![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Pisik |
12-03-2007, 05:02 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.503 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Am facut meniul pentru mine de 1200 calorii. O sa ma duc si la sala azi. Pana acum e ok, cu exceptia faptului ca la pranz am constatat ca mi-a disparut conserva de peste din frigider. Am incercat si eu sa intru pe site-ul dat de tine, sa imi fac dieta personalizata, dar nu m-am descurcat cu masuratorile lor, inaltimea in picioare, greutate in lbs, tu cum ai facut? -------------------- |
| Nessie |
12-03-2007, 05:15 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.331 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Am incercat si eu sa intru pe site-ul dat de tine, sa imi fac dieta personalizata, dar nu m-am descurcat cu masuratorile lor, inaltimea in picioare, greutate in lbs, tu cum ai facut? Pisik, siteul este al meu si eu am facut meniul.Prin calculele alea mi-am calculat grosso modo necesarul zilnic de calorii. Articolul cu meniul este o continuare a astuia in care am dat cateva explicatii despre ce vreau sa fac cu dieta asta. Intr-un alt articol (am link si acolo) am explicat How to set a realistic goal, dar uite inca o data Cum sa iti calculezi necesarul zilnic de calorii pentru mentinere: Daca esti o femeie cu o activitate zilnica moderata (mers pe jos): greutatea ta in pounds x 15 = nr calorii zilnice necesare pentru mentinere Ca sa iti fie mai usor sa transformi kilogramele in pounds uite aici un site. Are mai mult sens acum meniul sau mai mult te-am incurcat? -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| amalia0701 |
12-03-2007, 07:32 PM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.745 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Am facut meniul pentru mine de 1200 calorii. O sa ma duc si la sala azi. Pana acum e ok, cu exceptia faptului ca la pranz am constatat ca mi-a disparut conserva de peste din frigider. Stiam ca la firmele serioase nu se fura mancarea Maine du 2 conserve, una pentru tine si alta pentru fomist Te pupicesc, sper ca nacar tu sa nu faci abateri, pe mien iar m-o lovit pofta de dulce> Azi am incercat sa iau la gustare fostic si semintze de floarea soarelui, dar degeaba. -------------------- ![]() OBEZITATEA UCIDE ! Din 09.10.2008 viata fara abateri.Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] |
| Pisik |
12-03-2007, 08:06 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.503 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Am incercat si eu sa intru pe site-ul dat de tine, sa imi fac dieta personalizata, dar nu m-am descurcat cu masuratorile lor, inaltimea in picioare, greutate in lbs, tu cum ai facut? Pisik, siteul este al meu si eu am facut meniul.Prin calculele alea mi-am calculat grosso modo necesarul zilnic de calorii. Articolul cu meniul este o continuare a astuia in care am dat cateva explicatii despre ce vreau sa fac cu dieta asta. Intr-un alt articol (am link si acolo) am explicat How to set a realistic goal, dar uite inca o data Cum sa iti calculezi necesarul zilnic de calorii pentru mentinere: Daca esti o femeie cu o activitate zilnica moderata (mers pe jos): greutatea ta in pounds x 15 = nr calorii zilnice necesare pentru mentinere Ca sa iti fie mai usor sa transformi kilogramele in pounds uite aici un site. Are mai mult sens acum meniul sau mai mult te-am incurcat? Sarumana, am inteles, mie mi-a dat cam 1350 de calorii, dar nu am nervi sa stau sa calculez caloriile la tot ce pap -------------------- |
| buretel |
13-03-2007, 09:16 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.693 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
neatza gabicule
ce vacanta faina ai avut, arati asa de relaxata in poze, ca sa nu mai zic frumoasaaaaa tare am intrat si eu pe siteul tau sa citesc, si mi-au placut retetele am fost si eu anul trecut la Vila Bran, dar nu m-am cazat acolo, in schimb am mancat la stana, la restaurantul de acolo, si mi-am lasat juma' de ficat topit printre bulzuri si tochituri -------------------- |
| bubbles |
13-03-2007, 11:12 AM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.874 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
`neata ness
