![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Nessie |
17-11-2006, 02:00 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.331 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Va pup pe toate!
Numai ganduri negre si rele si urate am avut. Am incercat sa ma uit la un film, n-a mers, am dat pe reportaje, dar nici astea n-au functionat, de calculator nici nu vroiam sa aud, asa ca m-am bagat cu nasu'n perna pe la 9:30 si m-am chinuit ca pestele pe uscat pana pe la 3 cand m-am uitat ultima oara la ceas. Eu sper sa fie doar cafeaua de vina pentru ca am baut cam multa ieri. Simteam o tensiune in extremitati (degete, urechi, nas Ieri am mai mancat o potrie de paste cu rosii 3p si atat. Meniul de azi: MD: -2 felii de paine neagra cu branza Exquisa 0,2% grasime (1,5p) Gustare 1 mar Pranz: -ciorba de legume - 3p -ciuperci sote - 3p -paine neagrea - 1,5p -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| luchi |
17-11-2006, 02:23 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.546 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
of, Gabicule, ce se intampla cu tine? Tot abatuta esti in ultima vreme. Iti recomand ceaiul de sunatoare baut seara, si daca te plictisesti, tricotatul, pictatul(ghivecelor), vopsit blana pisicii Te imbratosez tare-tare. -------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| aki |
17-11-2006, 03:07 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.249 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Ce ai Gabit?Imi para rau ca nu esti in apele tale.Am si eu momente de acestea si stiu ce simti si stiu precis ca tu stii cauza stresului tau
-------------------- |
| Nessie |
17-11-2006, 03:45 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.331 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Va multumesc mult pentru tot!
Stiu ca am multe lucruri pentru care Ii sunt recunoscatoare lui Dumnezeu si nu cer ceva ce nu am, poate doar cate o vorba buna din partea cuiva drag din cand in cand mi-ar fi de ajutor sau o deconectare de la munca si calculator. Pana una alta, imi place mult dispozitia lui Karin si simt ca mi se potriveste. Luchi, acum bag un ceai de musetel si menta. Asta am gasit pe aici! -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| Karin |
17-11-2006, 03:54 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 691 Inscris: 29-09-2006 Membrul Nr.: 137 Dispozitie: Ignorati-ma.... Sex: Feminin |
Pana una alta, imi place mult dispozitia lui Karin si simt ca mi se potriveste. -------------------- ![]() |
| Nessie |
17-11-2006, 03:55 PM
|
Un site care m-a facut sa zambesc. Lane Bryant, lenjerie pentru femei normale - grasute. Pacat ca pe la noi 80% sin haine sunt pentru garduri!
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| Andreea-Rodica |
17-11-2006, 06:33 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.901 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
Trecui si eu in fuga pe la tine sa-ti urez un sfarsit de saptamana placut si liniste in suflet!
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| mirela_awad |
19-11-2006, 12:29 AM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 122 Inscris: 2-10-2006 Din: Portugal Membrul Nr.: 139 Dispozitie: cool! Sex: Feminin |
am citit mai sus ca esti cam abatuta! nu cumva si la tine se manifesta monotonia like in my case?
|
| crissy |
19-11-2006, 03:04 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.426 Inscris: 10-10-2006 Membrul Nr.: 142 Sex: Feminin |
-------------------- In stand by...
|
| lliliana |
20-11-2006, 07:38 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Nessie...nu stiu ce sa spun despre problemele pe care le ai...itzi spun o povestioara scurta despre mine, sper sa nu te plictisesc.
Sotzul meu a lucrat la RomTelecom. Aveam sigurantza zilei de maine cat tzine cantarul pe greu....eu salar mare, el salar mare. Nici o problema financiara. Intr-o zi ma suna la serviciu shi-mi spune..."Iubita, s-a terminat...trebuie sa plec de aici" Am fost atat de suparata...m-au invadat gandurile negre, "ce ma fac, cum o scot la capat, cum isi gaseshte de lucru la 43 de ani"...atunci. In clipa aceea s-a deschis usa de la biroul meu shi a intrat un coleg extrem de simpatic shi cu care ma intelegeam excelent. Era tare abatut. Il intreb: "Ce-i cu tine?" Zice: "Lili, am pus-o de mamaliga...mi s-a spus ca am cancer." Am ramas shocata...shi in clipa aceea s-a produs declikul. EU nu aveam probleme...eram sanatoasa, aveam serviciu, aveam un copil frumos shi sanatos, o familie...ma intrebam cum de mi-am permis sa spun ca am probleme...E normal sa ajungi la capatul puterilor uneori. Capul sus! Sa stii ca in noi zace o forta de a penetra prin necazuri cum nu-ti poti imagina. Zambeste shi sa vezi ce cool va fi. Bucura-te ca eshti ceea ce eshti, simt ca eshti o fata exceprionala. Nu renuntza la a fi vesela...viatza e prea scurta pentru ca sa fim trishti. O zi frumoasa ca tine iti doresc...Eu te vad frumoasa. Acest mesaj a fost editat de lliliana: 20-11-2006, 07:39 AM -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| Sexymom |
20-11-2006, 09:24 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.279 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Buna dimineata Gabitzule, sper ca saptamana asta sa te prinda voioasa si fericita, sa nu mai aud de tristeti, monotoni si rutina.
Multi pupici si veselie -------------------- |
| julyalina |
20-11-2006, 09:50 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
buna dimineatza gabitz !!!!!
ce faci ? imi trece mie si o iei tu? hai, treci la ![]() -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| luchi |
20-11-2006, 09:56 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.546 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Lilishule, ce bine am fi daca ti-am urma intocmai sfaturile!
Gabicule, tot binele din lume! -------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| Nessie |
20-11-2006, 10:53 AM
|
Am avut un weekend linistit, m-am odihnit, m-am simtit bine, m-am gandit bine si ma simt mai bine. Deci, pentru weekendul trecut nu ma intrebati ce am manacat si de cate puncte, ca au fost fara numar, fara numar, fara numar, fara numar, fara numar.... Va pupicesc pe toate si va urez o saptamana frumoasa. -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| Andreea-Rodica |
20-11-2006, 11:19 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.901 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
O saptamana frumoasa si tie!
Bine le mai zice Lilishu nostru drag! -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 21-11-2008 - 02:48 AM |