![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Nessie |
18-01-2007, 05:45 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.331 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Am promis ca revin cu meniul.
MD: - 1/2 cartof la cuptor si cateva rondele de morcov tot la cuptor - 0,5p - o cafea cu lapte - 0,5p Pranz: -mancare de conopida si brocoli - 2p pentru ulei Gustari: - 3 mere - 2 portocale - 1 Red Bull --------------------------------------------------------------------------- Pana acum 5,75p Stiu ca am mancat putin, dar imi e o ciuda pe mine, de parca nu pot baga nimic in gura. Later edit: Cina: - 50g sunca de pui presata si afumata (o sa punctez ca Sunca, afumata, fara grasime) - 1,5p - o punga de chipsuri de mere - 0,5p just in case... dar nu cred ca au puncte - cateva seminte de foalrea soarelui - 2p - 1 rand din 6 de Milka - o 1/2 felie cu icre - 1p ------------------------------------------------------------------------ TOTAL: 12,75p Acest mesaj a fost editat de Nessie: 19-01-2007, 12:42 PM -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| amalia0701 |
18-01-2007, 07:26 PM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.745 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Stiu ca o sa fii cuminte si in seara asta, dar te rod nu te infometa.
Nu asta e solutia, ci resetarea creierului sa traim sanatos. Aseara la Oprah( nu imi iese din cap emisiunea aia) dr zice asa: -daca ai gresit, te-ai abatut e ca si cand nu ai ascultat de GPS; -trebuie doar la prima ocazia sa faci virajul corespunzator, fara resentimente, fara vina.GPS nu te cearta, nu te acuza, iti spune doar ce trebuie sa faci ca sa ajungi unde trebuie. Morala: -nu te uita in urma, asculta GPS-ul si hai sa mergem mai departe -------------------- ![]() OBEZITATEA UCIDE ! Din 09.10.2008 viata fara abateri.Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Andreea-Rodica |
18-01-2007, 08:50 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.901 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
Eu zic ca putina vointa e ceea ce ne trebuie noua. Dar subscriu la cele scrise de Amalia: nu te infometa ca o incurci cu noi.
Hai ca acus vine vara, sarbatorim 1 an de Oneden si cautam costume de baie O zi buna si un sfarsit de saptamana minunat! -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| Nessie |
19-01-2007, 12:01 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.331 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Amalia, iti multumesc frumos!
Andreea, abia astept sa sarbatorim la piscina undeva, toate slabe! -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| Nessie |
19-01-2007, 12:46 PM
|
Am modificat postul cu meniul de ieri si am adaugat cina. Chiar daca nu am mancat ca in alte dati, am mancat putin si aiurea.... O sa vad azi ce fac. Pana acum neniul arata asa:
MD: - cereale cu lapte 0,1% - 3p - o banana - 1p - 2 felii de grau expandat - 1,2p La pranz am: - legume la cuptor (cartofi+morcovi+pastarnac ------------------------------------------------ total provizoriu: 8,2p -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| dany |
21-01-2007, 01:45 AM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.099 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Nessie ...tu tii WW ????
