left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: [1 DECEMBRIE] Cine se cantareste cu mine?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

234 Pagini V « < 8 9 10 11 12 > »   
Reply to this topicStart new topic
left > La mai mic! seperator Optiuni V right
Brunette
mesaj 17-07-2006, 05:51 PM
Mesaj #136

Pestisor
**

Grup: Membri
Raspunsuri: 133
Inscris: 31-05-2006
Membrul Nr.: 14
Sex: Feminin

Diana, bine ai revenit! yahoo.gif Imi pare rau ca ti-ai iesit din ritm sorry.gif dar nu cred ca trebuia sa te autopedepsesti (eu asa o vad unsure.gif ) si sa hibernezi. Conteaza tare mult o vorba buna de la un prieten sau chiar un necunoscut cand tu nu gasesti nimic bun sa-ti spui.
Mie sincer mi-a lipsis stilul tau plin de viata de a scrie mereu funny! give_rose.gif
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Nessie
mesaj 17-07-2006, 05:55 PM
Mesaj #137

Lama

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 5.331
Inscris: 25-05-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 9
Dispozitie: under construction

Si la mine functioneaza terapia prin cantar, dar imi trebuie mult curaj sa ma urc pe el. Parca m-ar manca nu alta! doh.gif Il am in dormitor si mereu trec pe langa el si ma gandesc "sa ma urc? Sa nu ma urc?" si nu ma urc pentru ca imi zic "tocmai am mancat sau am baut 1 kg de apa sau e seara sau what ever"... motive se gasesc. blush.gif

Hai nu vrei si tu sa incepe sa scriem amandoua ce mancam si ce exercitii facem pentru dieta? Cand stii ca e cineva care asteapta sa-i spui ce ai mai facut, cum te simti e alt ceva! Parca ai putere mai mare sa rezisti la tentatii. wink1.gif

--------------------
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

DIAbolica
mesaj 17-07-2006, 06:49 PM
Mesaj #138

Pestisor
**

Raspunsuri: 168
Inscris: 22-06-2006
Din: The Land of Laughs
Membrul Nr.: 48
Dispozitie: Never Felt Better !

CITAT(Brunette @ 17-07-2006, 06:51 PM) *

Diana, bine ai revenit! yahoo.gif Imi pare rau ca ti-ai iesit din ritm sorry.gif dar nu cred ca trebuia sa te autopedepsesti (eu asa o vad unsure.gif ) si sa hibernezi. Conteaza tare mult o vorba buna de la un prieten sau chiar un necunoscut cand tu nu gasesti nimic bun sa-ti spui.
Mie sincer mi-a lipsis stilul tau plin de viata de a scrie mereu funny! give_rose.gif

blush.gif bine v-am regasit smile.gif

multumesc pt vorbele frumoase hug.gif
+Quote Post
DIAbolica
mesaj 17-07-2006, 06:55 PM
Mesaj #139

Pestisor
**

CITAT(Nessie @ 17-07-2006, 06:55 PM) *

Si la mine functioneaza terapia prin cantar, dar imi trebuie mult curaj sa ma urc pe el. Parca m-ar manca nu alta! doh.gif Il am in dormitor si mereu trec pe langa el si ma gandesc "sa ma urc? Sa nu ma urc?" si nu ma urc pentru ca imi zic "tocmai am mancat sau am baut 1 kg de apa sau e seara sau what ever"... motive se gasesc. blush.gif

Hai nu vrei si tu sa incepe sa scriem amandoua ce mancam si ce exercitii facem pentru dieta? Cand stii ca e cineva care asteapta sa-i spui ce ai mai facut, cum te simti e alt ceva! Parca ai putere mai mare sa rezisti la tentatii. wink1.gif

blum.gif dar maine dimineata nu-i asa ca n-o sa mai ai nici un motiv sa nu te urci pe el?

rolleyes.gif eu nu-l am in dormitorul meu ci..in al parintilor... unsure.gif l-am ascuns acolo ca sa nu ma mai cantaresc de 100x pe zi..

