![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| aki |
21-07-2006, 10:15 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.249 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
'Neata! Cand am pe cineva hotarat sa lupte alaturi de mine, ma motivez mult mai repede si eu. ma gandeam sa ma apuc de Atkins pt 2 saptamani sa iau avant, dar imi e greu sa ma despart tocmai vara de legume si fructe. Deocamdata mi-am propus sa analizez mai bine salile din jurul meu sa vad unde as putea lucra intre 8:30-9:30 si apoi sa plec la munca. Sper sa gasesc ceva. Salut Gabit.As vrea sa ma apuc si eu de dieta,dar nu am cum sa ma motivez.Sergiu ma indoapa -------------------- |
| Nessie |
21-07-2006, 10:19 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.331 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Am vazut subiectul tau despre gelozie si ma gandeam ca poate el te indoapa ca sa nu te mai placa altii! Ce zici de asta?
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| aki |
21-07-2006, 11:09 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.249 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Am vazut subiectul tau despre gelozie si ma gandeam ca poate el te indoapa ca sa nu te mai placa altii! Ce zici de asta? Cred ca nu este motivul asta.Pur si simplu ii place sa aiba pe ce pune mina Adica fundul sa fie fund si celelalte sa fie la locul lor.Acestea sunt afirmatiile lui -------------------- |
| Nessie |
21-07-2006, 11:13 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.331 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Orice barbat vrea sa aiba pe ce pune mana, dar sigur, in rest vrea sa placa si ochiului.
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| DIAbolica |
21-07-2006, 01:32 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 168 Inscris: 22-06-2006 Din: The Land of Laughs Membrul Nr.: 48 Dispozitie: Never Felt Better ! Sex: Feminin |
aloha !
legat de dieta..am ajuns la o singura concluzie..un lucru esential ca sa functioneze e sa nu devina o obsesie !! citisem propozitia asta de multe ori,in reviste,pe forumuri,ca marturie ale multor fete care au slabit ramane s-o pun si eu in practica..intr-o buna zi |
| DIAbolica |
21-07-2006, 08:41 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 168 Inscris: 22-06-2006 Din: The Land of Laughs Membrul Nr.: 48 Dispozitie: Never Felt Better ! Sex: Feminin |
tocmai facui vreo 20-25 minute tae bo si ma simt... so f@#*ing good ! stiuu..20minute e putin..dar e un inceput bun ! transpirai mai rau ca la sauna , sunt mai obosita decat acu cateva zile,cand am mers 5-6 ore pe jos... dar e o senzatie atat de placutaaa !!! Nessie,fetelor,baietilor chiar.. |
| Nessie |
22-07-2006, 07:28 PM
|
Super tare tae bo! Am facut si eu in facultate 1 an. Chiar se simtea, dar ne rupea profa, nu ne lasa sa ne treagem sufletul. Dupa nu am mai gasit sali convenabile (ca locatie si pret) asa ca nu am mai facut
Felicitari pentru activitatea pe care ai facut-o ieri! -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| Nessie |
24-07-2006, 05:15 PM
|
Md:
-1 canuta de pepene galben taiat bucatele + 1 lingurita de zahar: 1,5p (am pus 0,5p pentru pepene) Pranz: - omleta din 3 oua cred cu ciuperci + uleiul in care a fost facuta: 7p - o salata cu sos nu-stiu-de-care: 1p - o chifla: 2p Gustare: 3 mere mici Pana acum e bine: 11,5p cu plus din mancare si 2p cu minus -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| Nessie |
25-07-2006, 05:26 PM
|
Aseara am continuat cam uratel...
- 4 bucati de carnaciori oltenesti (degresati) cat degetul de mari: pun 8p ca la cremvusti. - 4 felii de paine: 4p - salata de vinete: 2p Mai scad 3p de mers-alergat, dar tot raman 21. Azi 25.07.2006 Dimineata: -3-4 mere mici - 0p Azi la pranz: -orez - 3,5p -piept de pui - 1p -o cafea cu zahar - 1p -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| aki |
26-07-2006, 08:41 AM
|
Salut Gabit.Vad ca mergi inainte cu dieta.Cu toata ca nu e luni azi,dar vreu sa ma apun si eu serios de treaba.Sergiu a plecat in Germania revine peste o luna.Si vreau sa arat altfel.Dar ce sa fac cu tigara
Acest mesaj a fost editat de aki: 26-07-2006, 08:43 AM -------------------- |
| Nessie |
26-07-2006, 09:27 AM
|
| aki |
26-07-2006, 10:16 AM
|
Nu am mincat azi inca nimic -------------------- |
| Nessie |
26-07-2006, 10:26 AM
|
Tot de ww vrei sa apuci,nu? Ma gandesc la cartofii aia care la Monti nu dau bine
| aki |
26-07-2006, 12:14 PM
|
Tot de ww vrei sa apuci,nu? Ma gandesc la cartofii aia care la Monti nu dau bine Nu vreau sa merg cu Monti,dar nu aveam nimic altceva de cartofi.Cred ca e mai bine decit sa fi mincat o prajitura -------------------- |
| Nessie |
31-07-2006, 10:47 AM
|
:salu: Va salut pe toate!
La mancare nu am mai tinut cont (din nou -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 20-11-2008 - 11:55 PM |