![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| tmanbone |
12-09-2006, 09:21 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 571 Inscris: 16-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 34 Dispozitie: Higher State of Consciousness. Sex: Masculin |
Ma intereseaza telefonul asta. In Romania l-am gasit la 15 milioane... dar poate voi cei care sunteti pe afara il gasiti la alte preturi (de preferinta mai bune).
![]() PS. Daca il gasiti doar cu 10-20% mai ieftin, nu prea ma mai intereseaza. As prefera sa platesc banii aia aici si sa am garantie. -------------------- Pietricele, pietricele...
|
| Deea |
13-09-2006, 10:55 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.459 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 79 Sex: Feminin |
intra pe mirceagsm.com, e la 369E acolo, am luat eu de la el telefoane si sunt foarte bune, sunt noi, sigilate, garantie iti da asa...de bun simt sa zicem, 2 saptamani sa vezi cum merge tel.
P.S. O sa mai verific odata acasa sa nu fie cumva alt Mircea ... -------------------- ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| tmanbone |
13-09-2006, 11:53 AM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 571 Inscris: 16-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 34 Dispozitie: Higher State of Consciousness. Sex: Masculin |
10x
Acum trebuie doar sa descopar de unde isi cumpara Mircea telefoanele... -------------------- Pietricele, pietricele...
|
| Deea |
13-09-2006, 12:21 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.459 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 79 Sex: Feminin |
10x Acum trebuie doar sa descopar de unde isi cumpara Mircea telefoanele... Ungaria parca, noi ne-am luat in februarie un Samsung Z-500 si un Samsung D-600 si suntem f. multumiti de ele, urmatoarele telefoane tot de acolo le vom lua. Sper si eu la un Samsung D-900 Dc. nu iti confirm pana maine ca e vorba de acelasi Mircea da-mi un PM ca sunt non-stop ocupata cu fii-mea si s-ar putea sa uit. -------------------- ![]() |
| Deea |
13-09-2006, 07:47 PM
|
cofirmat, e acelasi Mircea de la care am luat si eu telefoanele
-------------------- ![]() |
| tmanbone |
13-09-2006, 07:57 PM
|
Saru'mana. Nu ma grabesc sa iau telefonul...dar studiez piata. Oricum, o sa-l iau cat mai repede posibil totusi, orice ar insemna asta. Tu esti sigura de faza cu garantia? Adica 2 saptamani? Ca la banii astia as dormi mai bine daca as avea o garantie mai lunga. Si crede-ma... cand nu dorm eu bine, sufera tot biroul.
-------------------- Pietricele, pietricele...
|
| Nessie |
13-09-2006, 09:09 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.829 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Si eu am luat de la el telefonul actual, un Nokia 6260. Il am de peste un an si inca merge brici.
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| Deea |
17-09-2006, 04:51 PM
|
Saru'mana. Nu ma grabesc sa iau telefonul...dar studiez piata. Oricum, o sa-l iau cat mai repede posibil totusi, orice ar insemna asta. Tu esti sigura de faza cu garantia? Adica 2 saptamani? Ca la banii astia as dormi mai bine daca as avea o garantie mai lunga. Si crede-ma... cand nu dorm eu bine, sufera tot biroul. Eu l-am intrebat daca imi schimba tel in caz ca am probleme si am convenit ca in 2 saptamani imi dau seama dc e ceva in neregula, dc. te "targuiesti" cu el poate sa-ti dea mai mult...cred. Nesiie eu zic sa-l sunam sa ne luam procent din vanzari! -------------------- ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 30-08-2008 - 01:01 AM |