hmmmm...nush ce sa zic vis a vis de propunerea ta... ar fi o idee buna dar...stiu de pe..celalalt site.. in perioada in care am avut jurnalul n-am slabit un gram,din contra... am plecat de acolo cu mult mai multe kg decat 'venisem' sorry.gif ... daca vreti mai scriu din cand in cand..dar..pe mine una nu m-ajuta,sincer.. pot sa primesc felicitari sau mustrari de la un milion de persoane..daca eu n-am un proces de constiinta devil.gif sa constientizez cu adevarat ce mi se intampla, sa imi pun ordine in ganduri,sa stabilesc actiunile,etc...degeaba... bang.gif
mi-am facut un caiet in care imi contabilizez kcal din alimente,kcal date jos prin sport si lichidele baute zilnic .. nici ala nu m-ajuta...de regula scriu in primele 2-3 zile din saptamana..dupa care il pun la naftalina pana sapt. viitoare... mad.gif

ps: well... smile.gif si totusi,sa scriu un rezumat al zilei de azi
*alimente
-475 g iaurt campina cu 0,1%grasime si fructe (cam 380 kal)... bad news e ca avea zahar..grrrr
-100g banane -sunt bananofila rau de tot smile.gif
-900 ml lapte oke 0,1% grasime
-20g nesquick smile.gif
-100g ficat pui la teflon
-100g urda
-200g castravete
*lichide..nici 2 litri sad.gif ufff
*sport..hmmm....plecai de dimineata pe la 7fara un sfert si ma intorsai pe la 1si un sfert
smile.gif locatie:parc... activitati:mers pe jos, doar 400m alergat sad.gif(((
calorii consumate-aproape 1000 .... smile.gif yey !

Acest mesaj a fost editat de DIAbolica: 17-07-2006, 06:58 PM
+Quote Post
amalia0701
mesaj 17-07-2006, 07:09 PM
Mesaj #140

Hiena

Raspunsuri: 4.745
Membrul Nr.: 13

yahoo.gif
Servus iubita!
Maine vine auditul, sunt franta, nu mai stiu nici cum ma cheama, m-am indopat cu niste anidor( vreo 2 linii).
acu mi foame, sper sa nu mananc tot frigiderul.
Ce zici de mandra mea?
http://img276.imageshack.us/my.php?image=rimg0550jj5.jpg][img=http://img276.imageshack.us/img276/8929/rimg0550jj5.th.jpg][/url]

Acest mesaj a fost editat de amalia0701: 17-07-2006, 07:10 PM

--------------------
Imagine

OBEZITATEA UCIDE !
Din 09.10.2008 viata fara abateri.Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA !

Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese
[url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/]
Imagine
[/url]
+Quote Post
Nessie
mesaj 17-07-2006, 07:38 PM
Mesaj #141

Lama

Diana, cat sport ai facut?? swoon.gif 1000kcal....esti sigura? pentru un slabit de 1kg/saptamana trebuie sa mananci zilnic in jur de 1200kcal, iar daca tu ai consumat 1000 si ai mancat ce ai spus....mi se pare ca azi ai iesit pe minus...

Ai grija sa nu te ajunga yo-yo, ca apoi e si mai greu. Ar fi bine (parerea mea) daca faci asa mult sport sa mananci mai multe proteine, ca vad azi in meniul tau doar 100g ficatei. Eu ti-as recomanda piept de pui la gratar sau peste alb.

Ma bucur daca mai spui la mine aici ce mananci...Ne deschidem cafenea, mai stam de vorrba, toata lumea e binevenita. grin.gif

--------------------
+Quote Post
Nessie
mesaj 17-07-2006, 07:55 PM
Mesaj #142

Lama

CITAT(amalia0701 @ 17-07-2006, 08:09 PM) *
yahoo.gif
Servus iubita!
Maine vine auditul, sunt franta, nu mai stiu nici cum ma cheama, m-am indopat cu niste anidor( vreo 2 linii).
acu mi foame, sper sa nu mananc tot frigiderul.
Ce zici de mandra mea?
http://img276.imageshack.us/my.php?image=rimg0550jj5.jpg][img=http://img276.imageshack.us/img276/8929/rimg0550jj5.th.jpg][/url]
Amalia, numai din inspectii in inspecii o tii! Cand scapi de toti sa stai si tu linistita? unsure.gif Cred ca in perioada asta te consumi mai mult, dar ai grija cu cioco aia ca 2 linii la mine ar mai cere inca2. laugh.gif

Ti-am vazut printesa!!!! salut.gif sa-ti traiasca! Parca e din reviste, pe bune! cheer.gif

--------------------
+Quote Post
DIAbolica
mesaj 18-07-2006, 01:06 AM
Mesaj #143

Pestisor
**

CITAT(Nessie @ 17-07-2006, 08:38 PM) *
Diana, cat sport ai facut?? swoon.gif 1000kcal....esti sigura? pentru un slabit de 1kg/saptamana trebuie sa mananci zilnic in jur de 1200kcal, iar daca tu ai consumat 1000 si ai mancat ce ai spus....mi se pare ca azi ai iesit pe minus...

