![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| axe10 |
16-03-2007, 07:56 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
45 camera (de 2 pers)? Si eu am stat in Moeciu la Mama cozonacilor (tot inainte rezervare cu 2 luni)...la 80 ron camera pe noapte si 45ron pensiune completa .. -------------------- ![]() |
| buretel |
16-03-2007, 10:52 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.693 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
neatza gabic-dragutz
axe, unde e Mama cozonacilor? -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Nessie |
16-03-2007, 10:55 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.331 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
'Neata a venit rata!
Am avuy o dimineata tembela rau! Pe la 7:30 chem taxiul ca la 8 aveam impachetari si vacuum. Evident am reusit sa ma urc intr-un taxi la 8:05 De necaz nu am mai stat si m-am plimbat prin Unirea. Am cheltuit niste bani cam multisori si care nu erau programati Cu cheile nu stiu ce s-a intamplat ( Va pup si va doresc o zi mai buna! -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| buretel |
16-03-2007, 10:58 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.693 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
-------------------- |
| ina_ceva |
16-03-2007, 12:13 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Sper sa-ti gasesti cheile
Cat despre ceai si cafea, bine ca nu a fost invers. Sper ca porti pantaloni inchisi la culoare O zi cat mai placuta in continuare! Bucura-te de primavara, in poli miroase a flori si totul e inverzit -------------------- |
| julyalina |
16-03-2007, 12:28 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
-------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| axe10 |
16-03-2007, 02:09 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
neatza gabic-dragutz axe, unde e Mama cozonacilor? DA PE GOOGLE EXACT mAMA COZONACILOR SI O SA GASESTI DETALII...SUNT 2 VILE INTR-O CURTE...SI VILA rODICA MAI ESTE DAR ACOLO E TOALETA PE HOL...hai ca am ramas si eu asa de la votat copii de pe aici...scuze... E cam la 5 km de drumul principal (Bran-Moeciu)...mancare buna(mai ales care ingrasa), camere frumoase(mai ales camera 9 unde pot sta 3 persoane pt ca are un pat dublu si unul simplu, eu am stat cu copilul acolo..), loc de joaca pt copii, pastravarie... -------------------- ![]() |
| buretel |
16-03-2007, 04:18 PM
|
DA PE GOOGLE EXACT mAMA COZONACILOR SI O SA GASESTI DETALII...SUNT 2 VILE INTR-O CURTE...SI VILA rODICA MAI ESTE DAR ACOLO E TOALETA PE HOL...hai ca am ramas si eu asa de la votat copii de pe aici...scuze... E cam la 5 km de drumul principal (Bran-Moeciu)...mancare buna(mai ales care ingrasa), camere frumoase(mai ales camera 9 unde pot sta 3 persoane pt ca are un pat dublu si unul simplu, eu am stat cu copilul acolo..), loc de joaca pt copii, pastravarie... multumesc axe -------------------- |
| bubbles |
17-03-2007, 07:50 AM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.874 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
`neata beautiful
![]() -------------------- |
| amalia0701 |
17-03-2007, 08:09 AM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.745 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Servus iubire!
Se pare ca primavara te afecteaza si pe tine, pierzi chei. Le-ai gasit? Ce ti-ai cumparat frumos? Mi dor de tine. A iesit iar soarele, cat ma bucur ca a venit primavara -------------------- ![]() OBEZITATEA UCIDE ! Din 09.10.2008 viata fara abateri.Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] |
| Tzutzi80 |
17-03-2007, 11:07 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.804 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 224 Dispozitie: superba :D Sex: Feminin |
-------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
| amalia0701 |
19-03-2007, 10:08 AM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.745 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Unde umblii fata draga?
Cum ai mancat in weekend? Oare de ce am io banuieli cand nu vad nici un raport?( cred ca din experientza) -------------------- ![]() OBEZITATEA UCIDE ! Din 09.10.2008 viata fara abateri.Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] |
| aki |
19-03-2007, 10:30 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.249 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Gabit salut.O saptamina frumoasa si linistita iti doresc.La noi e frumos afara,mine ma imbrac in fusta ca am o dispozitie de mor
Ai gasit cheiele?Ce ti-ai luat frumos sunt curioasa Acest mesaj a fost editat de aki: 19-03-2007, 10:31 AM -------------------- |
| Nessie |
19-03-2007, 11:15 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.331 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Buna, iubitele! Am fost cumintica aproximativ cu mancarea, dar nu am avut timp de stat pe net. Cheile le-am gasit acasa in buzunaraul primei haine pe care am vrut sa o imbrac
Sambata am fost iar la cumparaturi, de data asta dupa pantofi. L-am tarat si pe al meu dupa mine, pentru ca la Leonardo oricare al doilea obiect e la 1/2 de pret si numai asa puteam sa-l conving sa-si cumpere ceva. Rodica vineri mi-am luat o pereche de pantaloni de care mi-e drag tare (au in loc de curea un cordon mare ce re se incheie cu o funda), o camasuta si o haina de primavara, iar sambata mi-am luat pantofo-sandale. Sunt cu calcaiul acoperit, dar cu degetele la aer. Al meu nu m-a lasat sa-mi iau cu talpa ortopedica pentru ca cica nu sunt nici sport, nici elegant si sunt naspa. Eu chiar asta voriam, nici sport, nici eleganti, dar sa mearga la un sacou... Pana la urma mi-am luat pantofii aia cu un pic de toc, dar trebuie sa mai astept sa se incalzeasca. Ieri am fost la gratar la Snagov cu niste prieteni si mi-e drag ca am mancat doar o bucatica de piept de pui si un file de peste facut in folie cu cateva ciupercute coapte. Mai erau mici, carne de porc si prajituri. Dupa prima saptamana de regim personalizat, al meu a slabit 2,2 kg si eu nimic. -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| amalia0701 |
19-03-2007, 11:16 AM
|
|
Buna, iubitele! Am fost cumintica aproximativ cu mancarea, dar nu am avut timp de stat pe net. Cheile le-am gasit acasa in buzunaraul primei haine pe care am vrut sa o imbrac Sambata am fost iar la cumparaturi, de data asta dupa pantofi. L-am tarat si pe al meu dupa mine, pentru ca la Leonardo oricare al doilea obiect e la 1/2 de pret si numai asa puteam sa-l conving sa-si cumpere ceva. Rodica vineri mi-am luat o pereche de pantaloni de care mi-e drag tare (au in loc de curea un cordon mare ce re se incheie cu o funda), o camasuta si o haina de primavara, iar sambata mi-am luat pantofo-sandale. Sunt cu calcaiul acoperit, dar cu degetele la aer. Al meu nu m-a lasat sa-mi iau cu talpa ortopedica pentru ca cica nu sunt nici sport, nici elegant si sunt naspa. Eu chiar asta voriam, nici sport, nici eleganti, dar sa mearga la un sacou... Pana la urma mi-am luat pantofii aia cu un pic de toc, dar trebuie sa mai astept sa se incalzeasca. Ieri am fost la gratar la Snagov cu niste prieteni si mi-e drag ca am mancat doar o bucatica de piept de pui si un file de peste facut in folie cu cateva ciupercute coapte. Mai erau mici, carne de porc si prajituri. Dupa prima saptamana de regim personalizat, al meu a slabit 2,2 kg si eu nimic. Sa continui! -------------------- ![]() OBEZITATEA UCIDE ! Din 09.10.2008 viata fara abateri.Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 21-11-2008 - 12:35 AM |