![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Karin |
14-12-2006, 05:08 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 691 Inscris: 29-09-2006 Membrul Nr.: 137 Dispozitie: Ignorati-ma.... Sex: Feminin |
Eu n-am tupeul sa cert pe nimeni la halul in care mananc si eu. Deci Nessie, dupa sarbatori pe cai ca se filmeaza! Io am promis sa fiu cuminte, sa mananc corect ( si putin -------------------- ![]() |
| Sexymom |
15-12-2006, 12:02 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.584 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Of, of , of, ce iti e si cu regimul asta, sa ne vedem dupa sarbatori cum o sa ne simtim.
Eu am facut un meniu super usor, fara grasimi, fac piftie din pui , sarmale cu carne tocata de pui, peste in aluminiu a la Gabriela,salata de varza rosie cu mere verzi chesti din astea super usoare. Cum si sotul meu mananca usor si fara grasimi e la fix. Iar friptura o fac din rulou de vita si file de porc. Nu ma ating de tort, cozonac si alte dulciuri. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Karin |
15-12-2006, 12:05 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 691 Inscris: 29-09-2006 Membrul Nr.: 137 Dispozitie: Ignorati-ma.... Sex: Feminin |
Of, of , of, ce iti e si cu regimul asta, sa ne vedem dupa sarbatori cum o sa ne simtim. Eu am facut un meniu super usor, fara grasimi, fac piftie din pui , sarmale cu carne tocata de pui, peste in aluminiu a la Gabriela,salata de varza rosie cu mere verzi chesti din astea super usoare. Cum si sotul meu mananca usor si fara grasimi e la fix. Iar friptura o fac din rulou de vita si file de porc. Nu ma ating de tort, cozonac si alte dulciuri. Bravo iubita! Inca nu stiu ce gatesc, ma mai gandesc...oscilez intre multe chestii, dar ma gandesc ca in trei zile n-oi manca si eu ca sparta! -------------------- ![]() |
| buretel |
15-12-2006, 01:02 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.833 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
Si eu mi-am propus sa nu mananc ingrasacioase...acum rontai eugenii! Mi-am propus degeaba! -------------------- |
| julyalina |
18-12-2006, 02:19 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
karinuleeeee, umblii prin vecini si pe acasa nu mai stai?
hai, ca te asteapta un -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| danyhoney |
20-12-2006, 02:52 AM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.679 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Karin...ti-am citit jurnalul dar nu am scris niciodata.....Esti super haioasa si avatarul tau ma innebuneste !.Iti doresc SARBATORI FERICITE SI UN 2007 MAI BUN CA 2006 !!!!
-------------------- ![]() |
| Karin |
20-12-2006, 09:44 AM
|
Karin...ti-am citit jurnalul dar nu am scris niciodata.....Esti super haioasa si avatarul tau ma innebuneste !.Iti doresc SARBATORI FERICITE SI UN 2007 MAI BUN CA 2006 !!!! -------------------- ![]() |
| Sexymom |
21-12-2006, 04:24 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.584 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Bubule iti doresc un Craciun fericit, plin de surprize , sanatate, fericire, fie ca noul an sa iti aduca tot ceea ce iti doresti ( pe langa cele cateva kg pierdute
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| ina_ceva |
21-12-2006, 10:06 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Sarbatori fericite si un an nou plin de bucurii, Karin!!
-------------------- |
| Andreea-Rodica |
22-12-2006, 10:31 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.802 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
Sarbatori Fericite si sa auzim numai de bine!
-------------------- Mai mult decat propria mea varsta,
mai mult decat propria mea numaratoare, mai mult decat calatoria mea in oglinda, ma tulbura si ma doare batranetea prietenilor mei, pe care nu-i vazusem si-i vad brusc. |
| luchi |
22-12-2006, 11:53 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.444 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
![]() si pentru sim....pardon, duamna Sim..sa reuseasca in tot ce si-a propus! ![]() Acest mesaj a fost editat de luchi: 22-12-2006, 11:54 AM -------------------- Hate being fat
![]() |
| crissy |
22-12-2006, 12:28 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.342 Inscris: 10-10-2006 Membrul Nr.: 142 Sex: Feminin |
Cu ocazia Sfintelor sarbatori va dorim sanatate, impliniri, bucurii
Craciun Fericit Elise-Stefania si Cristina va pupa si va imbratiseaza. Reteta pentru un an bun - Se iau 12 luni si se curata foarte bine de amaraciune, mandrie, ura, invidie, frica, irascibilitate si stress. - Se imparte fiecare luna in 28 - 31 zile, dupa caz, astfel ca proviziile sa ajunga exact 1 an! - Fiecare zi se prepara separat: 1 parte munca, 1 parte liniste, 1 parte veselie si umor. Se mai adauga 3 linguri optimism, 1 lingurita toleranta, o priza de bun simt si ... o picatura de speranta! - Peste aluatul astfel obtinut se toarna apoi dragoste din belsug! - Preparatul gata facut se impodobeste cu un buchetel de curaj si incredere in sine. - Se serveste zilnic, cu bucurie, la o ceasca de cafea invioratoare si cu incredere inepuizabila in Dumnezeu! Prezenta reteta nu se compenseaza, ea este gratuita si se transmite liber de la om la om, insotita de urarea "LA MULTI ANI!" -------------------- Pe cai ca se filmeaza!!
![]() Start WW: 07.01.2008. Target: 6 kg pana la inceputul lui mai! |
| Karin |
22-12-2006, 08:53 PM
|
Profit de ocazie ca am pus mana pe latopul "hasbandului" (avand in vedere si luand in considerare ca al nostru comp nu mai functioneaza
Va pup si va imbratisez pe fiecare in parte cu dor si drag si ma bucur ca am petrecut alaturi de voi un an minunat! Mokk, Mirrru, Chi, Pol.....va multumesc din suflet ca existati! -------------------- ![]() |
| Nessie |
23-12-2006, 09:27 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.829 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Bu-bu-lino?
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| Lacry |
26-12-2006, 09:21 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.383 Inscris: 9-08-2006 Membrul Nr.: 106 Dispozitie: trista Sex: Feminin |
La multi ani si Sarbatori fericite! Eu si Alec iti dorim ca tot ce iti doresti sa ti se implineasca!!
-------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 30-08-2008 - 10:00 AM |