Am vazut ca ai meniuri pe puncte !! De ce nu vii la neuroni ??? Sigur vei primi ajutor la numararea punctelor !!! Poate iti va fii mai usor......asta daca tii WW....Pupici si bafta la alungarea kg-lor !!! -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| Nessie |
21-01-2007, 06:54 PM
|
Asa este, Dany...tin WW, dar nu pot sa scriu la voi
Merci mult de vizita -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| ina_ceva |
21-01-2007, 10:47 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Buna
Cipsurile de mere nu au puncte Un inceput de saptaman cat mai linistit! -------------------- |
| amalia0701 |
22-01-2007, 12:40 PM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.745 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Sa vedem raportul zilei de ieri
-------------------- ![]() OBEZITATEA UCIDE ! Din 09.10.2008 viata fara abateri.Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] |
| Nessie |
22-01-2007, 12:46 PM
|
Buna Cipsurile de mere nu au puncte Un inceput de saptaman cat mai linistit! Sa vedem raportul zilei de ieri MD: - fructe congelate + 1 lingura de smantana - eu am in lista 1 lingurita de smantana gratis, dar o lingura cu 20% grasime nu stiu cat sa pun - o salata de pui - 3p Pranz: - cartofi taranesti la cuptor cu costita, dar am mancat fara costita Cina: - niste macaroane cu branza ---------------------------------------------------------------- Total: 19p -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| Nessie |
22-01-2007, 12:59 PM
|
Sunt suparata ca nu s-a miscat cantarul nici cu 200g de joi, dar mai sper inca
Pana atunci am zis sa mai incerc inca o data sa renunt la cafea, asa ca de dimineata am baut o cafea fara cofeina si acum beau un fel de cafea din orz. MD: - salata de fructe - 1p PRANZ: - paste cu sos de rosii si ciuperci calite in 2 lingurite de ulei de masline si zeama de la 1/2 lamaie - 5p Mai tarziu mai mananc inca o portie de paste tot de 5p si fructe. Sper sa imi ajunga pentru ca se apropie perioada nasoala si as manca mereu orice. Later edit: Cina: - frigaruie din piept de pui si ceapa - 2p - legume congelate - 4p calculate dupa ce scria pe ambalaj. Cat am mai stat prin bucatarie am mai furat o felie de sunca de pui (1p)ca muream de foame. ----------------------------------------------- TOTAL: 18p Ma asteptam sa iasa mai mult ca am mancat pe saturate ieri Acest mesaj a fost editat de Nessie: 23-01-2007, 04:16 PM -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| amalia0701 |
22-01-2007, 01:02 PM
|
|
Scapasi
Acu am indigestie dupa cat am mancat aseara Asta pe langa bufeuri, frisoane, burta umflata Oare de ce ma incapatzanez sa nu ma duc la ginecolog? E la 2 pasi de mine. Dar mai astept pana lunea viitoare. Sunt suparata ca nu s-a miscat cantarul nici cu 200g de joi, dar mai sper inca Pana atunci am zis sa mai incerc inca o data sa renunt la cafea, asa ca de dimineata am baut o cafea fara cofeina si acum beau un fel de cafea din orz. MD: - salata de fructe - 1p PRANZ: - paste cu sos de rosii si ciuperci calite in 2 lingurite de ulei de masline si zeama de la 1/2 lamaie - 5p Mai tarziu mai mananc inca o portie de paste tot de 5p si fructe. Sper sa imi ajunga pentru ca se apropie perioada nasoala si as manca mereu orice. Al meu zicea 103,9 , dar nu era cantarire oficiala Io am rugat-o pe soacra mea sa fac spanac. As vrea sa mananc azi fructe si alimente lichefiate, sa ma dezintoxic. Pentru ptrinz mi-am pus la inmoi niste fulgi de carton in chefir. -------------------- ![]() OBEZITATEA UCIDE ! Din 09.10.2008 viata fara abateri.Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] |
| Nessie |
22-01-2007, 01:02 PM
|
De ce mai astepti o saptamana?
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| amalia0701 |
22-01-2007, 01:28 PM
|
|
De ce mai astepti o saptamana? Nu. Un motiv ar fi ca nu am bani De fapt mai vreau sa visez frumos o saptamana, iar daca e o dereglare sa se lupte organismul singur un pic, nu sa-i dau pastile. -------------------- ![]() OBEZITATEA UCIDE ! Din 09.10.2008 viata fara abateri.Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] |
| ina_ceva |
22-01-2007, 01:57 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
1p pentru smantana e bine.
salata de pui, macaroanele si cartofii taranesti de ce sunt punctati asa de mult? Branza de vaci are 3.6 pcte la 100gr -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 20-11-2008 - 10:40 PM |