![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Brunette |
17-07-2006, 05:51 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 133 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 14 Sex: Feminin |
Diana, bine ai revenit!
Mie sincer mi-a lipsis stilul tau plin de viata de a scrie mereu funny! |
| Nessie |
17-07-2006, 05:55 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.331 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Si la mine functioneaza terapia prin cantar, dar imi trebuie mult curaj sa ma urc pe el. Parca m-ar manca nu alta!
Hai nu vrei si tu sa incepe sa scriem amandoua ce mancam si ce exercitii facem pentru dieta? Cand stii ca e cineva care asteapta sa-i spui ce ai mai facut, cum te simti e alt ceva! Parca ai putere mai mare sa rezisti la tentatii. -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| DIAbolica |
17-07-2006, 06:49 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 168 Inscris: 22-06-2006 Din: The Land of Laughs Membrul Nr.: 48 Dispozitie: Never Felt Better ! Sex: Feminin |
Diana, bine ai revenit! Mie sincer mi-a lipsis stilul tau plin de viata de a scrie mereu funny! multumesc pt vorbele frumoase |
| DIAbolica |
17-07-2006, 06:55 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 168 Inscris: 22-06-2006 Din: The Land of Laughs Membrul Nr.: 48 Dispozitie: Never Felt Better ! Sex: Feminin |
Si la mine functioneaza terapia prin cantar, dar imi trebuie mult curaj sa ma urc pe el. Parca m-ar manca nu alta! Hai nu vrei si tu sa incepe sa scriem amandoua ce mancam si ce exercitii facem pentru dieta? Cand stii ca e cineva care asteapta sa-i spui ce ai mai facut, cum te simti e alt ceva! Parca ai putere mai mare sa rezisti la tentatii. hmmmm...nush ce sa zic vis a vis de propunerea ta... ar fi o idee buna dar...stiu de pe..celalalt site.. in perioada in care am avut jurnalul n-am slabit un gram,din contra... am plecat de acolo cu mult mai multe kg decat 'venisem' mi-am facut un caiet in care imi contabilizez kcal din alimente,kcal date jos prin sport si lichidele baute zilnic .. nici ala nu m-ajuta...de regula scriu in primele 2-3 zile din saptamana..dupa care il pun la naftalina pana sapt. viitoare... ps: well... *alimente -475 g iaurt campina cu 0,1%grasime si fructe (cam 380 kal)... bad news e ca avea zahar..grrrr -100g banane -sunt bananofila rau de tot -900 ml lapte oke 0,1% grasime -20g nesquick -100g ficat pui la teflon -100g urda -200g castravete *lichide..nici 2 litri *sport..hmmm....plecai de dimineata pe la 7fara un sfert si ma intorsai pe la 1si un sfert calorii consumate-aproape 1000 .... Acest mesaj a fost editat de DIAbolica: 17-07-2006, 06:58 PM |
| amalia0701 |
17-07-2006, 07:09 PM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.745 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Servus iubita! Maine vine auditul, sunt franta, nu mai stiu nici cum ma cheama, m-am indopat cu niste anidor( vreo 2 linii). acu mi foame, sper sa nu mananc tot frigiderul. Ce zici de mandra mea? http://img276.imageshack.us/my.php?image=rimg0550jj5.jpg][img=http://img276.imageshack.us/img276/8929/rimg0550jj5.th.jpg][/url] Acest mesaj a fost editat de amalia0701: 17-07-2006, 07:10 PM -------------------- ![]() OBEZITATEA UCIDE ! Din 09.10.2008 viata fara abateri.Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] |
| Nessie |
17-07-2006, 07:38 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.331 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Diana, cat sport ai facut??
