![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Karin |
26-04-2007, 10:39 AM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 691 Inscris: 29-09-2006 Membrul Nr.: 137 Dispozitie: Ignorati-ma.... Sex: Feminin |
hmmm, pai atunci schimba ceva renunta la cremvursti, introdu cate-un iaurt, introdu gratar de pui si chestii mai slabe Cremvursti n-am mancat decat ieri si azi, iaurturi am mancat zilnic timp de vreo cateva zile, mananc grau/orez expandat in loc de paine, salate, fructe, carne fiarta...tot degeaba. Ceva nu fac bine, ceva nu iese.... -------------------- ![]() |
| anca veselie |
26-04-2007, 10:43 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.340 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
nust ce sa zic. incearca sa renunti la masa de seara, sau sa fie doar salata verde simpla.
-------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Karin |
26-04-2007, 10:48 AM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 691 Inscris: 29-09-2006 Membrul Nr.: 137 Dispozitie: Ignorati-ma.... Sex: Feminin |
nust ce sa zic. incearca sa renunti la masa de seara, sau sa fie doar salata verde simpla. -------------------- ![]() |
| lliliana |
26-04-2007, 10:57 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Bubu soro...nush di ce, da' noi, astea mai plinutze...toata viatza o sa visam la ziua in care putem manca pana plezneste burta de satula...sa omoram purecele pe ea.
Dar, pentru ca bukutzele noastre sa fie vesele, vom fi toata viatza nishte flamande. Altii n-au ce manca, noi avem, da nu vrem -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| Karin |
26-04-2007, 11:22 AM
|
Bubu soro...nush di ce, da' noi, astea mai plinutze...toata viatza o sa visam la ziua in care putem manca pana plezneste burta de satula...sa omoram purecele pe ea. Dar, pentru ca bukutzele noastre sa fie vesele, vom fi toata viatza nishte flamande. Altii n-au ce manca, noi avem, da nu vrem Stii care-i ironia? Ca pana acum vreo cativa ani, 4 sa zic asa..., puteam manca orice, oricat si la orice ora si tot eram slabanoaga! Apoi am inceput sa ma bucur ca mai pun putin pe mine...si cand am vazut ca pun prea mult, mi-a trecut bucuria! -------------------- ![]() |
| anca veselie |
26-04-2007, 11:29 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.340 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
karin, macar stii cum e
-------------------- |
| Sexymom |
26-04-2007, 11:33 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.943 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Karin, cred ca seara poti manca iaurturi degresate cu sunca de praga in ele, au un gust tare bun , poate ca te-ai plictisit de aceleasi alimente, asa ca variaza.
Salatele poti sa le faci cu morcovi, ardei gras,rosie si adauga si un rond de ananas din compot.Sa vezi ce combinatie super misto, sau cu ciuperci crude. Sau alta idee: salata verde cu sfecla rosie fiarta in prealabil si porum fiert.Au putine calorii si merg impreuna, poti manca oricat. Daca iti plac organele de vita sau de porc sunt tare bune si au in jur de 80, 90 kcal pe 100 g. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| Karin |
26-04-2007, 11:35 AM
|
Karin, cred ca seara poti manca iaurturi degresate cu sunca de praga in ele, au un gust tare bun , poate ca te-ai plictisit de aceleasi alimente, asa ca variaza. Salatele poti sa le faci cu morcovi, ardei gras,rosie si adauga si un rond de ananas din compot.Sa vezi ce combinatie super misto, sau cu ciuperci crude. Sau alta idee: salata verde cu sfecla rosie fiarta in prealabil si porum fiert.Au putine calorii si merg impreuna, poti manca oricat. Daca iti plac organele de vita sau de porc sunt tare bune si au in jur de 80, 90 kcal pe 100 g. Foarte bune idei de mancarica pentru seara! Organele? De porc sau de vita? Ca daca da, sa stii ca numai ficatul de porc imi place! Atat! -------------------- ![]() |
| Sexymom |
26-04-2007, 11:41 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.943 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Sa incerci si inima de port, e foarte buna la gratar, sau cu sos de rosii.
O alta mancare lejera ar fii pastele cu sos de rosii, busuioc, oregano si ciuperci. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| luchi |
04-05-2007, 06:32 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.543 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Bubule, ce mi-ati facut tu si Mirru! Am ajuns acasa si am prestat salata aia!
ca tot bantui singura pe-aciulea..ia sa ma duc sa ma pregatesc pentru o noua, minunata, extraordinara zi de munca. -------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| Karin |
04-05-2007, 07:16 AM
|
Bubule, ce mi-ati facut tu si Mirru! Am ajuns acasa si am prestat salata aia! ca tot bantui singura pe-aciulea..ia sa ma duc sa ma pregatesc pentru o noua, minunata, extraordinara zi de munca. Am facut si io, am mancat cateva linguri si am pregatit si pentru azi la pranz! Inca nu prezint fisuri! Da' multe nu mai am si nu din cauza salatei, ci ca asa sunt eu! Acest mesaj a fost editat de Karin: 04-05-2007, 07:16 AM -------------------- ![]() |
| lliliana |
04-05-2007, 08:20 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Koffi?...
Bun...pupacesc Bub nefisurat. -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| Karin |
04-05-2007, 08:37 AM
|
Koffi?... Bun...pupacesc Bub nefisurat. Ascute-l bine, ca la suncile mele e nevoie! -------------------- ![]() |
| anca veselie |
04-05-2007, 04:22 PM
|
bueeeey, nu dati reteta de salata? ca mi-s tare curioasa.
wee placut bubule -------------------- |
| lliliana |
05-05-2007, 10:49 AM
|
|
Bubu...am venit la cioplit
-------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 15-10-2008 - 11:56 PM |