sexy! frumoase si utile . se pricepe
-------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| Sexymom |
03-11-2007, 12:02 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.279 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
-Cum as putea sa il rasplatesc si eu pe el?Ca bani am, mi-a lasat destui inainte sa plece
Mai ce dor imi e de el dar si cand e acasa ma cert singura, asa ca aprind radio,e totuna -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Amazoana |
03-11-2007, 01:09 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.728 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
Sexyyyyyy, frumos cadou! La multi ani. Sau la mai multi fericiti!
Am si eu o sticluta "Age perfect" L'Oreal, de la iubi Stiu barbatii astia ai nostrii cu ce sa ne multumeasca. |
| Sexymom |
03-11-2007, 01:13 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.279 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
De asta sunt convinsa Dulcy
-------------------- |
| anca veselie |
03-11-2007, 01:42 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.347 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
sexi, frumos cadou!
-------------------- |
| crissy |
03-11-2007, 10:56 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.426 Inscris: 10-10-2006 Membrul Nr.: 142 Sex: Feminin |
Sexi, multi ani fericiti si de acum incolo! Foarte utile cadourile. Succes in noua ta cariera!
-------------------- In stand by...
|
| Sexymom |
03-11-2007, 02:12 PM
|
Crissybesos pt.urari.
Azi am desfacut cadourile, cele 3 rujuri sunt culorile mele preferate, gama bej spre cafea cu lapte, rimelul e ala la care face reclama Penelope Cruz, nu l-am incercat de frica ca nu pot iesi pe usa din cauza genelor ( cica se fac extra lungi) Cremele nici atat, iar lotiunile hidratante si inca una pe care scrie ceva ciudat in engleza pe care nu o inteleg destul de bine, A trecut si ziua aniversarii, am sarbatorit-o cu voi pe forum, si cu mancare de la chinez. Am lenevit in pat, m-am uitat la desene la Shin Chan si Sirenele, si acum trebuie sa ma urnesc sa merg la Alina la spital ca au operat-o ieri la coloana, am vb cu ea la tel si ma asteapta. Ieri a fost si ziua ei de nastere, asa ca o sa ii iau un set Dove din supermarket si un buchet mare de margarete albe.Altceva nu stiu -------------------- |
| ganesha |
03-11-2007, 02:21 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.995 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Smoothing cleansing milk e lapte demachiant care face si pelea moale pe deasupra, nu lapte de corp. De fpat nu moale, ci neteda. Celalalt e tonic, da' tot care inmoieste
Santate prietenei tale! Acest mesaj a fost editat de ganesha: 03-11-2007, 02:21 PM -------------------- |
| Sexymom |
03-11-2007, 02:37 PM
|
Chiar ca sunt proasta rau
Multumesc, ma duc acum la Alina, am emotii, nu stiu cum o sa reactionez cand o vad, eu de regula urasc spitalele Iti imaginezi Ganesha? terminat tubul numai dupa 2 bai, ca lapte de corp -------------------- |
| ganesha |
03-11-2007, 02:37 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.995 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Chiar ca sunt proasta rau Multumesc, ma duc acum la Alina, am emotii, nu stiu cum o sa reactionez cand o vad, eu de regula urasc spitalele Sa n-aud cuvintul ala la tine - decit cind vorbesti de altii -------------------- |
| Sexymom |
03-11-2007, 02:39 PM
|
Ai ma, ca e adevarat
-------------------- |
| May |
03-11-2007, 10:24 PM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.650 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
S-a operat Alina? E ok acum? Transmite-i multa sanatate si un mare
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| dany |
03-11-2007, 11:35 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.099 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Acum am vazut si eu cadourile ...Super !!! sa le folosesti cu placere ! si ...sa-ti traiasca familia si sa-ti mai faca asemenea surprize !!!
Sper ca prietena ta e bine -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| Sexymom |
03-11-2007, 11:37 PM
|
May acum am venit de la Alina. O sa o pup si din partea ta, ma duc si maine dimineata sa stau cu ea toata ziua.
Cand am vazut-o mi s-a strans inima, in pat intinsa , cu un suport in jurul gatului, perfuzii, alba la fata ca si cearceaful Am stat cateva ore, e plictisita, vrea acasa, au operat-o miercuri, chiar de ziua ei.A facut 33 de ani frumoasa mea prietena.I-am luat un set Pret -a-Porte nu Dove .Nu mi-a dat prin cap sa ii duc reviste si carti, dar maine dimineata la prima ora ma duc la ea si ii duc. -------------------- |
| May |
03-11-2007, 11:58 PM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.650 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Sper sa isi revina complet ca tare greu ii e cu problema asta, obosisem eu cand am vazut-o doar ca ma uitam la ea si parca ma durea pe mine, d-apoi pe ea. brrr, nici nu vreau sa ma gandesc. Sa dea Dumnezeu sa se faca bine
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 21-11-2008 - 02:34 AM |