![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| mirela_awad |
15-01-2007, 11:32 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 122 Inscris: 2-10-2006 Din: Portugal Membrul Nr.: 139 Dispozitie: cool! Sex: Feminin |
am reusit si eu sa ajung rapid pe aici sa urez un An nou bun plin de fericire la fetita asta super simpatica! mi-ai facut o surpriza placuta ca de altfel si Paula si Mara! Am primit felicitarea de la tine un cadou in plus de sarbatori! Pupici multi si numai bine!
|
| Karin |
26-01-2007, 08:58 AM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 691 Inscris: 29-09-2006 Membrul Nr.: 137 Dispozitie: Ignorati-ma.... Sex: Feminin |
Neatza la toata lumea!
Azi sunt putin fresh M-a programat seful meu, ca altfel cred ca ajungeam la vara! Mirela, ma bucur ca am putut sa iti fac o mica surpriza de sarbatori. Sper doar ca a ajuns totusi in perioada sarbatorilor! Cu dieta stau cum nu se poate mai prost Mereu spun ca "de luni" sau "de maine" ma apuc serios de treaba! Niciodata nu-mi iese! Mereu apare cate un Mars, vreo turta dulce sau ceva ciocolata in calea mea! Nici macar nu pot articula cate kile am..... Acestea fiind spuse, va doresc tuturor un sfarsit de saptamana minunat! -------------------- ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Sexymom |
26-01-2007, 10:04 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.584 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Ce ma bucur ca ai dat si tu un semn.
Succes la dentist, trebuia sa ajungi mai devreme, nu iti mai neglija dantura si foloseste Colgate de 3 ori pe zi Succes si la slabit, nu mai zice ca mine ca ajungi ca mine si nu e de bine Week-end placut, calduros , ca la mine e un frig de moare lumea, de 35 de ani nu au mai fost temperaturi asa de scazute in Spania, iar acum sunt 10 provincii in stare de alerta din cauza zapezii, majoritatea dupa litoral -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| Karin |
26-01-2007, 10:12 AM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 691 Inscris: 29-09-2006 Membrul Nr.: 137 Dispozitie: Ignorati-ma.... Sex: Feminin |
Ce ma bucur ca ai dat si tu un semn. Succes la dentist, trebuia sa ajungi mai devreme, nu iti mai neglija dantura si foloseste Colgate de 3 ori pe zi Succes si la slabit, nu mai zice ca mine ca ajungi ca mine si nu e de bine Week-end placut, calduros , ca la mine e un frig de moare lumea, de 35 de ani nu au mai fost temperaturi asa de scazute in Spania, iar acum sunt 10 provincii in stare de alerta din cauza zapezii, majoritatea dupa litoral Am ajuns mai devreme, mi-am rezolvat aproape tot...a mai ramas putin si cum am fost ocupata cu nunta, numa' de dentist n-aveam eu chef! Sper ca azi sa rezolv ce mai am de rezolvat! Nu e mare lucru, deci scap usor! Si la noi e frrrrig! Brrrrrrr! -------------------- ![]() |
| Nessie |
26-01-2007, 11:38 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.829 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
De regim nu-ti mai zic decat ca te asteptam! Daca nu se face click la tine din proprie initiativa, poate sa zica lumea ce-o vrea, ca nu merge...stiu. -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| Karin |
26-01-2007, 12:29 PM
|
De regim nu-ti mai zic decat ca te asteptam! Daca nu se face click la tine din proprie initiativa, poate sa zica lumea ce-o vrea, ca nu merge...stiu. Deci (incep cu deci, deci da? Mi-am facut curaj sa merg la dentist ca mai aveam o mica chichitza de rezolvat! Din pacate, inca nu s-a rezolvat...mai trebuie sa astept cateva saptamani! Dar anul trecut am fost cuminte, m-am dus la dentist si mi-am facut absolut tot (sau aproape) stiind ca ma asteapta nunta si trebuia sa fiu rapitoare, nu? Cat despre regim....ai dreptate, pana nu ma "trazneste" degeaba ma cearta toata lumea... Acest mesaj a fost editat de Karin: 26-01-2007, 12:30 PM -------------------- ![]() |
| Andreea-Rodica |
26-01-2007, 02:03 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.802 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
Weekend minunat! -------------------- Mai mult decat propria mea varsta,
mai mult decat propria mea numaratoare, mai mult decat calatoria mea in oglinda, ma tulbura si ma doare batranetea prietenilor mei, pe care nu-i vazusem si-i vad brusc. |
| Karin |
29-01-2007, 09:11 AM
|
Neatza tuturor!
Va doresc o saptamana minunata! Nu prea am multe noutati! In wee am facut un drum pana la socrii, ca nu puteam sta linistita acasa! Ieri am lenevit si de azi cica sunt cuminte si mananc cu simt! -------------------- ![]() |
| julyalina |
29-01-2007, 09:19 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
'neatza Karin!
te-a traznit ? sau e in apropiere ? -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| Karin |
29-01-2007, 09:20 AM
|
'neatza Karin! te-a traznit ? sau e in apropiere ? M-a traznit demult...da' la cat sunt de putoare.... Ei, macar sa mananc cu simt si poate o sa imi fac curaj sa merg si la sala! Poate! -------------------- ![]() |
| amalia0701 |
29-01-2007, 09:27 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.852 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Servus iubita!
Sa ai o saptamana faina -------------------- Obezitatea ucide si io nu fac nimic sa TRAIESC!
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wgUQhx3/] ![]() |
| aki |
29-01-2007, 09:52 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.858 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Carinus salut.In sfirsit am terminate de citi si pe la tine.
Ce dor mi-a fost de tine -------------------- |
| Karin |
29-01-2007, 10:53 AM
|
Servus iubita! Sa ai o saptamana faina Carinus salut.In sfirsit am terminate de citi si pe la tine. Ce dor mi-a fost de tine Si mie mi-a fost dor de tine si sper sa iti faci putin timp sa ma pui la curent cu viata ta! -------------------- ![]() |
| Karin |
29-01-2007, 12:26 PM
|
Sa indraznesc sa spun si ce pap azi, poate asa ma mai trage careva de urechi si pe mine (nu ca n-ar avea cine!
So..... MD: -30 g feta (cam grasa pentru regim... -3 felii sunca de curcan -1 ou fiert GUSTARE:- 1 iaurt "numa' bun" PRANZ: -cateva linguri de pilaf de orez, facut cu ceapa verde si ulei de masline -vreo 100 g piept de pui fiert GUSTARE: -1 portocala (cred...) CINA: -ramane de vazut Totul este aproximat, pentru ca nu am cantar de bucatarie! -------------------- ![]() |
| Nessie |
29-01-2007, 12:33 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.829 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Bubule, imi place meniul tau!!
O saptamana frumoasa iti doresc. -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 30-08-2008 - 10:10 AM |