![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| buretel |
10-08-2006, 11:38 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.693 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
-------------------- |
| Nessie |
10-08-2006, 11:47 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.331 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
...sa nu mai spn ca de cate ori iti vad avatarul, parca ma vad la tv sau in fata calc M-am indragostit de el la prima vedere! -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| luchi |
10-08-2006, 11:49 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.546 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
eu n-am primit mail cu pozele -------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| Nessie |
10-08-2006, 11:58 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.331 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Am gasit ca o salata de pui ar avea 2p
Sosul pentru salata l-am calculat la 3,5p. Am mai mancat dimineata lapte 1,5% (May, vezi? -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| May |
10-08-2006, 12:20 PM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.650 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
SALATA DE LA MC??????????'
te-ai mai scos cu laptele ca altfel.. Eu am mancat la MD saridine picante cu rosii si paine integrala, 5 p toata afacere.... la pranz mananc ghiveci de legume, si seara pepene sau ceva fructe... azi a fost mai bland cantarul dar e mult peste ce am la ticker -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Nessie |
10-08-2006, 12:25 PM
|
SALATA DE LA MC??????????' Cat zice cantarul? Schimba-ti tickerul ca doar pe tine te tragi in piept ca nu pui realul! :hug :eu asa am facut! te-ai mai scos cu laptele ca altfel.. Eu am mancat la MD saridine picante cu rosii si paine integrala, 5 p toata afacere.... la pranz mananc ghiveci de legume, si seara pepene sau ceva fructe... azi a fost mai bland cantarul dar e mult peste ce am la ticker Ma fac ca nu am vazut bataita! Tu ce zici de punctele de la salata? Eu ma gandeam asa: crutoane 1p, branza 1p, pui 3p. -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| alandana |
10-08-2006, 12:49 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 826 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 69 Dispozitie: Destul de multumita Sex: Feminin |
Salata maxi cu pui - 375 kcal / portie si 20 g grasime / portie. Deci 8.5 p.
Intra pe site-ul McDonalds si poti calcula la orice aliment il vand acolo. http://www.mcdonalds.ro/ASPNET/Nutrition.aspx -------------------- 41 ani, 1.63, 50-52 kg variaza de la o zi la alta dar in aceste limite.
|
| Nessie |
10-08-2006, 12:51 PM
|
Salata maxi cu pui - 375 kcal / portie si 20 g grasime / portie. Deci 8.5 p. Intra pe site-ul McDonalds si poti calcula la orice aliment il vand acolo. Multumesc mult, Alandana! -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| bubbles |
10-08-2006, 01:16 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.874 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
SALATA DE LA MC??????????' te-ai mai scos cu laptele ca altfel.. Eu am mancat la MD saridine picante cu rosii si paine integrala, 5 p toata afacere.... la pranz mananc ghiveci de legume, si seara pepene sau ceva fructe... azi a fost mai bland cantarul dar e mult peste ce am la ticker may...si eu daca pun la loc nu il skimb...k daca il vad cat aveam ma motivez sa ajung rpd inapoi... Salata maxi cu pui - 375 kcal / portie si 20 g grasime / portie. Deci 8.5 p. Intra pe site-ul McDonalds si poti calcula la orice aliment il vand acolo. Multumesc mult, Alandana! lasa nessie ca nu ai pierdut nimic...macar o zi ai voie sa te rasfeti si tu..nu te mai gandi la asta...eu ma gandeam k maine sa imi fac singura salata...sa pun un pui la rotisor in cuptor si apoi sa imi fac cu carnea salata...oare cat are acrnea de pui de la rotisor? -------------------- |
| bpaula |
10-08-2006, 03:41 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 393 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 94 Sex: Feminin |
salutare veveritzo
trec si eu putin prin vizita ca is prea somnoroasa sa mai fac ceva la munca...adica sunt buna sa fac numai prostii asa ca mai bine ma abtin sa fac ceva cica si eu is la WW da' dupa cum ma stii m-am plictisit repede de facute liste cu ce mananc...asa ca imi contorizez in gand cam pe unde sunt sa stiu la sfarsitul zilei cum a fost...ce-i drept e cam greu de tinut minte de luni pana duminica si atunci tin minte numai daca depasesc, ca asta e grav si trebuie reparat de cand caut apart fac si sport..mers pe jos de colo colo prinde bine pup dulce si sa ai o seara placuta -------------------- |
| Sexymom |
10-08-2006, 03:55 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.279 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Ce faci fetita cu gropite in obraji?
-------------------- |
| May |
10-08-2006, 04:05 PM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.650 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Nessie nu schimb tickerul ca sa imi fie rusine si sa ajung iar acolo, exact ca si bubbles... intentionez sa ajung acolo intr-o saptamana
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Nessie |
10-08-2006, 04:06 PM
|
Sexy, pe unde esti? ai net mereu? -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| Ramy |
10-08-2006, 04:08 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 157 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 91 |
Sexy, pe unde esti? ai net mereu? Mey, eu asa am tinut prima oara WW, in gand -------------------- Sufletul sa-ti fie ca gandul,gandul ca vorba si vorba ca fapta !
|
| julyalina |
11-08-2006, 08:17 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
'neatza nessie
se apropie wikendul -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 21-11-2008 - 02:59 AM |