![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Nessie |
31-05-2006, 09:59 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.043 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
A venit vara (iar) si m-a prins (iar) cu multe kg peste cat as dori!
Nu stiu ce sa fac, pentru ca duc lipsa de ambitite in ultima perioada.
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| amalia0701 |
31-05-2006, 12:02 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.180 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
A venit vara (iar) si m-a prins (iar) cu multe kg peste cat as dori! Nu stiu ce sa fac, pentru ca duc lipsa de ambitite in ultima perioada.
Ai uitat sa zici : -se beau 2 litrii de apa cel putin; -s anu mai beau sucuri si sa mananc dulciuri |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Nessie |
31-05-2006, 12:05 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.043 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Ai uitat sa zici : N-am uitat, dar asta e mai grele! -se beau 2 litrii de apa cel putin; -s anu mai beau sucuri si sa mananc dulciuri -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| amalia0701 |
31-05-2006, 12:06 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.180 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
|
| Nessie |
02-06-2006, 05:26 PM
|
M-am codit toata ziua sa scriu, dar pana la urma am hotarat ca trebuie sa o fac!! Macar asa am in fata ochilor motivul pentru care arat cum arat!
Cred ca pentru moment cea mai buna metoda ramanae tot Weight Watchers pentru ca e cea mai permisiva, asa ca o sa incep adunarea. (dupa ureche pentru moment. Lista e acasa Azi am inceput ziua binisor cu cereale si lapte integral - 4,5p Dupa care am continuat cu o cafea cu zahar - 1p 100-150g fornetti 2 prajituri - 5p Coca-Cola (traiasca E-urile __________________________________________________________________ Un total minunat de doar 24,5p si ziua nu s-a terminat! -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| Grace |
03-06-2006, 09:37 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 119 Inscris: 19-05-2006 Membrul Nr.: 2 Sex: Feminin |
Salut!
Spune-mi si mie, te rog, cum ai reusit sa dai jos atatea kg? Nu prea inteleg de ce esti suparta pe cat ai mancat? De cate puncte aveai voie? -------------------- Success keeps You Glowing, But Only God keeps You Going! |
| Nessie |
05-06-2006, 11:12 AM
|
Salut! Da, Grace, am slabit 11kg intr-un an si dupa cum merg lucrurile se pare ca restul de 9 tot (prea) incet le voi da jos. Spune-mi si mie, te rog, cum ai reusit sa dai jos atatea kg? Nu prea inteleg de ce esti suparta pe cat ai mancat? De cate puncte aveai voie? Am tinut mai multe diete: la inceput, pentru ca nu stiam, am tinut tot ce auzeam sau citeam (infometare, supa de varza, dieta daneza, cura cu lamaie, Monica Anghel etc M-am chinuit vreo 4-5 luni dietele alea si per total nu am slabit deloc. Apoi am descoperit regimul Montignac cu care am slabit incet, dar mancam cat vroaim si cand vroiam, iar acum incerc cu WW pentru ca slabesc mai repede cu el si e mai permisiv la poftele mele din ultima perioada. Pentru a slabi, ar trebui sa consum zilnic 19, iar dupa cum ai vazut...mananc mult mai mult. -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| Rino |
05-06-2006, 05:21 PM
|
![]() Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 44 Inscris: 21-05-2006 Membrul Nr.: 7 Sex: Masculin |
Am un coleg care avea o cartea de-a lui Montignac si intr-un an a slabit 20 kg.
|
| Nessie |
05-06-2006, 06:09 PM
|
Am un coleg care avea o cartea de-a lui Montignac si intr-un an a slabit 20 kg. Barbatii slabesc in general mai usor decat femeile si cu atat mai mult la Montignac, unde un factor important este rezistenta organismului la diete. Femeile sunt mereu la cura, asa ca organismul lor s-a invatat cu perioadele sarace in alimente si isi reduce consumul la minimum. La barbati e alta poveste -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| Nessie |
06-06-2006, 09:37 AM
|
Luni, 5.06.06
Md:
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| Nessie |
06-06-2006, 05:31 PM
|
S-a dus si ziua asta, asa ca e timpul sa fac bilantul:
MD:
Mers pe jos (30 min): -2p TOTAL: 11,5p, ceea ce inseamna ca pentru cina mai am 7,5p Sper sa mai economisesc ceva sa recupereze minunea de ieri. -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| Bubble |
06-06-2006, 05:36 PM
|
![]() Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 44 Inscris: 21-05-2006 Membrul Nr.: 8 |
|
| Nessie |
07-06-2006, 10:05 AM
|
Ce inseamna asta?? Bogat in puncte inseamna...nasol Si inca o chestie vreau sa te intreb: cum e fibrobarul asta? Fibrobarul ala nu e bun, dar am fost in conditii de criza. Imi era foame rau si a fost singurul lucru disponibil la birou (de la o colega). E mic (65g), calorii multe, zahar si un gust nasol! -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| Nessie |
07-06-2006, 10:23 AM
|
Continui adunarea puctelor de ieri cu cina:
- 4 felii de paine - 4p -pateul de pe feliile de paine: 4p? -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| Nessie |
07-06-2006, 02:41 PM
|
Mi-e somn rau de tot!
Hai sa pun si bilantul la mesele de pana acum ca tot am mancat de pranz: MD: - cereale cu lapte: 4p La pranz am mancat: -ciorba de vazuta cu cartofi cam multi. Nu m-am saturat de cartofi sa pun 2p, asa ca ii noteze doar cu 1p. Mai socotesc carnea (putina) 1p si uleiu inca 1p - 3p ciobita; -salata bulgareasca la care punctam: sunca (0,5p), 1 ou (2p), ulei (1p) - 3.5p TOTAL: 10,5 p Din total scad 2p pentru mers pe jos la serviciu. -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 8-10-2008 - 12:51 PM |