Ai grija sa nu te ajunga yo-yo, ca apoi e si mai greu. Ar fi bine (parerea mea) daca faci asa mult sport sa mananci mai multe proteine, ca vad azi in meniul tau doar 100g ficatei. Eu ti-as recomanda piept de pui la gratar sau peste alb.

Ma bucur daca mai spui la mine aici ce mananci...Ne deschidem cafenea, mai stam de vorrba, toata lumea e binevenita. grin.gif
stiu teoria kg de grasime..care are 7700kcal smile.gif si daca vrem sa-l eliminam in decurs de o saptamana,sa facem sport cam de 550kcal si sa diminuam aportul caloric cu inca 550kcal

but still rolleyes.gif plec in curand la mare si...incerc sa ingrash porcu in ajun ...adik sa slabesc

daca am fost plecata vreo 6 ore juma...am mers cel putin 5 ore..so... de-aia ziceam ca am dat jos cam 1000kcal prin mers..aaa,si azi mai mancai ceva..pe la..10seara sad.gif deci in total sunt cam 1500kcal

sorry.gif ahhh nu-mi amintii de yoyo...il aud deja cum bate la usa sad.gif

blum.gif imi place ideea cu cafeneaua.... pup
+Quote Post
amalia0701
mesaj 18-07-2006, 07:55 AM
Mesaj #144

Hiena

Raspunsuri: 4.745
Membrul Nr.: 13

wink1.gif
Un prieten spunea ca suntem blestemati cu fete devil.gif devil.gif devil.gif
E adevarat ca fiesa e mai mare cu 2 ani ca Ioana lol.gif
saracii tati doh.gif

--------------------
Imagine

OBEZITATEA UCIDE !
Din 09.10.2008 viata fara abateri.Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA !

Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese
[url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/]
Imagine
[/url]
+Quote Post
Nessie
mesaj 18-07-2006, 09:36 AM
Mesaj #145

Lama

Amalia, nu-ti fa griji ca asta e un blestem frumos. wink1.gif (daca pot spune asa) Saracii tati care au mai multe fete si niciun baiat! doh.gif

--------------------
+Quote Post
Nessie
mesaj 18-07-2006, 09:44 AM
Mesaj #146

Lama

Dia, ai dreptate...la 200cal/h de mers cu 5 ore cat ai mers tu rezulta 1000cal pierdute. Sa nu iti para rau pentru ce ai mancat seara ca esti in plan. smile.gif

Eu aseara am zis ca o sa mananc niste supa de pui si gata, dar... grin.gif dupa au mai intrat in program 1 ardei gras umplut cu crema de branza (bun rau blum.gif ) si 2 felii de paine cu salata de rosii. blushing.gif

Imi vine tare greu sa calculez punctele huh.gif , dar poate reusesc mai tarziu.

Azi ce program ai?

--------------------
+Quote Post
DIAbolica
mesaj 18-07-2006, 11:17 AM
Mesaj #147

Pestisor
**

ardei gras cu crema de branza?yummy yum blum.gif

aziiii... blushing.gif avand in vedere ca sunt moarta de racita,imi luai..a day off lol.gif doar era a 2a zi de regim,imi trebuia si mie o pauza,nu ? ...... sorry.gif

mancare: 100g ficatei,150g urda,100g castravete, 100g pepene galben, 400g piersici... si o ciocolata kandia de 100g cu 70%cacao wacko.gif any ideas cate kcal are?
aa...si no sport today mad.gif

u ?
+Quote Post
Nessie
mesaj 18-07-2006, 11:26 AM
Mesaj #148

Lama

La calorii, cioco aia nu conteaza daca e neagra sau alba. sad.gif Uita-te pe ambalaj ca trebuei sa scrie cat are, iar daca nu, eu iti recomand sa socotesti 450 cal.

Pot sa fac si o recomandare? biggrin.gif Incearca sa inlocuiesti pepenele galben cu cel verde wink1.gif. Cel galben e la fel ca banana sau strugurii...so...nu prea bine.

Eu am la pranza ciorba de burta, peste MD am sarit ( blush.gif ), iar deseara....poate ajung sa cumpar vinete ca imi e o pofta de salata de mooooor! doh.gif
Sport nu prea mult; doar cele 30 de minute de mers pe jos spre si de la serviciu.