ce faci?eu`s fornaita un pic..sper sa nu ma prinda raceala mia rau..de aia tb sa ma duc la sala sa scot raceala din mine Acest mesaj a fost editat de bubbles: 13-03-2007, 11:14 AM -------------------- |
| Nessie |
13-03-2007, 11:25 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.331 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Stiam ca la firmele serioase nu se fura mancarea -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| julyalina |
13-03-2007, 11:25 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
am fost si eu anul trecut la Vila Bran, dar nu m-am cazat acolo, in schimb am mancat la stana, la restaurantul de acolo, si mi-am lasat juma' de ficat topit printre bulzuri si tochituri -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| Nessie |
13-03-2007, 11:33 AM
|
Sarumana, am inteles, mie mi-a dat cam 1350 de calorii, dar nu am nervi sa stau sa calculez caloriile la tot ce pap Nici eu nu pot sa calculez la ce pap, dar de o saptamana tot le invart si le socotesc sa iasa si caloriile si grasimile bune si regula de 3 mese + 2 gustari etc. Am zis ca mai intai socotesc si fac meniul, iar apoi stiu ce am sa mananc pentru o saptamana. neatza gabicule ce vacanta faina ai avut, arati asa de relaxata in poze, ca sa nu mai zic frumoasaaaaa tare am intrat si eu pe siteul tau sa citesc, si mi-au placut retetele am fost si eu anul trecut la Vila Bran, dar nu m-am cazat acolo, in schimb am mancat la stana, la restaurantul de acolo, si mi-am lasat juma' de ficat topit printre bulzuri si tochituri Bulz nu am apucat sa mananc pentru ca s-a facut concursul in perioada nasoala cu raul de jumari. Neaparat sa te duci sa stai la Vila Bran ca se merita. Toate activitatile sunt incluse in pretul de cazare care este acelasi ca la restul vilelor. `neata ness ce faci?eu`s fornaita un pic..sper sa nu ma prinda raceala mia rau..de aia tb sa ma duc la sala sa scot raceala din mine -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| amalia0701 |
13-03-2007, 11:35 AM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.745 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
neatza gabicule ce vacanta faina ai avut, arati asa de relaxata in poze, ca sa nu mai zic frumoasaaaaa tare am intrat si eu pe siteul tau sa citesc, si mi-au placut retetele am fost si eu anul trecut la Vila Bran, dar nu m-am cazat acolo, in schimb am mancat la stana, la restaurantul de acolo, si mi-am lasat juma' de ficat topit printre bulzuri si tochituri Potolitziva cu mancarurile astea ingrasacioase ca am inundat tastatura. -------------------- ![]() OBEZITATEA UCIDE ! Din 09.10.2008 viata fara abateri.Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] |
| bubbles |
13-03-2007, 11:50 AM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.874 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
ms ness
-------------------- |
| buretel |
13-03-2007, 11:51 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.693 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
amalia
gabicule si ca sa vezi ce purcel am fost, in afara de bulz si alea alea, am mancat si ciorba de fasole inainte de lenesa ce am fost, am asteptat sa aduca al meu masina pana sus sa ma ia, ca nici nu mai puteam respira normal -------------------- |
| Nessie |
13-03-2007, 11:55 AM
|
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| bubbles |
13-03-2007, 11:59 AM
|
ehh daca tot va laudati asa ... hai sa ma laud si eu
am fost pe 8 martie la restaurant si am luat impreuna cu babu un platou cu mancare(specific restaurantului) care continea asa : -cabaos -cartofi prajiti muuuulti -piept pui gratar cu cascaval -legume fierte(mazare,porumb etc) -cotlet porc gratar -ficatei pui -si nu imi mai aduc aminte... si eu...adica je moi ehhh...ce ziceti de asta...a si apoi am dansat de credeam ca ma prabusesc Acest mesaj a fost editat de bubbles: 13-03-2007, 12:00 PM -------------------- |
| buretel |
13-03-2007, 12:22 PM
|
bubbles, pai tu ai fost cuminte, nu ca noi
ps: acum ca tot vorbeam de bulzuri si alte cele, mi-am adus aminte ca atunci, in timpul mesei am comandat ardei iuti. si vine nenea ala cu 2 ardei! pai bine maaaa, eu is om de 2 ardei? asa ca, next time, vila branul si facilitatile le sar pt o perioada -------------------- |
![]() |
![]() |