![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Nessie |
15-09-2006, 10:00 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.331 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Nu am cumparat nimic inca pentru ca nu am cand in timpul saptamanii. Maine dimineata ma duc la tuns
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| midnight_talker |
16-09-2006, 08:45 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 138 Inscris: 13-06-2006 Membrul Nr.: 30 |
Ciao Gabi!Nu v-am parasit,sa stiti!Citing in jurnalul tau,apoi in celelalte jurnale,noi totusi suntem condamnate pe viata sa tinem dieta?Mi-am dat seama pe pielea mea ca faza cea mai grea este mentinerea.Of...si cand ma gandesc ca am irosit 3 luni de vara sa ma reapuc de treaba.Merge bine acum,dar va fi mai lent,pt ca vine toamna,frigul....Anyway,nu mai mai las,ca am 2 perechi de blugi care ma asteapta(de anul trecut cand am slabit),si sunt atatea haine faine in oras.....Iar eu refuz sa-mi cumpar ceva acuma.
Ce parere ai despre impachetarile cu parafina?Ma gandeam sa ma ajut si de metoda asta,o data acum,si alta data cand mai slabesc vreo 5 kg.Aaaa,si pe cine ar mai trebui sa cunosc aici pe forum? Pupici! |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| May |
17-09-2006, 06:39 PM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.650 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Me back ... nu ma intrebati de dieta
P.S. nessie bravo pt laptic -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| aki |
17-09-2006, 07:31 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.249 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Salut Gabit.cind am intrat erai pe aici,dar acum vad ca ai fugit.Am venit acum cu Sergiu pe la net sa mai vedem ceva de gazda.Inca nu am gasit nimic si mor de ciuda.Nu stiu ce sa mai facem.O saptamina linistita iti doresc
-------------------- |
| amalia0701 |
18-09-2006, 11:18 AM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.745 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Sa vedem poze cu tine tunsa si cu hainele
-------------------- ![]() OBEZITATEA UCIDE ! Din 09.10.2008 viata fara abateri.Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] |
| Nessie |
19-09-2006, 12:05 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.331 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Hello! Am fost la tuns, m-a aranjat bine, am dat o groaza de bani
Poze nu pun ca nu am aparat. In rest totul a fots ok. Sambata toata ziua am umblat dupa haine de nunta, apoi in oras cu prietenii si seara am ajuns franta. Duminica am luat-o de la capat; am fost le finala de tenis BCR Open, apoi iar prin oras, iar cu prietenii, iar rupta de oboseala. -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| midnight_talker |
19-09-2006, 11:29 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 138 Inscris: 13-06-2006 Membrul Nr.: 30 |
Cum te-ai tuns Gabi?
Atata timp cat nuntile sunt doar ocazionale,eu spun ca merita si organismul tau o zi de relaxare.Oricat am incerca noi sa ne schimbam stilul de viata,tot visam sa mancam ceva gustos si nesanatos.Asta ne este firea..... Oricum,tu ai slabit mult si te-ai tinut de treaba,nu ca mine.... |
| lliliana |
20-09-2006, 07:17 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Hello! Am fost la tuns, m-a aranjat bine, am dat o groaza de bani Poze nu pun ca nu am aparat. In rest totul a fots ok. Sambata toata ziua am umblat dupa haine de nunta, apoi in oras cu prietenii si seara am ajuns franta. Duminica am luat-o de la capat; am fost le finala de tenis BCR Open, apoi iar prin oras, iar cu prietenii, iar rupta de oboseala. Una peste alta te-ai simtit bine...chiar daca ai obosit. Un somnic bun si te-ai refacut. Acest mesaj a fost editat de lliliana: 20-09-2006, 07:17 AM -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| julyalina |
20-09-2006, 07:59 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
hello nessie
cand este nunta ? ca eu sunt batrana si ma lasa memoria si inteleg ca nu ti-ai luat nimicutza |
| ina_ceva |
20-09-2006, 08:11 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Mi se pare ca e WE asta.
nessie, cum te-ai tuns? -------------------- |
| Nessie |
20-09-2006, 09:49 AM
|
Hello!
M-am tuns cu gherute accentuate si din bretonel ce aveam, acum mi-am facut carare pe o parte. Nu eram dispusa sa cheltuiesc sume astronomice pe haine pentru ca oricum nunta e in afara Bucurestiului si mai platesc transportul etc. M-am descurcat cu ce aveam in mare; am cheltuit 1 mil pe un sacou pana la urma. Am o perioada nasoala la serviciu cu multe de rezolvat in timp scurt si nu mai am timp nici de dieta, nici de ofrum Mi se pare ca e WE asta. Da, dumininca e nunta.nessie, cum te-ai tuns? -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| amalia0701 |
20-09-2006, 06:04 PM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.745 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Bla bla bla
Da vina pe serviciu ca mananci tu prostii. Nu cred ca te da vreun patron afara ca iei o pauza 10 minute sa mananci ceva sanatos, sau ca iti interzice sa iei un MD sanatos. Alooooooooooo! Ia o pauza, respira adanc si revino-ti! -------------------- ![]() OBEZITATEA UCIDE ! Din 09.10.2008 viata fara abateri.Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] |
| luchi |
21-09-2006, 11:12 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.546 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Iubita, credeam ca postezi..Si stateam asa cuminte, cu deshtu' pi rifresh
Ce mai faci? In afara de muncit de dimineata pana noaptea...Mai tinem un ww scurt impreuna? Stii tu, de-ala cu "azi declaram ziua fara abateri" -------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| Nessie |
21-09-2006, 11:44 AM
|
Am vrut sa scriu, dar m-am razgandit!
Eu cred ca nu slabesc pentru ca nu numar bine. Nu stiu ce alt motiv sa fie. Toate le contorizez ochiometric si probabil aiurea, plus ca 90% din mese le iau la serviciu sau in oras si nu stiu niciodata ce contin exact si in ce cantitati. Mereu aproximez si mai pun ceva extra pentru siguranta, dar probabil nu este suficient. M-as baga la o saptamana fara abateri, dar sincer nu stiu ce ar insemna asta pentru mine? Sa nu mai mananc la serviciu? Nu am cum. nu am cand sa ma duc la cumparaturi si sa gatesc acasa. Cred ca nici nu mai stiu sa gatesc. Si colac peste pupaza, de vreo 2 saptamani m-au reapucat durerile de gastrita. -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| luchi |
21-09-2006, 11:49 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.546 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
-------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 21-11-2008 - 12:56 AM |