![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Nessie |
06-01-2007, 01:07 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.331 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Ina, ciorba mai avea paste si ulei...M-am gandit ca e acoperitor daca pun 5p.
Aseara am scapat de popcorn, dar am mancat inainte de film la Stake. Am luat un cartof copt (2p) cu smantana (1p) si o friptura de porc de 200-250g (5p). facand socoteala ieri am mancat de 23 p. Un weekend frumos si voua! -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| Nessie |
08-01-2007, 01:40 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.331 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Am zis azi ca fac afacere si am fiert vreo 200g paste si am facut un sos dintr-o ceapa calita in zeama de la o lamaie, o conserva ton in apa si sos de rosii. Acum am cautat in lista si parca nu e asa buna afacerea mea.
O cutie de ton in suc propriu (130g scurs) are conform tabelului 4p. Mi-au iesit cam 6 cesti de paste fierte ceea ce inseamna inca 12p. -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| ina_ceva |
08-01-2007, 03:26 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Buna, nessie!
O masa face 4.6 pcte. 200gr paste nefierte -> 600 gr paste fierte -> 200gr paste la o masa adica 3.3pcte. Si cu 1.3 puncte de la ton => 4.6pcte/masa. O dupa amiaza placuta! -------------------- |
| Nessie |
08-01-2007, 04:02 PM
|
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| julyalina |
09-01-2007, 12:04 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
Sper ca daca azi termin la timp sa ma duc la sala sa ma interesez de program, preturi si de masaj anticelulita. ai fost? ai fost? -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| Nessie |
09-01-2007, 12:10 PM
|
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| Pisik |
09-01-2007, 01:59 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.503 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Bafta cu miscarea Nessie! -------------------- |
| Nessie |
09-01-2007, 06:26 PM
|
Multumesc mult, Pisik!
Meniul meu de azi: - paste cu peste - 4,6p - 1 cartof + un morcov la cuptor - 1p - ciorba de vacuta - 4p - o chifla graham - 2p - 2 portocale - 0p Cina: - 1/2 chifla graham - 1p - 1 cub de branza topita fitness - 1,8p - 2 linguri de melcisori cu lapte 0% - 0.5p --------------------------------------------------------------- Total: ~15p Edit: schimbat meniul de seara Acest mesaj a fost editat de Nessie: 10-01-2007, 01:01 PM -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| ina_ceva |
09-01-2007, 06:28 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
-------------------- |
| julyalina |
10-01-2007, 08:41 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
'neatza Gabitz
- paste cu peste - 4,6p - 1 cartof + un morcov la cuptor - 1p - ciorba de vacuta - 4p - o chifla graham - 2p - 2 portocale - 0p Pentru cina am de gand asa: - cartofi la cuptor - 2p - o bucatica de pui la cuptor - 3p - o ceasca de melcisori cu lapte 0% - 2p --------------------------------------------------------------- Total: 18,6p io stiu ca tu esti la WW dar ia incearca matalutza asa: - 2 morcovi la cuptor ( in loc de 1 cartof + 1 morcov ) - fara chifla aia daca papi morcovii la aceeasi masa (cu sau fara cartof) pentru cina: papa doar cartofi fara bucatica de pui sau pui fara cartofi ( o bucatica mai mare la melcisori nu ma bag ca si mie imi plac parerea mea care este -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| luchi |
10-01-2007, 10:27 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.546 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Gabicule, spor la ce ti-ai propus, mai ales legat de miscare. Sa nu faci ca mine, adica: mi-am zis "Maine ma duc sa-mi iau abonament la sala", apoi mi-am amintit de bicicleta de acasa, apoi am zis ca "Las' ca fac bicicleta cat oi putea", apoi am uitat de bicicleta, si apoi s-a facut liniste.... Sa-ti iasa anul asta tot ce ti-ai pus in cap! -------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| Sexymom |
10-01-2007, 12:09 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.279 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Gabicule, spor la ce ti-ai propus, mai ales legat de miscare. Sa nu faci ca mine, adica: mi-am zis "Maine ma duc sa-mi iau abonament la sala", apoi mi-am amintit de bicicleta de acasa, apoi am zis ca "Las' ca fac bicicleta cat oi putea", apoi am uitat de bicicleta, si apoi s-a facut liniste.... sau ca mine..... Eu cel putin am inceput sa alerg de luni, aseara chiar mi-am doborat recordul la viteza, la vale bineinteles ca la deal merg in pas rapid. -------------------- |
| luchi |
10-01-2007, 12:14 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.546 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
sau ca mine..... Eu cel putin am inceput sa alerg de luni, aseara chiar mi-am doborat recordul la viteza, la vale bineinteles ca la deal merg in pas rapid. Ai grija la revizie, sa schimbi uleiul dar mai ales placutele de frana! -------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| Sexymom |
10-01-2007, 12:16 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.279 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
-------------------- |
| Nessie |
10-01-2007, 01:08 PM
|
'neatza Gabitz io stiu ca tu esti la WW dar ia incearca matalutza asa: - 2 morcovi la cuptor ( in loc de 1 cartof + 1 morcov ) - fara chifla aia daca papi morcovii la aceeasi masa (cu sau fara cartof) pentru cina: papa doar cartofi fara bucatica de pui sau pui fara cartofi ( o bucatica mai mare la melcisori nu ma bag ca si mie imi plac parerea mea care este La faza cu morcovii si cartofii la cuptor nu am avut de ales. Chifla am mancat-o cu ciorbita, dupa vreo 3 ore de cand am mancat cartoful si morcovul. Gabicule, spor la ce ti-ai propus, mai ales legat de miscare. Sa nu faci ca mine, adica: mi-am zis "Maine ma duc sa-mi iau abonament la sala", apoi mi-am amintit de bicicleta de acasa, apoi am zis ca "Las' ca fac bicicleta cat oi putea", apoi am uitat de bicicleta, si apoi s-a facut liniste.... Sa-ti iasa anul asta tot ce ti-ai pus in cap! Sexy, ai grija la circulatie, ca nu stiu daca ai asigurare daca accidentezi pe cineva. -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 20-11-2008 - 11:59 PM |