![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Nessie |
29-03-2007, 01:50 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.331 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
si de unde reusesti sa iei caloriile? stiu ca snt tabele tabelase dar parca sa stai sa calculezi non-stop calorii....parca e mai bine cu puncte Nu stau mereu sa caut, dar imi fac meniul din timp. Incerc sa mi-l fac pentru o saptamana, dar nu reusesc mereu, asa ca ma multumesc si cu 1-2 zile. La calorii e exact ca la puncte, ajungi sa apreciezi din ochi. Acum le ghicesc in 80% din cazuri, dar tot verific daca am un aliment nou. Felicitari pt slabit! Am citit vreo 2 pagini in urma si am vazut ca mergi la medic la medlife Sunt un pacient dificil ca sunt genul care mai intai cauta care ar putea fi problema daca are anumite simptome, iar cand ma duc la medic de obicei ii spun ca eu cred ca am "asta", el sa verifice. -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| anca veselie |
29-03-2007, 02:30 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.347 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
dar in acelasi timp mi se pare foarte normal sa spui exact ce simti, pt ca pana la urma e vorba de tine, de corpul si sanatatea ta. sunt tare curioasa ce-ti zice! -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| pumby |
29-03-2007, 06:21 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 144 Inscris: 15-03-2007 Membrul Nr.: 253 Dispozitie: dizzy Sex: Feminin |
[quote name='pumby' post='59416' date='29-03-2007, 02:18 PM'] Felicitari pt slabit! Am citit vreo 2 pagini in urma si am vazut ca mergi la medic la medlife [/quote]Azi ma duc la clinica prima data. Sunt un pacient dificil ca sunt genul care mai intai cauta care ar putea fi problema daca are anumite simptome, iar cand ma duc la medic de obicei ii spun ca eu cred ca am "asta", el sa verifice. [/quote] Ce sa zic...bafta azi la medic...sa iasa bine, sa nu intampini greutati. Acolo lucreaza si medici buni si medici car enu isi merita nici pe sfert banii. daca ai nevoie de informatii despre alti medici sa imi spui...poate te pot ajuta cu o informatie.Sa ne povestesti cand te intoci de la doctor cum a fost. -------------------- ![]() url=http://www.TickerFactory.com/] ![]() [/url] |
| Nessie |
30-03-2007, 12:02 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.331 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Salutari!
Am fost la doctor si exact cum ma asteptam... eu ii povesteam ce simt si ce cred ca am si el mustacea. Pana la urma a ajuns si el la concluzia mea si m-a programat pentru miercuri la endoscopie...Atunci sa vezi nebunie. Pumby, pe doctor in cheama Craciun Eugen. Stii ceva de el? -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| bubbles |
30-03-2007, 12:56 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.874 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Hey ness
-------------------- |
| Tzutzi80 |
30-03-2007, 12:57 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.804 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 224 Dispozitie: superba :D Sex: Feminin |
Mie nu-mi suna bine nici acul in vena, nici endoscopia
-------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
| Nessie |
30-03-2007, 01:14 PM
|
Mie nu-mi suna bine nici acul in vena, nici endoscopia Cand i-am spus doctorului astuia, mi-a zis ca e inuman asa ceva, ca la ei dureaza 2-3 min si ca se face anestezie locala cu un spray si se induce o stare de euforie Plus ca daca accept euforia nu pot fi lasata singura dupa procedura si trebuie sa ma duca cineva acasa. Nici vorba sa ma duc la serviciu, ceea ce e exclus, ca nu pot sa-mi iau liber. -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| ina_ceva |
30-03-2007, 01:24 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
-------------------- |
| pumby |
30-03-2007, 02:33 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 144 Inscris: 15-03-2007 Membrul Nr.: 253 Dispozitie: dizzy Sex: Feminin |
