![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Karin |
29-01-2007, 12:39 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 691 Inscris: 29-09-2006 Membrul Nr.: 137 Dispozitie: Ignorati-ma.... Sex: Feminin |
Bubule, imi place meniul tau!! O saptamana frumoasa iti doresc. Sa dea Domnul! Io chiar mi-as dori sa ma tina febra asta...da' la cum ma cunosc... -------------------- ![]() |
| Sexymom |
29-01-2007, 01:33 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.610 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Chiar ca dsuna bine.
Karin tu ai vazut meniul Amaliei? regimul adica, asta YAN si YIN? de azi il incep si eu Amalia a slabit uimitor de bine . -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Karin |
29-01-2007, 01:39 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 691 Inscris: 29-09-2006 Membrul Nr.: 137 Dispozitie: Ignorati-ma.... Sex: Feminin |
Chiar ca dsuna bine. Karin tu ai vazut meniul Amaliei? regimul adica, asta YAN si YIN? de azi il incep si eu Amalia a slabit uimitor de bine . Da, am vazut meniul Amaliei. Ea il urmeaza conform indicatiilor medicului, din cate am inteles. Am vazut ca a slabit foarte bine cu el, insa, dupa cum spuneam, inca nu m-am hotarat la un regim anume! O sa il iau in considerare si pe asta! -------------------- ![]() |
| aki |
29-01-2007, 01:46 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.900 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Trebuie sa ne spuie tot detailat Amalia ce si cum face.La acest regim acupunctura e necesara?
-------------------- |
| Sexymom |
29-01-2007, 02:23 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.610 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Nu cred ca e necesara, iar regimul il gasesti la diete, il pusesem cu mult timp in urma.
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| Nessie |
29-01-2007, 02:28 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.908 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Acupunctura e necesara sa iti dispara foamea, nu te slabeste ea in sine, iar dieta e ->>aici.
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| Karin |
31-01-2007, 08:47 AM
|
Neatza, neatza, s-a trezit si ratza!
Ieri am fost libera, am stat acasa si am lenevit, am fost sa mai platesc din facturi ca e gata luna si am mancat destul de cuviincios! Soooo, meniul de ieri: MD: -1 ou fiert -2 felii sunca de curcan -30 de g feta ( aproximativ GUSTARE: -1 portocala PRANZ: -1 portie ciorbitza de pui ( fara pui -1 portie mazare cu costitza slaba GUSTARE: -juma de portocala CINA: -piept de pui cu salata de varza Cam atat cu meniul meu de ieri, aseara pe la 10 am crezut ca crap de foame, da' nu m-am atins de nimic... Va doresc o zi minunata, ma apuc de munci ca ma asteapta o droaie pe birou si revin mai tarziu cu meniul pe azi! -------------------- ![]() |
| amalia0701 |
31-01-2007, 11:07 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.871 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Frumos ai mancat.
Sunt convinsa ca io nu as putea sa tzin regimul asta fara acupunctura, altfel as lesina de foame, as cadea din picioare. Nenea dr. umbla el la niste butoane de sunt energica. Sunt curioasa cum o sa ma comport in cele 2 saptamani de pauza de acupunctura care urmeaza. Si mai beau ceiul ala, il scriu la diete. -------------------- Obezitatea ucide si io nu fac nimic sa TRAIESC!
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wgUQhx3/] ![]() |
| aki |
31-01-2007, 11:09 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.900 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Salut Karinus.Bravo pentru ambitia ta.Eu cred ca nu as putea sa nu mininc daca mi-ar fi foame.Pur si simplu cred ca nu voi putea dormi
-------------------- |
| Karin |
31-01-2007, 11:15 AM
|
Frumos ai mancat. Sunt convinsa ca io nu as putea sa tzin regimul asta fara acupunctura, altfel as lesina de foame, as cadea din picioare. Nenea dr. umbla el la niste butoane de sunt energica. Sunt curioasa cum o sa ma comport in cele 2 saptamani de pauza de acupunctura care urmeaza. Si mai beau ceiul ala, il scriu la diete. Salut Karinus.Bravo pentru ambitia ta.Eu cred ca nu as putea sa nu mininc daca mi-ar fi foame.Pur si simplu cred ca nu voi putea dormi -------------------- ![]() |
| Nessie |
31-01-2007, 11:40 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.908 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
nu vreau sa ma intrebe iar lumea de acolo in ce luna sunt.... Dupa ce m-am apucat de slabit, am incepit sa ma vad si eu in oglinda si sa ma ingrozesc...acum am luat-o de la capat (aproape) iar... Uooooof......de ne-ar tine vointa asta si dupa primele zile. Te pup si te astept cu meniul pentru azi! -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| Karin |
31-01-2007, 12:29 PM
|
Da, Nessie, unii chiar au avut nesimtirea sa ma intrebe: " Fumezi in timpul sarcinii????
Asa ca m-am pus (serios, zic eu Deci, meniul pe azi: MD: -2 cafelutze cu zahar -3 felii sunca de curcan -1 ou fiert -30 g (aproximativ GUSTARE: -1 iaurt "numa' bun" PRANZ: -legume mexicane fierte (vreo 120-150 grame, aproximativ GUSTARE: -cred ca apa chioara, ca altceva n-am CINA: -mazare cu costitza slaba Si cam atat! Sper sa tina! Daca nu merge si nu merge asa, atunci trecem la masuri mai drastice! -------------------- ![]() |
| julyalina |
01-02-2007, 09:47 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
'neatza karin!
-2 cafelutze cu zahar am si io o intrebare ... de ce nu iei indulcitor pentru cafea? cred ca ar fi mai bun si nu te-ai mai stresa atat de la zagharul ala -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| Karin |
01-02-2007, 09:49 AM
|
'neatza karin! -2 cafelutze cu zahar am si io o intrebare ... de ce nu iei indulcitor pentru cafea? cred ca ar fi mai bun si nu te-ai mai stresa atat de la zagharul ala Neatza iubita! Am zaharina, da' e dosita prin birou si nu imi sare in ochi! O sa incerc si cu asta, cu toate ca nu mai are asa gust bun cafeaua.... -------------------- ![]() |
| julyalina |
01-02-2007, 09:53 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
Neatza iubita! Am zaharina, da' e dosita prin birou si nu imi sare in ochi! O sa incerc si cu asta, cu toate ca nu mai are asa gust bun cafeaua.... ba da , are gust bun, bubule lasa cutia de indulcitor pe birou uite, asta este pentru tine sa nu te superi CITAT Un tip la tutungerie cere un pachet de tigari, si primeste unul pe care scrie: "Tutunul cauzeaza impotenta". Cand vede textul, ii cere vanzatorului: - Dati-mi-l mai bine pe cel cu cancer. -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 7-09-2008 - 04:25 PM |