![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Nessie |
16-10-2006, 09:08 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.331 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Iaurtul pe care ma bazam ca il mananc la 12, l-am pus absent nemotivat ca nu a aparut la sedinta stabilita. Asa se intampla la serviciu ...stii ce pui in frigider, dar nu si ce scoti. Pe langa ciulamaua aia, am mai mancat un struguras, o felie de sunca presata si am muscat dintr-un cascaval. Luchi, te astept de maine cu forte proaspete, ca doar nu mananci ciocolata aia de pomana, nu? -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| aki |
17-10-2006, 07:14 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.249 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
-------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| lliliana |
17-10-2006, 08:38 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Salutare Nessie...si la tine e la fel cu frigiderul?...Asa-i la toate serviciile? O sa-mi cumpar o caserola cu lacat
-------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| bpaula |
17-10-2006, 08:47 AM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 393 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 94 Sex: Feminin |
si aici s-a auzit un click? atunci sa sper ca in curand se aude si la mine? ca eu tot astept si ascult atent dar inca nimic...oricum ieri nu am mancat cioco, sa fie asta un semn ca vine click-ul?
mai vedem...pana una alta fac bagaje si plimbari de la un apartament la altul gabi sa te tina click-ul asta mult si bine si sa reusesti ce ti-ai propus -------------------- |
| luchi |
17-10-2006, 08:56 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.546 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
-------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| Karin |
17-10-2006, 09:02 AM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 691 Inscris: 29-09-2006 Membrul Nr.: 137 Dispozitie: Ignorati-ma.... Sex: Feminin |
Daca e vorba de shpaga pentru un jurnal zgubilitic, cu zgubilitice, viu si eu cu o caruta de cioco! Merge?
Pup moderatoarea in speranta unei fructuoase colaborari! -------------------- ![]() |
| buretel |
17-10-2006, 09:50 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.693 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
neatza gabicule
mi-a fost tare dor de gasca tzuc fata pi es-> io nu dau spaga -------------------- |
| Nessie |
17-10-2006, 09:55 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.331 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Am zis ca ma duc la condici, dar m-am oprit pe aici!
Multam fain, Paula! Luchi, mi se pare mie sau vrei sa-mi bagi franghia in casa? Karinush, stim noi de ce te incurci in cereri! Nu poti scrie pe forum si in cerere cu o singura mana! neatza gabicule mi-a fost tare dor de gasca tzuc fata pi es-> io nu dau spaga -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| Karin |
17-10-2006, 10:00 AM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 691 Inscris: 29-09-2006 Membrul Nr.: 137 Dispozitie: Ignorati-ma.... Sex: Feminin |
CITAT Karinush, stim noi de ce te incurci in cereri! Nu poti scrie pe forum si in cerere cu o singura mana! Mars?? Unde??? Am un Bounty in birou, da' fiu a naibii daca il mananc! -------------------- ![]() |
| lliliana |
17-10-2006, 11:01 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
CITAT Karinush, stim noi de ce te incurci in cereri! Nu poti scrie pe forum si in cerere cu o singura mana! Mars?? Unde??? Am un Bounty in birou, da' fiu a naibii daca il mananc! Nu e bun Bounty mai...e o chestie fara gust. Papa un brocolli fiert, un morcovel...Bounty nici nu mai e la moda...daca vrei sa stii.. -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| buretel |
17-10-2006, 11:10 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.693 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
CITAT Am intelse, sa traiti! ( primiti spagi pentru un jurnal, un ticker, o dieta ceva) nuu, ca deocamdata ma aciuez si eu pe la vecini -------------------- |
| Nessie |
17-10-2006, 11:33 AM
|
Foame nu imi e (ca ma gandesc la pantalonii de dimineata in care nu imi intrau burtile
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| luchi |
17-10-2006, 11:45 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.546 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Nessie, am, am perioade de-astea. Mananc ce prind: floricele, , paine, mere, castraveti murati, cotoare de varza
-------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| julyalina |
17-10-2006, 11:49 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
Mananc ce prind: floricele, , paine, mere, castraveti murati, cotoare de varza salata orientata nessie, daca te ajuta cu ceva si eu am perioade acute de foame -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| lliliana |
17-10-2006, 12:12 PM
|
|
Iubitaaa...ce sa zic...ma alatur tie...sunt fan bagat in gura fara foame...gurmanzie ii dzic io...si gurmanda sunt...Stau cu ochii pierduti in frigider gandindu-ma ce sa mananc. Pana vine fie-mea si-si da cu usa de la frigi peste deshte..."Mami!!!, iar aici? Marsh la bicicleta!!!" Bag capu'ntre umeri si plec cu amintirea unor de mult uitate mese copioase
Acest mesaj a fost editat de lliliana: 17-10-2006, 12:13 PM -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 20-11-2008 - 10:00 PM |