![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| himere2005 |
11-08-2006, 01:06 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.899 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
may, sa nu uiti sa faci cinste (sa pui imagini) cu toate bunatatile pe care le ai
sa-i spui lui iubi al tau sa te aduca legata la ochi diseara, la cafenea -------------------- ![]() |
| Lacry |
11-08-2006, 01:07 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.387 Inscris: 9-08-2006 Membrul Nr.: 106 Dispozitie: trista Sex: Feminin |
la multi ani may - sa-ti creasca libidoul sa-l mai dai si la altii - sa-ti gasesti de munca si bine platit pe deasupra - sa te casatoresti cu iubi al tau cit mai curind si sa arati subtirica in rochia de mireasa - sa-ti termini studiile - sa va mutati separat in cuibusorul vostru, fara socru pe cap - sa primesti multe cadouri Si, la momentul oportun, un Mocutza -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| May |
11-08-2006, 01:38 PM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.978 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Vai sunteti foarte, foarte dragutzi/e
Astazi nu am de gand sa fac nimic pt ca toti muncesc pana tarziu, dar maine o sa invit 2 cupluri ( cumnatii si niste prieteni) la o bere, o felie de tort ( s-a oferit soacra-mea sa imi faca Aici chiar nu am nici un prieten dar voi imi sunteti mai mult decat sufiecient -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| May |
11-08-2006, 01:45 PM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.978 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
alex tie iti multumesc in mod deosebit pt gestul tau de a deschide un subiect separat. Conteaza f mult, mai ales ca nu ne ``cunoastem`` de mult timp. Multumesc
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| aki |
11-08-2006, 01:51 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.288 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
May,am intirziat putin,dar am fost ocupata
Sa ai parte numai de impliniri fericire, sanatate si o soarta prielnica. Nu uita, suntem rezultatul propriilor noastre stradanii. A te lupta cu tine este lupta cea mai grea, dar, a te invinge pe tine este biruinta cea mai frumoasa ! E o zi cand sufletul invinge orice urma de tristete, cand tot ce a fost greu ti se pare usor, e ziua cand mai cade o petala din trandafirul vietii. LA MULTI MULTI ANI FERICITI SI IMPLINITI! Cind torni si pentru noi Acum vreau sa inchin un pahar de bautura pentru tine -------------------- |
| himere2005 |
11-08-2006, 01:59 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.899 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
may, astept sa ma bagi in lista de yahoo
-------------------- ![]() |
| alex25 |
11-08-2006, 02:21 PM
|
|
Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 867 Inscris: 28-05-2006 Membrul Nr.: 12 Sex: Masculin |
alex tie iti multumesc in mod deosebit pt gestul tau de a deschide un subiect separat. Conteaza f mult, mai ales ca nu ne ``cunoastem`` de mult timp. Multumesc -------------------- Pierdut semnatura. O declar NULA.
|
| May |
11-08-2006, 03:53 PM
|
|
Multumesc aki
alex -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 5-12-2008 - 04:47 PM |