Salutari! Am fost la doctor si exact cum ma asteptam... eu ii povesteam ce simt si ce cred ca am si el mustacea. Pana la urma a ajuns si el la concluzia mea si m-a programat pentru miercuri la endoscopie...Atunci sa vezi nebunie. Pumby, pe doctor in cheama Craciun Eugen. Stii ceva de el? E un doctor super bun. Stiu ca a fost prietenul meu la el tot pentru endoscopie.Ai grija la endoscopie ca in primul rand iti vine sa versi cand iti baga prostia aia in gat si pe urma ramai cu usturime pe gat. Nici prietenul meu nu a facut anestezie si a zis ca mai bine facea ca s-au cam chinuit cu el(sti ca barbatii sunt mult mai dificili decat noi, mai ales in ceea ce priveste bolile lor si mersul la doctor). Oricum tu zici ca ai mai facut, inseamna ca nu iti va fi asa de greu. In privinta doctorului, ti-am zis este unul din cei mai buni -------------------- ![]() url=http://www.TickerFactory.com/] ![]() [/url] |
| Nessie |
30-03-2007, 02:35 PM
|
E un doctor super bun. Stiu ca a fost prietenul meu la el tot pentru endoscopie.Ai grija la endoscopie ca in primul rand iti vine sa versi cand iti baga prostia aia in gat si pe urma ramai cu usturime pe gat. Nici prietenul meu nu a facut anestezie si a zis ca mai bine facea ca s-au cam chinuit cu el(sti ca barbatii sunt mult mai dificili decat noi, mai ales in ceea ce priveste bolile lor si mersul la doctor). Oricum tu zici ca ai mai facut, inseamna ca nu iti va fi asa de greu. In privinta doctorului, ti-am zis este unul din cei mai buni Ultimele 2 dati cand mi s-a luat sange am lesinat de-a binelea. Mi s-a taiat filmul efectiv, nu stiu ce s-a intamplat cu mine cateva minute. -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| amalia0701 |
30-03-2007, 06:19 PM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.745 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Servus iubire!
Felictari pentru kg alungat,sa ia si altele dupa el, daca se poate si de la mine ar fi perfect Off voi astaia de la Gorj toti lesinatzi cand va ia cineva sange? Mi dor de tine -------------------- ![]() OBEZITATEA UCIDE ! Din 09.10.2008 viata fara abateri.Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] |
| bubbles |
31-03-2007, 02:28 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.874 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Ce faci ness?
Pe de alta parte insa..taicameu..om la 40 si ceva de ani... tipa si urla cand face o injectie de parca ii taie cineva carnea..maicamea se inchide in casa cu el..si inchide geamuri . tot.. sa nu se auda afara Acest mesaj a fost editat de bubbles: 31-03-2007, 02:29 PM -------------------- |
| ina_ceva |
02-04-2007, 09:36 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Un inceput de saptamana linistit si fara dureri de cap
Cum merge dieta? Ceva rezultate la tine sau la babuin? -------------------- |
| amalia0701 |
02-04-2007, 10:33 AM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.745 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Ma ajuti si pe mine cu pozele alea?
Am scanat din revista cosmopolitan interviul lui Sys si nu stiu cum sa le pun pe site ca-s prea mari, una are 9.5 MB. -------------------- ![]() OBEZITATEA UCIDE ! Din 09.10.2008 viata fara abateri.Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] |
| Nessie |
02-04-2007, 10:57 AM
|
Ma ajuti si pe mine cu pozele alea? Am scanat din revista cosmopolitan interviul lui Sys si nu stiu cum sa le pun pe site ca-s prea mari, una are 9.5 MB. Redimensioneaza-le si pune-le pe imageshacks. Ia vezi, merge? Weekendul asta a mai scazut cantarul cu 0,5 kg si acum am 65 Oricum ma bucur ca acum ma intelege cand am pofte, cand ma plang ca nu reusesc sa ma abtin sau sa merg cu dieta inainte, ca a trecut si el prin asta. Ieri am facut miscare multa, am fost in Herastrau cu rolele, iar pe seara la tenis de camp, dar mai mult alergam dupa mingii decat le nimeream. -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 20-11-2008 - 11:28 PM |