![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Karin |
23-04-2007, 08:12 AM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 691 Inscris: 29-09-2006 Membrul Nr.: 137 Dispozitie: Ignorati-ma.... Sex: Feminin |
In curand pe ecraneee!!!!...Intalnire de gradu' paishpe Abia astept! Daca nu vorbesc nimic la inceput sa stii ca-s gatuita de emotii, n-are legatura cu caracterul! Ca-s o zvapaiata si jumate! Da' cum imi dau drumul, cum te stric de cap! -------------------- ![]() |
| lliliana |
23-04-2007, 08:18 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
In curand pe ecraneee!!!!...Intalnire de gradu' paishpe Abia astept! Daca nu vorbesc nimic la inceput sa stii ca-s gatuita de emotii, n-are legatura cu caracterul! Ca-s o zvapaiata si jumate! Da' cum imi dau drumul, cum te stric de cap! N-ai ce mai strica -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| bpaula |
23-04-2007, 10:13 AM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 374 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 94 Sex: Feminin |
lilish draga ce-ar fi daca ai trece prin timisoara pana sambata
as muri de ciuda sa stiu ca ai trecut pe la noi tocmai cand lipsesc eu -------------------- |
| buretel |
23-04-2007, 10:38 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.094 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
Buretel mama, daca n-ai destul stuchit, te pot ajuta eu! Ia uite dom'le...ce am ajuns: lupul moralist! deci da dom'le, s-a click-uit ceva si la mine, ca saptamana asta fusei tare cuminte, si raportez ~2 kg lipsa. duca-se pe pustii, ca nu le mai vreau inapoi ps: vz ca banatencele o pun de-o intalnire. sunt de-a dreptul rosie de invidie -------------------- |
| Karin |
23-04-2007, 10:41 AM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 691 Inscris: 29-09-2006 Membrul Nr.: 137 Dispozitie: Ignorati-ma.... Sex: Feminin |
Intalnire, yap!
Abia astept! Tre sa impresionez.... In alat ordine de idei, ma bucur ca ti-a clickuit ceva Buretel si ca ai scapat de 2 kile! io ma gandeam sa ma documnetz serios si sa ma apuc de yin/yang... Asa ca ma duc sa studiez si sa vad la ce concluzie ajung! -------------------- ![]() |
| buretel |
23-04-2007, 10:59 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.094 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
pai asa am tinut si eu. si a functionat. eu asa regim-eam si inainte, fara diete stricte.
dar daca tu consideri ca yin/yang te va ajuta, tin pumnii -------------------- |
| Karin |
23-04-2007, 11:14 AM
|
pai asa am tinut si eu. si a functionat. eu asa regim-eam si inainte, fara diete stricte. dar daca tu consideri ca yin/yang te va ajuta, tin pumnii Apai io nu consider nika, ca de obicei! Sunt nerabdatoare sa vad ceva la cantar si cred ca de asta ma ambalez asa! Poate ai dreptate, trebuie sa am putintica rabdare si cu regimul meu! Acest mesaj a fost editat de Karin: 23-04-2007, 11:17 AM -------------------- ![]() |
| anca veselie |
23-04-2007, 11:39 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.340 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
pup karinus
-------------------- |
| Karin |
23-04-2007, 12:12 PM
|
pup karinus Multumesc mult! Ramane sa ma mai gandesc ce o sa fac si de ce o sa ma apuc.... -------------------- ![]() |
| anca veselie |
23-04-2007, 02:40 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.340 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
cu placere!
-------------------- |
| Nessie |
23-04-2007, 03:35 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.078 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Bubu(lino
Asa...de curioasa...ai calculat de cate calorii/puncte mananci? Buretel, felicitari pentru kile! -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? Din 08.10.2008 viata fara abateri |
| buretel |
23-04-2007, 03:39 PM
|
mare dreptate ai cu tepele de genul asta. si eu mancam iaurt cu fructe in prostie, si ma miram ca nu slabesc deloc. la fel si cu cerealele si painea cu seminte e greu, dar trebuie sa ne disciplinam. ai auzit bubule? -------------------- |
| Karin |
24-04-2007, 07:29 AM
|
Bubu(lino Asa...de curioasa...ai calculat de cate calorii/puncte mananci? Buretel, felicitari pentru kile! Pai tocmai asta e, ca organismul meu nu prea stie de regimuri si diete...ii mai reduc eu din canatitati, da' atat... Si da, am calculat cam de cat mananc, in puncte! Nu ma pot tine de 19 puncte zilnic, dar sunt pe aproape. mare dreptate ai cu tepele de genul asta. si eu mancam iaurt cu fructe in prostie, si ma miram ca nu slabesc deloc. la fel si cu cerealele si painea cu seminte e greu, dar trebuie sa ne disciplinam. ai auzit bubule? Am auzit, am auzit! O sa ma disciplinez....doar ca nu stiu cum. -------------------- ![]() |
| lliliana |
24-04-2007, 07:48 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Bubu, Karin...uatever...io mi-s grasa shi urata....ashea ca nu spera sa vezi ceva dragutz...DA IN SCHIMB AM ZAMBETUL LARG....chiar daca urat
Da viu....viu. Viiiiu...ca e Cristina disperata sa-i iau rochie. Hihih.....musai sa viu. Slaba voi fi peste vreo juma' de an...parol, ma tziu de cuvant. Dupa examenul lui Cris merg la piscina. Vedetzi voi inainte shi dupa....grupa mare....Ma dati la televizor. Bpaula....las' ca n-or intrat zilele-n sac...mai viu la Timi. Sunt doar cincizeci si ceva de kilometri. Karinule...o zi slabacioasa da' luminoasa sa ai -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| julyalina |
24-04-2007, 09:21 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
'neazta Karin!
ma bate si pe mine un gand cu yin si yang da' cand ma gandesc sa mananc 3 zile carne si lactate la tine e bine ca organismul nu e obisnuit cu dietele ca altfel era mult mai greu P.S. lilicule, sa stii ca la Bucuresti gasesti mai multe rochii frumoase -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 14-10-2008 - 02:17 AM |