![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| ina_ceva |
29-06-2006, 01:19 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Sa-l porti cu placere, Brunette!!! Mie mi se pare sexy.
Sunt de aceeasi parere cu nessie. Mi se pare mult 1200 si se poate ca la anu sa nu-mi placa si sa vreau sa port altul. In legatura cu serviciu, la facultate ma duceam de dimineata pana la 13 si dupa aceea pana la 23 era progrmul la serviciu. Din pacate la facultate era obligatoriu sa ma duc (nu am reusit sa ma decid asupra unei facultati cu orar mai 'lejer' He he, dar asta a fost odata Asta e -------------------- |
| Nessie |
29-06-2006, 01:41 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.331 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Ina, pot sa te intreb la ce facultate esti?
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| ina_ceva |
29-06-2006, 01:50 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Sunt la electronica si telecomunicatii. Tu ce facultate ai terminat? -------------------- |
| DIAbolica |
29-06-2006, 02:46 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 168 Inscris: 22-06-2006 Din: The Land of Laughs Membrul Nr.: 48 Dispozitie: Never Felt Better ! Sex: Feminin |
iti raspunsesem pe celalalt forum.... mai demult eu ce sa fac..iaca bine... **cu kilogramele stau de la foarte rau in jos **cambridgeul l-am dat...rezultatele prin august... sper sa-l iau **planuri de vacanta.. de azi intr-o luna plec la mare,apoi la munte (cu colege) ... **in rest,vine clasa a 12a si... but enough about me... detalii...detalii.. felicitari si pt kilogramele pierdute... stiu ca la un moment dat aveam amandoua aceeasi greutate.. acum... ai cu mult sub a mea.. bravo again ! la mine...Dumnezeu cu mila.. te pup dulce si astept vesti ps: sorry de emoticonuri..dar imi plaaaaaac |
| Nessie |
29-06-2006, 03:38 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.331 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Sunt la electronica si telecomunicatii. Tu ce facultate ai terminat? Eu am facut ASE-ul asa ca nu am de ce sa ma plang! Ina, esti anul 5, nu? Sper ca am iteles bine. -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| Nessie |
29-06-2006, 03:54 PM
|
iti raspunsesem pe celalalt forum.... mai demult eu ce sa fac..iaca bine... sau mai putin rau decat de obicei **cu kilogramele stau de la foarte rau in jos oh yeah,baby! vad o schimbareeee in bineeee Ma bucur ca esti increzatoare! **cambridgeul l-am dat...rezultatele prin august... sper sa-l iau iti tin pumnii! Stiu cat de stresant e! L-am dat si eu in anul 3! Cel mai greu e sa stai sa astepti rezultatul, nu? La mine cel putin asa a fost! Cum ti s-au parut probele? **planuri de vacanta.. de azi intr-o luna plec la mare,apoi la munte (cu colege) ... ma rog,nu prea merit eu vacante,dar ..multumiri speciale familiei De ce zici ca nu meriti vacante?? Ai trecut de Cambridge, ai ultima vacanta inainte de a 12-a! Fruntea sus si distractie placuta! **in rest,vine clasa a 12a si... o sa invat la greu..asa momentan ma bucur de vacanta cum pot mai bine but enough about me... detalii...detalii.. felicitari si pt kilogramele pierdute... stiu ca la un moment dat aveam amandoua aceeasi greutate.. acum... ai cu mult sub a mea.. bravo again ! la mine...Dumnezeu cu mila.. te pup dulce si astept vesti Cate kg ai? Spune tot! ps: sorry de emoticonuri..dar imi plaaaaaac ma bucur sunt intr-o sedinta, de asta am raspuns scurt, dar mai vorbim cand ies -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| DIAbolica |
29-06-2006, 04:51 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 168 Inscris: 22-06-2006 Din: The Land of Laughs Membrul Nr.: 48 Dispozitie: Never Felt Better ! Sex: Feminin |
iti trimit pm
Acest mesaj a fost editat de DIAbolica: 29-06-2006, 04:51 PM |
| Brunette |
29-06-2006, 05:49 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 133 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 14 Sex: Feminin |
|
| DIAbolica |
29-06-2006, 08:07 PM
|
nu una anume...
adica nu-s genul care sa manance dimineata supa de varza,la pranz doua masline si seara nimic(rabdari prajite),doar pentru ca astfel de "diete" sunt la moda sau ca iti garanteaza 2 kg in 3 zile (urmeaza second part...sa le depui la loc+bonus)..neah ! tu ? |
| Nessie |
29-06-2006, 09:27 PM
|
ma bucur sa vad ca inca stai bine cu teoria!
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| Nessie |
30-06-2006, 10:25 AM
|
Stie cineva cu cat sa puntez o ciorba de burta (de la restaurant)?
| Bubble |
30-06-2006, 11:24 AM
|
![]() Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 44 Inscris: 21-05-2006 Membrul Nr.: 8 |
|
| DIAbolica |
30-06-2006, 12:51 PM
|
ma bucur sa vad ca inca stai bine cu teoria! saru`mana ps:Care sunt rangurile p`aci ? amiba,pestisor...what`s next? sper ca cel mai mare rang nu e 'balena'...ca-l iau la bejos }{ |
| Nessie |
30-06-2006, 01:11 PM
|
ps:Care sunt rangurile p`aci ? amiba,pestisor...what`s next? sper ca cel mai mare rang nu e 'balena'...ca-l iau la bejos }{ Stai calma ca nu e "balena". E unul fioros!! Daca tot suntem pe OneDen.com, evident, rangurile sunt de animalute salbatice. Mai e o chestie simpatica (zic eu) referitoare la ranguri ->> citeste in Regulament despre titluri (rank-uri). -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| DIAbolica |
30-06-2006, 01:19 PM
|
ma linistisi...
nu de alta....dar eram in stare sa-i dau in judecata pt asa ceva |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 21-11-2008 - 12:11 AM |