![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Nessie |
20-11-2006, 04:10 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.331 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Meniul meu de azi
MD: - 2 felii de paine graham de care mi-a zis Ina ca are 0,5p/felie - branza exquisa 0,2% grasime - 0,5p Pranz: - ciorba de perisoare din piept de pui - 6p Gustare tarzie: - 2,5 felii de paine graham cu branza exquisa - 2p -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| ina_ceva |
20-11-2006, 04:58 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Ma bucur ca te simtzi mai bine, nessie!
-------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Melcu' |
20-11-2006, 07:49 PM
|
![]() Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 68 Inscris: 7-09-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 128 Dispozitie: Ma duc sa-mi las mustatza. Sex: Feminin |
Buna seara, Nessie! Am venit si eu sa iti vizitez casuta. Caldut la tine aici.
Ma bucur si eu ca te simti mai bine si sper ca ti-ai refacut fortele ca sa te iei iar la tranta cu kilogramele. Am citit in jurnalul tau si vad ca, fata de inceputuri, tendinta e descrescatoare. Deci... invingator la puncte: Gabitza (am inteles ca asta e numele tau, corecteaza-ma daca gresesc). Asa ca te pup, iti doresc o seara buna si fara puncte (e deja cam tarziu pentru papa - eu am calcat putin in strachini si am mancat pe la 19, ca am avut ceva treaba mai devreme). -------------------- |
| lliliana |
21-11-2006, 07:46 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Salutareeee...un tae-bo ceva de dimineatza...mic dejun, un picior de trezire? Pup shi urez linishte spirituala shi veselie tot prin zona aia...Mua.
-------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| amalia0701 |
21-11-2006, 02:33 PM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.745 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Ti-am spus ca te Iubesc?
Nu ti-am mai spus de mult, asa ca -------------------- ![]() OBEZITATEA UCIDE ! Din 09.10.2008 viata fara abateri.Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] |
| Nessie |
21-11-2006, 02:56 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.331 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Ti-am spus ca te Iubesc? Nu ti-am mai spus de mult, asa ca Buna seara, Nessie! Am venit si eu sa iti vizitez casuta. Caldut la tine aici. Ma bucur si eu ca te simti mai bine si sper ca ti-ai refacut fortele ca sa te iei iar la tranta cu kilogramele. Am citit in jurnalul tau si vad ca, fata de inceputuri, tendinta e descrescatoare. Deci... invingator la puncte: Gabitza (am inteles ca asta e numele tau, corecteaza-ma daca gresesc). Asa ca te pup, iti doresc o seara buna si fara puncte (e deja cam tarziu pentru papa - eu am calcat putin in strachini si am mancat pe la 19, ca am avut ceva treaba mai devreme). Salutareeee...un tae-bo ceva de dimineatza...mic dejun, un picior de trezire? Pup shi urez linishte spirituala shi veselie tot prin zona aia...Mua. -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| Sexymom |
21-11-2006, 03:09 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.279 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Hola gropite frumoase. Nu trecui de mult pe la tine sa iti spun ca intru in clubul celor care te iubesc
![]() -------------------- |
| luchi |
21-11-2006, 03:12 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.546 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Ce, cum adica, numa voi? Ia, si eu imi declar dragostea aciulea. Na!
-------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| buretel |
21-11-2006, 03:24 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.693 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
gabicule
haide, fruntea sus, ce-i cu apatia asta? ce-ti fac pisicutele? iaca si eu in clubul iubaciosilor-de-gabic -------------------- |
| Nessie |
21-11-2006, 03:26 PM
|
Sa va iau eu in brate pe toate si sa pup pana nu mai puteti! ![]() Pisicutele mele? -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| Andreea-Rodica |
21-11-2006, 07:28 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.901 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
Vreau si eu in clubul iubacioaselor de Gabitz!
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| lliliana |
22-11-2006, 08:51 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Printesa Gabitz...plecaciuneeee...O zi buuuuuunaaaaaaa, faaaainaaaaaa, plina de bucuriiiiiiieeeeee...iubireeeeeeeee...
-------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| Karin |
22-11-2006, 08:56 AM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 691 Inscris: 29-09-2006 Membrul Nr.: 137 Dispozitie: Ignorati-ma.... Sex: Feminin |
Viu si io la pupat, ca ieri am pierdut startul!
O zi buna si spor la numarat puncte! Te urmaresc din umbra sa vad daca io oi fi in stare sa numar! Daca nu, am eu o prietena de nadejde care imi cumpara abac! -------------------- ![]() |
| luchi |
22-11-2006, 09:24 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.546 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Daca nu, am eu o prietena de nadejde care imi cumpara abac! Ha! Ce-mi face fata asta! ce sa dau banii pe abac, sa numeri cu grauntze, na! nessie, cum a fost aseara la tae-bo? Ti-a mai ridicat moralul? -------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| Sexymom |
22-11-2006, 09:43 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.279 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Special pt. tine, sa ai o zi frumoasa. tot pt tine. -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 20-11-2008 - 11:16 PM |