![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| May |
18-05-2007, 05:50 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.771 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Al meu avea farfuria cu ingrasacioase in fatza si atenta la farfuria mea cu 5 bucatele de carne si 2 boabe de mazare asa ca acum fac o mancare pt amandoi si eu slabesc, iar el mananca santos. Cat despre mere.... eu nu gasesc decat coditzele, ca mananca si cotoarele... nu stiu unde l-am gasit
-------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| Karin |
18-05-2007, 05:52 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 691 Inscris: 29-09-2006 Membrul Nr.: 137 Dispozitie: Ignorati-ma.... Sex: Feminin |
Al meu avea farfuria cu ingrasacioase in fatza si atenta la farfuria mea cu 5 bucatele de carne si 2 boabe de mazare asa ca acum fac o mancare pt amandoi si eu slabesc, iar el mananca santos. Cat despre mere.... eu nu gasesc decat coditzele, ca mananca si cotoarele... nu stiu unde l-am gasit Pai am cam inceput si eu sa ii fac mai mult mancare fiarta, salate cu ulei de masline, fara carnati prajiti si alte chestii! Cam o data pe saptamana ii mai dau si mancare ingrasacioasa, ca sa nu se prinda! Oricum nu prea are nici un efect chestia asta, ca el mananca pranzul in oras, 2 feluri de mancare, deci... Dar macar ma simt eu impacata ca nu il indop si acasa cu o gramada de grasimi! -------------------- ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| May |
18-05-2007, 05:58 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.771 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Eu ii dau prajeli numai cand mi-e sila sa fac de mancare si mie nu mi-e foame si se simte saracul vinovat ca manaca fara mine si ma intreaba cate puncte are mancarea din farfurie
-------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| Karin |
18-05-2007, 06:03 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 691 Inscris: 29-09-2006 Membrul Nr.: 137 Dispozitie: Ignorati-ma.... Sex: Feminin |
Eu ii dau prajeli numai cand mi-e sila sa fac de mancare si mie nu mi-e foame si se simte saracul vinovat ca manaca fara mine si ma intreaba cate puncte are mancarea din farfurie Al meu are muuuulte kile, nu pot sa zic cate! A facut handbal de performanta si cand s-a lasat, s-au adunat si kilele pe el! Asta si faptul ca m-a intalnit pe mine si i-am gatit numai bunatati! Mi-a si zis odata: sa nu-mi mai dai mancare asa buna ca ma bagi in spital! -------------------- ![]() |
| May |
18-05-2007, 06:11 PM
|
Da, dar daca ajunge la spital si spune motivul pt care a ajuns acolo, mi-e ca il transfera la alt spital care are 9 in coada
Si fratele meu a facut fotbal enspe ani si cand s-a lasat, efort fizic nu mai facea dar de mancat manca la fel ca atunci cand dadea kilometrajul peste cap. A pus 20 de kile pe el intr-un an -------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| Karin |
21-05-2007, 08:15 AM
|
Buna dimineata!
Le urez La multi ani tuturor celor care azi isi sarbatoresc onomastica! A inceput o noua saptamana, deci suntem din nou pe baricade. Mai ales eu, ca in wee am fost la socrella si, desi nu m-a asteptat cu dulciuri cum presupuneam, m-a asteptat cu mancare nesanatoasa la care n-am putut sa fac mofturi! Asa ca am sa scriu meniurile de sambata si duminica.... Sambata: Md: -2 cremvursti din piept de pui -2 rondele orez expandat -1 ou fiert -1 rosie, 1 ardei -1 cafea fara zahar, fara lapte G1: -1 mar P (la socrella -1 farfurie ciorba de perisoare (3 perisoare) -2 lingure piure cartofi -2 bucatele ficat de pui prajit -castraveti murati C: -2 felii paine graham -2 linguri pate -50 g telemea -castravete Duminica: Md: -2 bucatele peste -1 lingurizta maioneza de usturoi -cafea neagra P: -1 farfurie supa de pui, cu taitei -2 linguri piure -1 snitel de vita -3 chiftelutze -castraveti murati C: -2 felii paine graham -2 cremwursti piept de pui -1 linguritza mustar Si am mai mancat aseara si 2 miniamandine plus 2 bucatele de praji mici. Cu toate astea, azi dimineata aveam mai putin cu 500 de g... Va doresc o saptamana superba si revin mai tarziu cu meniul pe azi! -------------------- ![]() |
| Pisik |
21-05-2007, 08:48 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.349 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Neatza Karinus