--------------------
+Quote Post
DIAbolica
mesaj 18-07-2006, 03:18 PM
Mesaj #149

Pestisor
**

CITAT(Nessie @ 18-07-2006, 12:26 PM) *

La calorii, cioco aia nu conteaza daca e neagra sau alba. sad.gif Uita-te pe ambalaj ca trebuei sa scrie cat are, iar daca nu, eu iti recomand sa socotesti 450 cal.

cum nu conteaza daca e neagra sau alba ? cea alba nu ...exceleaza..prin continutul de zahar? si in consecinta nu are mai multe kcal?
cioco era de la kandia si..nu avea trecut nr de kcal

Pot sa fac si o recomandare? biggrin.gif Incearca sa inlocuiesti pepenele galben cu cel verde wink1.gif. Cel galben e la fel ca banana sau strugurii...so...nu prea bine.

o sa-l inlocuiesc...cand s-o mai ieftini cel verde (apropo noi ii zicem lubenita... biggrin.gif)

Eu am la pranza ciorba de burta, peste MD am sarit ( blush.gif ), iar deseara....poate ajung sa cumpar vinete ca imi e o pofta de salata de mooooor! doh.gif

de ce ai sarit peste micu dejun?bad bad girl blum.gif

Sport nu prea mult; doar cele 30 de minute de mers pe fos spre si de la serviciu.

eh..bune si alea... salut.gif dar in curand o sa ne (re)apucam de calarit bicicleta,daaa? sorry.gif

singura miscare a mea pe ziua de azi..au fost 2drumuri dus-intors pana la posta (care e la 100m distanta d mine )... m-am dus sa ridic un colet (mi-am comandat,pe baza de recomandari de la prietene smile.gif un gel de dus anticelulitic de la redis)...ca sa constat la posta ca imi uitasem buletinu acasa.. m-am intors acasa, m-am intors apoi la posta.. smile.gif ca sa constat ca desi era 11:20 si programul era pana la 11:30,nu mai era nimeni la ghiseu.. grrrrr doh.gif

+Quote Post
Nessie
mesaj 18-07-2006, 03:35 PM
Mesaj #150

Lama

CITAT(DIAbolica @ 18-07-2006, 04:18 PM) *
cum nu conteaza daca e neagra sau alba ? cea alba nu ...exceleaza..prin continutul de zahar? si in consecinta nu are mai multe kcal?
cioco era de la kandia si..nu avea trecut nr de kcal
Conteaza daca e cioco neagra daor la monti pentru ca are multa cacao (in detrimentul laptelui, nu al zaharului) si reduce indicele glicemic, dar pentru calorii e la fel.... tip:am observat ca ciocolatele cu fructe au in jur de 400 cal, iar cele cu frisca sau capucino pana la 500.
o sa-l inlocuiesc...cand s-o mai ieftini cel verde (apropo noi ii zicem lubenita... biggrin.gif)
Si yo tot asa ii zic, dar m-am gandit ca nu multi care citesc stiu ce e aia. grin.gif Eu am vazut in piata ca pepenele e 20.000kg si lubenita in jur de 15.000kg (asta la Bucuresti, saptamana trecuta wink1.gif )
de ce ai sarit peste micu dejun?bad bad girl blum.gif
Stiu, dar am observat ca daca mananc dimineata sau nu...tot imi vine foame pe la 11, asa ca sar peste MD si mananc pranzul pe la 11-12, iar cina (din pacate) pe la 22. blum.gif
eh..bune si alea... salut.gif dar in curand o sa ne (re)apucam de calarit bicicleta,daaa? sorry.gif
Siiiiiigur ca da..... blush.gif
singura miscare a mea pe ziua de azi..au fost 2drumuri dus-intors pana la posta (care e la 100m distanta d mine )... m-am dus sa ridic un colet (mi-am comandat,pe baza de recomandari de la prietene smile.gif un gel de dus anticelulitic de la redis)...ca sa constat la posta ca imi uitasem buletinu acasa.. m-am intors acasa, m-am intors apoi la posta.. smile.gif ca sa constat ca desi era 11:20 si programul era pana la 11:30,nu mai era nimeni la ghiseu.. grrrrr doh.gif
[/color] [/b]
Wow! Cat ai dat pe gel? Sunt curioasa ce efecte a avut la prietena ta de ti l-a recomandat.
Eu am dat 1 mil bang.gif pe o crema anticelulita de la un salon profesionist si nu ma dau ca e rea rau. blushing.gif Mi se inroseste pielea in 20 de secunde, simt ca imi ia foc si miroase... stinker.gif a plante stricate smile.gif

--------------------
+Quote Post

234 Pagini V « < 8 9 10 11 12 > » 
Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 20-11-2008 - 11:48 PM