![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Sexymom |
20-09-2007, 04:46 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.855 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Am casuta noua, sunt fericita.
Si va iubesc pe toate -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| axe10 |
20-09-2007, 04:50 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Sunt "individuoasa"....glumesc desigur....dar vin in vizita ca imi e drag!
-------------------- ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| amalia0701 |
20-09-2007, 04:53 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.180 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Ba noi te iubim!
Din pacate stiu ca ai sa te autocenzurezi, te inteleg dar io te iubesc necenzurata, directa, sincera, spontana Acest mesaj a fost editat de amalia0701: 20-09-2007, 04:53 PM -------------------- Obezitatea ucide !
Tu ce faci sa traiesti ? Pentru a slabi 0,5 kg/saptamana e recomandat sa consumi 1818 calorii/zi. |
| dany |
20-09-2007, 04:55 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.525 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Mamaaa , ce casuta curata ai !!! Am venit si eu cu o floricica
Faci matale cumva sa te avem si neautocenzurata , nu ? Of , este niste oameni invidiosi pe acolo , pe afara dar noua nu ne pasa si te -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| Andreea-Rodica |
20-09-2007, 05:49 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.871 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
Vin si eu cu urari de bine in casuta noua!
-------------------- Mai mult decat propria mea varsta,
mai mult decat propria mea numaratoare, mai mult decat calatoria mea in oglinda, ma tulbura si ma doare batranetea prietenilor mei, pe care nu-i vazusem si-i vad brusc. |
| otilici |
20-09-2007, 07:28 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.109 Inscris: 2-10-2006 Membrul Nr.: 138 Dispozitie: sunt o mamica fericita Sex: Feminin |
Sexy,sunt si eu alaturi de tine.Iti aduc o floricica in casuta
-------------------- |
| aki |
20-09-2007, 07:29 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.062 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Doinita,te pup de mii de ori
Rosu,verde si albastru se numeste tricolor Sa ne pupe in c..r dusmanii Ca onedenul nu-i a lor -------------------- |
| crissy |
20-09-2007, 08:22 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.378 Inscris: 10-10-2006 Membrul Nr.: 142 Sex: Feminin |
Doinita,te pup de mii de ori Rosu,verde si albastru se numeste tricolor Sa ne pupe in c..r dusmanii Ca onedenul nu-i a lor Sexi, uite o -------------------- In stand by...
|
| Amazoana |
21-09-2007, 08:37 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.724 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
Neata Sexy
Sunt trista ca a trebuit sa ai o casuta noua....dar iti respect si mai ales inteleg alegerea. Multe bucurii in noua casuta! |
| zambilici |
21-09-2007, 09:04 AM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 10 Inscris: 1-09-2007 Membrul Nr.: 388 Dispozitie: schimbatoare,ca si vremea Sex: Feminin |
neatza fetelor! imi permiteti sa ma alatur si eu voua? inainte discutiile ma depaseau,dar acum vad ca este nou deschis acest jurnal,deci sper sa ma pot integra si eu.
|
| luchi |
21-09-2007, 09:09 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.489 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
-------------------- Hate being fat
![]() |
| Sexymom |
21-09-2007, 10:11 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.855 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Hola gagici.
Aki esti criminala, m-ai facut sa rad de dimineata. Ai mare dreptate in ceea ce ai scris, si vroiam sa va spun ca nu sunt deranjata de remarcile care mi-s-au adus, nu este prima data cand cineva ma jigneste , se poate si mai rau, va rog sa ma credeti, persoanele care vor sa iti faca rau iti fac si fara sa iti scrie, sunt eu mult prea deschisa si credula, dar nu toata lumea este ca mine.Dar am suportul celor din jur si voi stiti bine ca nu ma ascund de nimeni , iar sotul meu stie ce fac, unde scriu, chiar a mers la intalnirea ciu fetele dupa Oneden Zambilici bine ai venit in casuta mea.Daca vrei sa slabesti ai zbarcit jurnalul, eu sunt tare imprastiata in ceea ce priveste alimentatia, trec de la o extrema la alta, dar fetele ma cunosc asa de bine incat nici nu ma mai iau de urechi Dulcy odata cu casa noua am schimbat si avatarul, ca ma saturasem sa tot sterg la boboci Crissy fetele sunt la colegiu. Bianca e super incantata ca azi merge la o petrecere in pijama, la doua gemene, o duc la ora 17 si o iau maine la 12 dupa-amiaza. Miruna e si mai incantata ca vin la noi la cina 2 prieteni buni, spanioli, care au o fetita Irene in clasa cu ea, ele sunt cela mai bune prietene din lume ( asa au declarat), si la ora 13 vine acasa sa faca clatite pt.Irene Otilici gracias pt. gandul cel bun. Dany, Axe nu o sa fiu chiar asa de cenzurata caci nu pot sa ma schimb, asta sunt eu .Mai sloboda uneori. Lucule pe cine faci tu hlizita??? poate pe tine, ca eu ma stiu femeie serioasa. Acusi va las, ma duc sa fac curat in frigider si sa vad ce pot pregatii pt. diseara cand vin invitatii, nu m-as pierde in detalii si nu mi-as complica viata , ca ma mai doare si labuta un pic. Am luat pulpe de pui si muschi file de porc, am pate de ficat, fac clatite, o salata de ton , carofi prajiti si cam atata.Sucuri, o st. de vin si inghetata si m-am scos. Mama ce aiurea am scris -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| luchi |
21-09-2007, 10:17 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.489 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Si zi asa, te plictisisesi sa stergi boboci la popou..Sau le stergeai mucii cu batista, ca n-am inteles niciodata din avataru' tau, eram bulversata de fiecare data cand il priveam. -------------------- Hate being fat
![]() |
| Amazoana |
21-09-2007, 10:19 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.724 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
Mie imi placea maxim avatarul dinainte. Si asta e haios, dar ala te descria perfect!
Besos para ti! Si zi asa, te plictisisesi sa stergi boboci la popou..Sau le stergeai mucii cu batista, ca n-am inteles niciodata din avataru' tau, eram bulversata de fiecare data cand il priveam. Ii ferchezuia pt soala maaaaaaiiiiii |
| Sexymom |
21-09-2007, 10:24 AM
|
Sa stiti ca ma reprezenta cel mai bine fostul avatar
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 8-10-2008 - 12:57 PM |