![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Nessie |
02-11-2006, 11:49 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.331 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Ce fel de paine era? Ca sa economisesc pcte, eu pap paine graham feliata de la belforno si o felie are 0.5p. Daaa??? La pui lasam 2 puncte atunci, la salata am pus 6 muncte ca nu mai stiu daca am mancat 2 sau 3 felii. -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| ina_ceva |
02-11-2006, 11:51 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Ai calculat la paine dupa punctajul de pe ambalaj?Daca nu, cred ca poti pune 0.5 felia de paine, daca e paine neagra.
-------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Nessie |
02-11-2006, 12:10 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.331 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Ai calculat la paine dupa punctajul de pe ambalaj?Daca nu, cred ca poti pune 0.5 felia de paine, daca e paine neagra. In lista mea nu am gasit maioneza si am pus 1p la o lingurita mica (de ceai). Maioneza e facuta in casa, deci nu e light. Si inca o problema: ma uit in lista mea si nu vad la sport tae-bo. E undeva intre aerobic (1,5p) si kickbox (3p), deci ma gandesc ca ar avea 2p pentru 15 min, iar eu cum fac la sala 1 ora ar insemna 24p econimisite doar din sport pe care nu le iau in calcul... si tot m-am ingrasaaaat Mi-am schimbat si tickerul sa se vada ce purcica m-am facut! -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| ina_ceva |
02-11-2006, 12:15 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Maioneza, 20% grasime 2 lingurite 0,5
Maioneza, 50% grasime 1 lingurita 0,5 Maioneza, 80% grasime 1 lingurita 1 Daca e facuta in casa, e k cum ai pctat. -------------------- |
| aki |
02-11-2006, 12:27 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.249 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Salut Gabit.Ai intrat in depresie?Sanatoasa sa fii si esti atit de frumoasa
-------------------- |
| amalia0701 |
02-11-2006, 01:49 PM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.745 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Alooooooooooo!
Io zic sa iti revii ca ai luat-o pe aratura. Nu te apuci de nici un ATKINS. Apa ai baut 2 litri pe zi? Mie mi s-a intmapalt sa am 2 kg diferenta intre cantaritul dimieatza si cel de seara, deci te cantaresti numai dimineatza, pe stomacul gol dupa ce ai fost la WC. E normal ca acum cand manancia tent, organismul sa fi sesizat si isi ia masuri sa nu-l expui la vreo cura minunata. Ai rabdare. NU te mai ambala asa. Relax. E important cum mananci. Uite niste reguli care functioneaza: TEHNICILE INTELIGENTEI TRUPULUI Greutatea ideala – Deepak Chopra 1. Mancati intr-o atmosfera calma si linisitoare; 2. Asezati-va pe scaun, la masa cand mancati; 3. Nu mancati cand sunteti suparat; 4. Opritiva din mancat cand ati ajuns la punctul de confort maxim; 5. Evitati mancarurile si bauturile foarte reci; 6. Nu vorbiti in timp ce mestecati; 7. Mancati cu o viteza moderata; 8. Mancati numai dupa ce masa anterioara a fost digerata; 9. Mesele trebuie sa contina alimete prospat gatite; 10. Relaxativa cateva momente dupa ce ati terminat de mancat -------------------- ![]() OBEZITATEA UCIDE ! Din 09.10.2008 viata fara abateri.Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] |
| aki |
02-11-2006, 01:55 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.249 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Da bune reguli,imi pare ca te faci cit ziua cea de mine asa.Mama mea mininca ce apuca si din fuga ca mereu e ocupata si-i slaba de-o bate vintul.Dar tatal mininca linistit si pe asezate.Daca ii este a minca el mininca incet si linistit,poate sa arda satul ca el n-are nici o treaba
-------------------- |
| Nessie |
02-11-2006, 03:27 PM
|
Merci, Amalia!
Azi am mancat: MD: - o banana - 1,5p - un mar mare Pranz: - piure de cartofi - 4p - piept de pui cu legume - 4p Pentru cina intenionez: - tae-bo - fructe - un iaurt - 4p -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| Nessie |
02-11-2006, 06:38 PM
|
Ma pregatesc de tae-bo in seara asta, dar am o stare ...
Starea mea actuala: ![]() -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| Andreea-Rodica |
02-11-2006, 07:33 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.901 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
Am trecut sa te tzuc si sa te incurajez un pic.
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| dany |
03-11-2006, 12:52 AM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.099 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Nessie,scumpa !!!! NU te cantari in fiecare zi ???????????????????????????? Asta e greseala noastra !!!! Dimineata putem fii super modele si seara ...obeze .O data pe saptamana e perfect !!!!!!!!!!
|
| dany |
03-11-2006, 01:06 AM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.099 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
In legatura cu punctele pentru tae-bo ....eu zic ca te incadrezi la sectiunea "inteensiv"....deci nu prea mai poti comunica cu cei din jur.....Corect ???? Atunci ...uite formula de calcul a punctelor :timp (minute) x greutate (in kg) : 560. asa iti poti afla punctele pentru tae-bo.
Am calculat pentru tine ......pentru 1 ora de tae-bo... timp ...60 (min) x 67 ( greutate) :560 = 7,17 P !!!! Deci : ai 7 P pentru 1 ora de tae-bo ! |
| dany |
03-11-2006, 01:53 AM
|
Nessie,scumpa !!!! NU te cantari in fiecare zi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Asta e greseala noastra !!!! Dimineata putem fii super modele si seara ...obeze .O data pe saptamana e perfect !!!!!!!!!! Am vazut ca la mesajul meu de dinainte am pus semnul intrebarii !!!! GRESIT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! De aceea am scris acum alt mesaj...chiar daca arata ciudat Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 03-11-2006, 01:55 AM |
| Karin |
03-11-2006, 09:13 AM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 691 Inscris: 29-09-2006 Membrul Nr.: 137 Dispozitie: Ignorati-ma.... Sex: Feminin |
Mi-a placut la nebunie starea ta de aseara!
Uauuuuuuu, atatea puncte economisesti cu tae-bo? Mistoooooo! Te pup si iti doresc o zi buna! -------------------- ![]() |
| Nessie |
03-11-2006, 11:14 AM
|
'Neataaa!
![]() Multumesc mult, Danyhoney pentru calcul si incurajari! Andreea, Karin, va multumesc frumos! -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 21-11-2008 - 12:22 AM |