Ai grija sa nu te ajunga yo-yo, ca apoi e si mai greu. Ar fi bine (parerea mea) daca faci asa mult sport sa mananci mai multe proteine, ca vad azi in meniul tau doar 100g ficatei. Eu ti-as recomanda piept de pui la gratar sau peste alb. Ma bucur daca mai spui la mine aici ce mananci...Ne deschidem cafenea, mai stam de vorrba, toata lumea e binevenita. -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| Nessie |
17-07-2006, 07:55 PM
|
Servus iubita! Maine vine auditul, sunt franta, nu mai stiu nici cum ma cheama, m-am indopat cu niste anidor( vreo 2 linii). acu mi foame, sper sa nu mananc tot frigiderul. Ce zici de mandra mea? http://img276.imageshack.us/my.php?image=rimg0550jj5.jpg][img=http://img276.imageshack.us/img276/8929/rimg0550jj5.th.jpg][/url] Ti-am vazut printesa!!!! -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| DIAbolica |
18-07-2006, 01:06 AM
|
Diana, cat sport ai facut?? stiu teoria kg de grasime..care are 7700kcal Ai grija sa nu te ajunga yo-yo, ca apoi e si mai greu. Ar fi bine (parerea mea) daca faci asa mult sport sa mananci mai multe proteine, ca vad azi in meniul tau doar 100g ficatei. Eu ti-as recomanda piept de pui la gratar sau peste alb. Ma bucur daca mai spui la mine aici ce mananci...Ne deschidem cafenea, mai stam de vorrba, toata lumea e binevenita. but still daca am fost plecata vreo 6 ore juma...am mers cel putin 5 ore..so... de-aia ziceam ca am dat jos cam 1000kcal prin mers..aaa,si azi mai mancai ceva..pe la..10seara |
| amalia0701 |
18-07-2006, 07:55 AM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.745 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Un prieten spunea ca suntem blestemati cu fete E adevarat ca fiesa e mai mare cu 2 ani ca Ioana saracii tati -------------------- ![]() OBEZITATEA UCIDE ! Din 09.10.2008 viata fara abateri.Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] |
| Nessie |
18-07-2006, 09:36 AM
|
Amalia, nu-ti fa griji ca asta e un blestem frumos.
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| Nessie |
18-07-2006, 09:44 AM
|
Dia, ai dreptate...la 200cal/h de mers cu 5 ore cat ai mers tu rezulta 1000cal pierdute. Sa nu iti para rau pentru ce ai mancat seara ca esti in plan.
Eu aseara am zis ca o sa mananc niste supa de pui si gata, dar... Imi vine tare greu sa calculez punctele Azi ce program ai? -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| DIAbolica |
18-07-2006, 11:17 AM
|
ardei gras cu crema de branza?yummy yum
aziiii... mancare: 100g ficatei,150g urda,100g castravete, 100g pepene galben, 400g piersici... si o ciocolata kandia de 100g cu 70%cacao aa...si no sport today u ? |
| Nessie |
18-07-2006, 11:26 AM
|
La calorii, cioco aia nu conteaza daca e neagra sau alba.
Pot sa fac si o recomandare? Eu am la pranza ciorba de burta, peste MD am sarit ( Sport nu prea mult; doar cele 30 de minute de mers pe jos spre si de la serviciu. -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| DIAbolica |
18-07-2006, 03:18 PM
|
La calorii, cioco aia nu conteaza daca e neagra sau alba. cum nu conteaza daca e neagra sau alba ? cea alba nu ...exceleaza..prin continutul de zahar? si in consecinta nu are mai multe kcal? cioco era de la kandia si..nu avea trecut nr de kcal Pot sa fac si o recomandare? o sa-l inlocuiesc...cand s-o mai ieftini cel verde (apropo noi ii zicem lubenita... Eu am la pranza ciorba de burta, peste MD am sarit ( de ce ai sarit peste micu dejun?bad bad girl Sport nu prea mult; doar cele 30 de minute de mers pe fos spre si de la serviciu. eh..bune si alea... singura miscare a mea pe ziua de azi..au fost 2drumuri dus-intors pana la posta (care e la 100m distanta d mine )... m-am dus sa ridic un colet (mi-am comandat,pe baza de recomandari de la prietene |
| Nessie |
18-07-2006, 03:35 PM
|
cum nu conteaza daca e neagra sau alba ? cea alba nu ...exceleaza..prin continutul de zahar? si in consecinta nu are mai multe kcal? Conteaza daca e cioco neagra daor la monti pentru ca are multa cacao (in detrimentul laptelui, nu al zaharului) si reduce indicele glicemic, dar pentru calorii e la fel.... tip:am observat ca ciocolatele cu fructe au in jur de 400 cal, iar cele cu frisca sau capucino pana la 500. cioco era de la kandia si..nu avea trecut nr de kcal o sa-l inlocuiesc...cand s-o mai ieftini cel verde (apropo noi ii zicem lubenita... Si yo tot asa ii zic, dar m-am gandit ca nu multi care citesc stiu ce e aia. de ce ai sarit peste micu dejun?bad bad girl Stiu, dar am observat ca daca mananc dimineata sau nu...tot imi vine foame pe la 11, asa ca sar peste MD si mananc pranzul pe la 11-12, iar cina (din pacate) pe la 22. eh..bune si alea... Siiiiiigur ca da..... singura miscare a mea pe ziua de azi..au fost 2drumuri dus-intors pana la posta (care e la 100m distanta d mine )... m-am dus sa ridic un colet (mi-am comandat,pe baza de recomandari de la prietene Wow! Cat ai dat pe gel? Sunt curioasa ce efecte a avut la prietena ta de ti l-a recomandat.[/color] [/b] Eu am dat 1 mil -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 20-11-2008 - 11:48 PM |