![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| luchi |
24-11-2006, 10:11 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.444 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Mi-ati adus aminte de facultate; aveam un amfiteatru suuus, era singur, mare, in bataia vantului, la ultimul nivel. Ii ziceam "la vulturi"
-------------------- Hate being fat
![]() |
| buretel |
24-11-2006, 09:57 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.833 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
Mi-ati adus aminte de facultate; aveam un amfiteatru suuus, era singur, mare, in bataia vantului, la ultimul nivel. Ii ziceam "la vulturi" crinicoooo, eu bantui prin jurnale ca mi-e foamee da sa pup -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Karin |
28-11-2006, 02:41 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 691 Inscris: 29-09-2006 Membrul Nr.: 137 Dispozitie: Ignorati-ma.... Sex: Feminin |
Pup fetele toate!
Am trecut rapid si urgent pe aici, sa vad care mai e treaba, ca am de lucru de nu-mi vad capul! Cu papa stau cam naspa, mananc ce prind si la ce ora apuc, nu m-am cantarit de mult,( sper sa apuc azi s-o fac ca merg in vizita la cineva care are cantar! Va tzuc dulce si io va citesc, doar ca nu pot sa scriu! Sunt sefii in creierii mei zilnic, 8 ore! Pup fetele! -------------------- ![]() |
| Nessie |
28-11-2006, 03:02 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.829 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Pup, Bubule si iti doresc spor la munca!
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| lliliana |
28-11-2006, 03:15 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Bubu mieu drag...pup pana albesc skumpete de fata...strambareatza
-------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| amalia0701 |
28-11-2006, 03:30 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.852 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Pup fetele toate! Am trecut rapid si urgent pe aici, sa vad care mai e treaba, ca am de lucru de nu-mi vad capul! Cu papa stau cam naspa, mananc ce prind si la ce ora apuc, nu m-am cantarit de mult,( sper sa apuc azi s-o fac ca merg in vizita la cineva care are cantar! Va tzuc dulce si io va citesc, doar ca nu pot sa scriu! Sunt sefii in creierii mei zilnic, 8 ore! Pup fetele! Seful meu a venit din CO pe la serviciu, a intrat la mine in birou si s-a uitat pe monitor. Eu l-am dat afara, ca-i in CO Iar el: -Eram ingrijorat ca te ocupi de serviciu in timpul serviciului, dar acu m-am linistit -------------------- Obezitatea ucide si io nu fac nimic sa TRAIESC!
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wgUQhx3/] ![]() |
| lliliana |
29-11-2006, 11:46 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Bubu...ia vina incoa' sa imbratzishez un pik. SA paraie nishte oase...cu folos in iubirea pe care ti-o port:)...parait cu dragoste:)...Pup.
-------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| aki |
29-11-2006, 02:49 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.858 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Salut Carinus.Ce mai faci draga?Vad ca esti ocupata.Treci mai des pe aici ca ni-i dor de tine
-------------------- |
| amalia0701 |
30-11-2006, 05:37 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.852 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Salut Carinus.Ce mai faci draga?Vad ca esti ocupata.Treci mai des pe aici ca ni-i dor de tine Cu ce esti ocupata? ce mai mananci? -------------------- Obezitatea ucide si io nu fac nimic sa TRAIESC!
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wgUQhx3/] ![]() |
| Nessie |
30-11-2006, 11:58 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.829 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Bubule, scuze, stiu ca te streseaza sefii, dar nu m-am putut abtine! -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| Karin |
30-11-2006, 12:01 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 691 Inscris: 29-09-2006 Membrul Nr.: 137 Dispozitie: Ignorati-ma.... Sex: Feminin |
Sunt ocupata cu munca, doar ca azi sunt libera, sunt acasa si imi fac de cap! Maine sunt pe baricade din nou, chiar daca colegii mei sunt liberi! Parca pana acum am avut liber de 1 decembrie! Ha! Pup fetele mele dragi, nu poci pentru ca sa spui ce manc, ca manc numai tampenii si la ore ciudate si mai mananc si mult....da' trece si faza asta (sper -------------------- ![]() |
| luchi |
30-11-2006, 12:58 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.444 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
da' trece si faza asta (sper Bubitzaaa..te-astept cu parul la portita, sa-ti trag vreo doua pisti manutza -------------------- Hate being fat
![]() |
| anca veselie |
30-11-2006, 02:33 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.236 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
pupici dulci karin! ma bucur sa te vad pe calea cea dreapta
Acest mesaj a fost editat de anca veselie: 30-11-2006, 02:35 PM -------------------- |
| Karin |
30-11-2006, 04:22 PM
|
da' trece si faza asta (sper Bubitzaaa..te-astept cu parul la portita, sa-ti trag vreo doua pisti manutza Trage-mi vreo patru peste ambele manutze, ca merit.... pupici dulci karin! ma bucur sa te vad pe calea cea dreapta Inca nu-s pe calea cea dreapta...incerc sa ma redresez si nu0mi iese. -------------------- ![]() |
| mirela_awad |
02-12-2006, 10:38 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 122 Inscris: 2-10-2006 Din: Portugal Membrul Nr.: 139 Dispozitie: cool! Sex: Feminin |
apar si eu dracusor sa te necajesc putin! cum asa manaci ce apuci si cum vrei? nu se poate! destrabalarea tre sa ia final. si eu am avut liber de 1 dec. dar nu l-am simtit. noroc ca pe 8 dec. iar am liber. astia au la zile nationale de nu le tin contul. te pup si organizeaza-te!
|
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 29-08-2008 - 08:13 PM |