![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| mirela_awad |
19-02-2007, 10:43 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 122 Inscris: 2-10-2006 Din: Portugal Membrul Nr.: 139 Dispozitie: cool! Sex: Feminin |
vad ca si tu esti ocupata cu munca. asculta sa nu intri in depresie. am citit la luchi in jurnal! pupici!
|
| julyalina |
20-02-2007, 09:33 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
karin te
cum mai merge cu dieta? e mai bine de cand papi mai sanatos dimineatza ? am uitat sa te intreb ... miscare ceva faci? -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| luchi |
20-02-2007, 09:41 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.543 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Bubule, daca te depresezi si tu, vin pana la Timisoara pe jos si-ti dau o mama de bataieeee....Sa ai mai multa incredere in tine, pentru ca esti o tipa misto, desteapta, frumoasa, devreme acasa, si mai ales o prietena minunata!
-------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| lliliana |
20-02-2007, 11:10 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Bubuletz strambaretz....veselie da....depresie ntztz....Pupacesc shi iubacesc.
-------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| luchi |
23-02-2007, 09:35 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.543 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Buei..bubu lipsa la apel! Unde umbli, soro?
-------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| lliliana |
23-02-2007, 09:43 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Bubuuuuuuuuuuu........sighianca meaaaaaa.....nu ma lasa singuraaaaaa.....
-------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| Karin |
28-02-2007, 09:27 AM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 691 Inscris: 29-09-2006 Membrul Nr.: 137 Dispozitie: Ignorati-ma.... Sex: Feminin |
Neatza fetele!
N-am prea putut intra pe aici, am foarte mult de lucru, s-au schimbat niste reguli in firma noastra si trebuie sa fac fatza. Insa, am citit aproape tot ce s-a scris! Cu regimul sunt in pom...adica eu tin regim, dar cantarul nu scade si probabil ca ceva nu fac bine. Stiu si ce, dar acum fac pe nestiutoarea! Va pup, va doresc o zi insorita si calda! Buei..bubu lipsa la apel! Unde umbli, soro? Umblu terchea-berchea la birou! Muncesc de rup, ascult muzica de cretini (nu din propria initiativa -------------------- ![]() |
| Andreea-Rodica |
28-02-2007, 09:27 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.879 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
Neata! Si spor la lucru ca se pare ca esti ocupata. Incet - incet o sa se vada si la cantar, fii sigura!
-------------------- Mai mult decat propria mea varsta,
mai mult decat propria mea numaratoare, mai mult decat calatoria mea in oglinda, ma tulbura si ma doare batranetea prietenilor mei, pe care nu-i vazusem si-i vad brusc. |
| Karin |
28-02-2007, 09:30 AM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 691 Inscris: 29-09-2006 Membrul Nr.: 137 Dispozitie: Ignorati-ma.... Sex: Feminin |
Bubuuuuuuuuuuu........sighianca meaaaaaa.....nu ma lasa singuraaaaaa..... Liliiiiiiiiish! Iar fata ta este....fara cuvinte! O frumusete si jumatate! Neata! Si spor la lucru ca se pare ca esti ocupata. Incet - incet o sa se vada si la cantar, fii sigura! Multumesc Andreea! Tu esti asa constiincioasa....da-mi si mie din ambitia ta! -------------------- ![]() |
| amalia0701 |
28-02-2007, 09:33 AM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.368 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Servus iubita!
Ce te mai apsa draga mea, hai la maam sa te pupiceasca, sa te imbratzoseasca si o sa treaca toate relele. -------------------- ![]() OBEZITATEA UCIDE ! Din 09.10.2008 viata fara abateri.Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Asta lupta grea : cancerul se poate preveni ! A se vedea inteviul video, prietenii stiu de ce :) |
| Karin |
28-02-2007, 09:35 AM
|
Servus iubita! Ce te mai apsa draga mea, hai la maam sa te pupiceasca, sa te imbratzoseasca si o sa treaca toate relele. Nu stiu ce ma apasa, ca daca as stii i-as putea da de cap....Si chestia asta ma enerveaza ca nu stiu de ce sunt nervoasa! Multumesc frumos, totusi, pentru buna intentie! -------------------- ![]() |
| amalia0701 |
28-02-2007, 09:38 AM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.368 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Servus iubita! Ce te mai apsa draga mea, hai la maam sa te pupiceasca, sa te imbratzoseasca si o sa treaca toate relele. Nu stiu ce ma apasa, ca daca as stii i-as putea da de cap....Si chestia asta ma enerveaza ca nu stiu de ce sunt nervoasa! Multumesc frumos, totusi, pentru buna intentie! Pai gandeste-te, analizeaza si inlatura cauza -------------------- ![]() OBEZITATEA UCIDE ! Din 09.10.2008 viata fara abateri.Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Asta lupta grea : cancerul se poate preveni ! A se vedea inteviul video, prietenii stiu de ce :) |
| bpaula |
28-02-2007, 09:40 AM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 374 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 94 Sex: Feminin |
eu as fi cu propunerea sa nu te mai gandesti atata, la toate problemele si la cum se mai poate si ce-ai mai vrea si ce nu iese...mai bine zi-i la Caius sa iti cumpere o zambila si o urmaresti cum creste...si nu te mai gandesti la nimic, da-i o pauza la neuron ca sa se poata odihni
-------------------- |
| Karin |
28-02-2007, 09:41 AM
|
eu as fi cu propunerea sa nu te mai gandesti atata, la toate problemele si la cum se mai poate si ce-ai mai vrea si ce nu iese...mai bine zi-i la Caius sa iti cumpere o zambila si o urmaresti cum creste...si nu te mai gandesti la nimic, da-i o pauza la neuron ca sa se poata odihni O zambila? Sa o urmaresc cum creste? Si sa ma inervez ca nu creste mai repede? Apai cred ca asa ar fi cel mai bine: sa nu ma mai gandesc la nimic! -------------------- ![]() |
| amalia0701 |
28-02-2007, 09:43 AM
|
|
eu as fi cu propunerea sa nu te mai gandesti atata, la toate problemele si la cum se mai poate si ce-ai mai vrea si ce nu iese...mai bine zi-i la Caius sa iti cumpere o zambila si o urmaresti cum creste...si nu te mai gandesti la nimic, da-i o pauza la neuron ca sa se poata odihni O zambila? Sa o urmaresc cum creste? Si sa ma inervez ca nu creste mai repede? Apai cred ca asa ar fi cel mai bine: sa nu ma mai gandesc la nimic! Io fac niste exercitii de yoga si sa nu te gandesti la nimic e cel mai greu. faza e ca atunci cand imi reuseste sunt alt om dupa exercitziile de relaxare. -------------------- ![]() OBEZITATEA UCIDE ! Din 09.10.2008 viata fara abateri.Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Asta lupta grea : cancerul se poate preveni ! A se vedea inteviul video, prietenii stiu de ce :) |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 14-10-2008 - 02:20 AM |