Stai listinita, ca eu am fost mai porc ca tine in week-end, asta asa, in caz ca te simteai vinovata Sambata raportez branzeturi frantuzesti si tort de 2 feluri: mascota si diplomat cu mascota Duminica raportez un pic de creier si o fruculita de salata boeuf si...tiramisu 2 bucati, inghetata multa si prajitura cu visine Dar de azi inapoi la lupta. Nici pe mine nu m-a pedepsit cantarul (inca) dar nu ma culc pe urechea asta Spor -------------------- |
| Karin |
21-05-2007, 08:51 AM
|
Io as fi fost cuminte, da' socrella e vinovata de mancarea aia! La prajituri insa, imi asum raspunderea...le-am mancat de bunavoie si nesilita de nimeni. Si era o caserola plina pe masa, dar m-am oprit doar la cele 2 bucatele si 2 miniamandine, desi dintr-o suflare puteam da gata tot! -------------------- ![]() |
| Pisik |
21-05-2007, 08:55 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.349 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Io as fi fost cuminte, da' socrella e vinovata de mancarea aia! La prajituri insa, imi asum raspunderea...le-am mancat de bunavoie si nesilita de nimeni. Si era o caserola plina pe masa, dar m-am oprit doar la cele 2 bucatele si 2 miniamandine, desi dintr-o suflare puteam da gata tot! Pai si eu am avut vizite: sambata la seful sotului si ieri la mama finutei. Sigur, nu i-a mi-a impins in farfurie a doua portie de tiramisu Dar de astazi ne facem fete cuminti -------------------- |
| julyalina |
21-05-2007, 08:59 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.222 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
karin, te -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| ina_ceva |
21-05-2007, 09:00 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
-------------------- |
| Karin |
21-05-2007, 09:03 AM
|
karin, te Intentionez sa fiu din ce in ce mai cumintica si sa raresc vizitele pe la socrella! -------------------- ![]() |
| amalia0701 |
21-05-2007, 09:22 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.848 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Ati fost cumintzi fetelor!
Io am sarbatorit scorul lui Base la referendum cu pocorn si bere Si sambata noaptea si duminica diminetza ca m-au enervat rau aiai de pe antena. parca i-a lobotomizat Voiculesc pe totzi. Io intzeleg ca el le da salariile, dar sa spui tu 6 milioane de oameni nu conteaza ce parere au, ca ala e poprul lui Base, sa nu accepti ca esti rupt de realitatzi m-a anervat tare, asa ca am facut ce am stiut Iar azi am numai elene pe aici, asa ca am manacat si niste prajiturele. Helpppppppppppppp -------------------- Obezitatea ucide si io nu fac nimic sa TRAIESC!
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wgUQhx3/] ![]() |
| Pisik |
21-05-2007, 09:28 AM
|
|
Ati fost cumintzi fetelor! Io am sarbatorit scorul lui Base la referendum cu pocorn si bere Si sambata noaptea si duminica diminetza ca m-au enervat rau aiai de pe antena. parca i-a lobotomizat Voiculesc pe totzi. Io intzeleg ca el le da salariile, dar sa spui tu 6 milioane de oameni nu conteaza ce parere au, ca ala e poprul lui Base, sa nu accepti ca esti rupt de realitatzi m-a anervat tare, asa ca am facut ce am stiut Iar azi am numai elene pe aici, asa ca am manacat si niste prajiturele. Helpppppppppppppp Amalia, ti-am zis ca tu pt mine esti cumintenia si vointa intruchipata, asa ca trebuie sa gresesti tare tare ca sa imi zdruncini increderea in tine! Dar ai grija totusi -------------------- |
| amalia0701 |
21-05-2007, 09:31 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.848 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Ati fost cumintzi fetelor! Io am sarbatorit scorul lui Base la referendum cu pocorn si bere Si sambata noaptea si duminica diminetza ca m-au enervat rau aiai de pe antena. parca i-a lobotomizat Voiculesc pe totzi. Io intzeleg ca el le da salariile, dar sa spui tu 6 milioane de oameni nu conteaza ce parere au, ca ala e poprul lui Base, sa nu accepti ca esti rupt de realitatzi m-a anervat tare, asa ca am facut ce am stiut Iar azi am numai elene pe aici, asa ca am manacat si niste prajiturele. Helpppppppppppppp Amalia, ti-am zis ca tu pt mine esti cumintenia si vointa intruchipata, asa ca trebuie sa gresesti tare tare ca sa imi zdruncini increderea in tine! Dar ai grija totusi Pai daca-s model trebe sa imi revizuiesc atitudinea. Imi fac un ceai si ma tot uit la prajiturele de pe masa, fara sa le ating. -------------------- Obezitatea ucide si io nu fac nimic sa TRAIESC!
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wgUQhx3/] ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 28-08-2008 - 03:21 AM |